2020 Ağustos Anneleri Zayıflıyor

Ah ancak kahvaltı edebildim sabah uyanmayla sanki yarışa giriyorum gibi 😅😅😅 at yarışı 😋
Ancak oturdum da yedim şimdi gene kalkıp hazırlanmam lazım dışarı çıkcaz neyseki bu güzel bişi için 🥳

hurmalı cevizli yoğurt

Öğle yemeği: 4 yk bulgur pilavı, mantarlı kuzu kavurma ( 2-3 yk kadardır sanırım ) , 3 yk yoğurt, bol salata, 1 sb ev yapımı vişne suyu

Öğle yemeği: 4 yk bulgur pilavı, mantarlı kuzu kavurma ( 2-3 yk kadardır sanırım ) , 3 yk yoğurt, bol salata, 1 sb ev yapımı vişne suyu

Öğle yemeği:
2 kase mercimek çorbası (maalesef tereyağını fazla koydum, elimin ayarı kaçtı)
Kuzum bi senin menuye bak bi benim.
Nasıl vakit bulup yapıyosun böyle güzel yemekler. Ellerine sağlık

Kuzum bi senin menuye bak bi benim.
Nasıl vakit bulup yapıyosun böyle güzel yemekler. Ellerine sağlık
Yemek yemeği sevdiğim nereden belli. Sözde diyete diye dondurucuya pişirip koymuştum kavurmayı az az. Fırsat olmadı yemeğe hiç. Mantarı kavurup üzerine attım. Bulgur dünden. Salataya özendim ona yalan yok. Kıza rüşvet yemek verdim öyle yaptım yoksa durumum şu😂

925EA491-87D3-4AB8-8A28-FD8A7C35FDBE.jpeg

Günaydın🙃

Dün akşam balık salata yedim.

Bu sabah 1 dilim çavdar ekmeği ile peynir, lutenitsa atıştırdım, kızım durmadı. Ona değişik birşey deneyeyim dedim katı meyve sıkacağında elma suyu sıktım onun suyunda irmik yaptım sonra çok ağlıyor diye hemen vermek için soğuk yoğurt ile karıştırdım. Sonuç yemedi bir sürü de bulaşık çıktı. Tarhanası vardı dünden onu verdim de susturabildim. Tarhanayı içiyor sanırım şeker tadını yoğurtta sevmiyor daha önce muzlu yoğurtta yememişti.

Günaydın kızlar,
Kahvaltım:
Kapya, salatalık, domates
Haşlanmış yumurta, 5 yeşil zeytin 1.5 kk peynir
1 dilim ekmek

Dün akşam yemek yemedim. Kuru kayısı ve kahve içtim.
Bgn tekrar boğaz acım başladı, başım da ağrıyor. Ediz ve babası iyi ama ben pek değilim. Sanki hastalık tekrar başlıyo gibi

Dün akşam yemek yemedim. Kuru kayısı ve kahve içtim.
Bgn tekrar boğaz acım başladı, başım da ağrıyor. Ediz ve babası iyi ama ben pek değilim. Sanki hastalık tekrar başlıyo gibi
Geçmiş olsun geçip tekrar etmesi ilginç olmuş. Hemen bal zencefil yap. Bu havalar çok dengesiz. Yine yağmur geliyor bu taraflara ki dün günlük güneşlikti.

Geçmiş olsun geçip tekrar etmesi ilginç olmuş. Hemen bal zencefil yap. Bu havalar çok dengesiz. Yine yağmur geliyor bu taraflara ki dün günlük güneşlikti.
Eşim hastalığı iyileşirken gidip test yaptırdı. Negatif çıktı. Hiç birimizde koku kaybı olmadı, Ediz dahil. Haşlanmış ayva koklatıyorum hemen ağzını açıyor. Ordan anlıyorum koku aldığını. Çok şükür covid değil. Ama benim bağışıklığım çok düşmüş. Basit bi soğuk algınlığı kaç gündür hasta etti beni. Ballı tarçınlı süt yapayım canım evde zencefil yok şimdi

Kahvenin ortasında uyanmış kızçe...

Ara öğün: double şekersiz türk kahve, 1 hurma, 100 ml vişne şuyu

36C67130-A0CA-4678-9092-AAD03A029DC9.jpeg

Eşim hastalığı iyileşirken gidip test yaptırdı. Negatif çıktı. Hiç birimizde koku kaybı olmadı, Ediz dahil. Haşlanmış ayva koklatıyorum hemen ağzını açıyor. Ordan anlıyorum koku aldığını. Çok şükür covid değil. Ama benim bağışıklığım çok düşmüş. Basit bi soğuk algınlığı kaç gündür hasta etti beni. Ballı tarçınlı süt yapayım canım evde zencefil yok şimdi

kovid olduğunu düşünmedim zaten ama bağışıklık düşmüş. Gece uyku uyuyamıyoruz ya kesintisiz hep ondan...

Ara öğün:
1 tatlı kaşığı bal ve tarçınlı 200 ml süt
5-6 adet antep fıstığı
5-6 adet yer fıstığı
1 cennet hurması

X