2020 Ağustos Anneleri Zayıflıyor

lila6 esmeralda5 kizlar ben cok dustum yaa. Toparlayin beni. Sanki geri donusu olmayan bi yola girmisim gibi hissediyorum.
Ben de değişik yollarda gibiyim ama umutluyum da... Ramazanda aralıklı oruç ile 1-2 kg bile versem kar... sonra yine yoğun bir şekilde veririm diye düşünüyorum. Siz yaparsınız ya. Maşallah güzel veriyorsun sen de. Beni bizim kızın dişi ve hareket isteği bitiriyor. Uyuyup, keyfimce yemek yesem benden iyisi yok. Keyif katsayım bu denli düşük. Şu an 4. Kez uyutmaya çalışıyorum ve meme reddediyor hanımefendi. Sinirleri bozuk. Meme reddetmesi de kötüymüş çocuk hiç durdurulamıyor. Demin bir ölçek calpolu içmeyip döktü her yerimiz yapış yapış oldu.

Oyle iyi anliyorumki. Ediz in ust disler cikarken ben gecede en az 10 kere uyaniyordum. Biraz cikip uzayinca sikintisi azaldi. Insallah sizinki cabuk cikar canim. Sizinki bi de emekledigi icin gun icinde de yormustur tabii sizi.
Dis cikarken pek meme reddi olmadi bizde. Arada bir calpol verebilirsin canim. Doktor dis cikarken calpol vermekten cekinme dedi. Ust disler gercekten bebekleri cok zorluyor. Dis jeli, kasiyicilar falan yeterli gelmiyor

lila6 esmeralda5 kizlar ben cok dustum yaa. Toparlayin beni. Sanki geri donusu olmayan bi yola girmisim gibi hissediyorum.
Caaanımmm hepimiz düşüyoruz, tökezzliyoruz ama yılmıyoruz... kızlar ben artık ..... kiloyum, desteğiniz için teşekkürler öptüm hepinizi dediğin günleri hayal et

veeee benden sana bir şarkı
Haydi gel benimle ol, oturup yıldızlarda bakalım dünyadaki resmimize

Merhaba emziren bi anne olarak sizlere bişey sormak istiyorum emzirmeye devam edip diyet yapan varmı aranızda varsa nasıl bi diyet uyguluyosunuz sadece fikir amaçlı soruyorum

Merhaba emziren bi anne olarak sizlere bişey sormak istiyorum emzirmeye devam edip diyet yapan varmı aranızda varsa nasıl bi diyet uyguluyosunuz sadece fikir amaçlı soruyorum
biz hepimiz emzirip diyet yapıyoruz geriye dönük sayfalarda neler yediğimizi paylaştıklarımızı göreibilirsin

Ben bol su içmeye dikkat ediyorum. Sütümün özellikle artmasını sağlayan nispeten düşük kalorili gıdalar şunlar; somon, sütlü irmik tatlısı (tatlıların içinde en masumu denebilir), yulaf lapası (kuru kayısı bal ve cevizli), dereotu, bestlak damla

Ama bunlar uzman görüşü değil, sadece kendimde gözlediklerim.

Bu ara biraz salmış olsam da sabah ve akşam güzel yiyip bol yürüyüş yapıyordum ben.

biz hepimiz emzirip diyet yapıyoruz geriye dönük sayfalarda neler yediğimizi paylaştıklarımızı göreibilirsin

Cevap verdiğiniZ için teşekkür ederim inşallah en kısa zamanda istediğimiz kiloya ulaşırız boll sütlerimiz olsun

Ben de yedim aslında belki sen de zayıflamışsındır bir bak istersen
Ayy sen benim nasıl yediğimi görseydin bu hafta, bana 1 dilim ekmek bile vermezdin
Ben cok abarttım, 2 gün çoook aşırı yedim. Kesin kilo aldım. Tartıya çıkmaya lüzum yok, hissediyorum zaten kilo aldığımı. Ama bı hafta yürüyüş yapıp aldıklarımı vericem, kararlıyım

Yürüyüş çok iyi oluyor. Yarın oruç deneyeceğim bakalım. Sizce hem oruç, hem bebek, hem de iftardan hemen önce yarım saat yürüyüşü başarma ihtimalim var mı?

Yürüyüş çok iyi oluyor. Yarın oruç deneyeceğim bakalım. Sizce hem oruç, hem bebek, hem de iftardan hemen önce yarım saat yürüyüşü başarma ihtimalim var mı?
Canım niyet etmişsin, bi dene öyle karar ver derim ben. Allah kabul etsin kuzum. Ben en çok susuzluktan korktuğumdan oruç tutmayacağım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…