2020 Ağustos Anneleri Zayıflıyor

lila6 ben de halen her emzirmeden sonra yarim litre su iciyorum...
ve dun istemdisi saat 5 e kadar dogru durust bisi yiyemedim..
2 tane kiza yaptigim pankek 2 hurma 2 ceviz yemistim oncesinde
Enerjim ve modum cok dusuk oldu...
isteyince Allah o kuvveti veriyor inaniyorum ama cesaret edemedim...

Selam kizlr. Ben bugun pilatese basladim. Umarim guze sonuclar alirim. 25 dk kadar da yuruyus bandindaydm. Ama o kdar hamlamisim ki. Pilatesi yapamadm resmen. Bi de bebisten muhtemeen. Soyleneni anlamiyorum resmen. Burda tartildm 55,1 diye not aldilar. Ama kahvaltimi falan yapmistim tabi.

Yaaa super degil mi psikolojik olarak rahattikta o mu etkiledi acaba
Aslında yerimde saydım. 74.6 yı falan görmüştüm yürüyüşleri bırakmadan önce. Yani çok fark yok. Regl bitti, boşaltım faaliyeti derken... bir de başka çocuk bilmiyorum ama bizim kız hiç durmuyor yani öğle yemeği yenecek vakit yok. Sabah, akşam. Çok da bozamamışım diyeti. Bir de dün yine kendi ailem sinirlerimi biraz bozdu gece uyuyamadım o da etkilemiş olabilir. Şimdi ramazanda verebilirsem 1-2 kg şahane olacak...

uyuyamamak ödem yapar kuzum ya o da etkili olabilir vucudunda...
başka çocuk bilmem de bizimki duruyor da yine bir saniye yanından ayrılamıyorum
sırf bu sebepten dün mesela 5'e kadar falan bir şey yiyemedim...

öyle ayak üstü hurma ceviz falan...
yürümeye başlayınca nasıl olcak Allah bilir...

o zaman inatçı kiloları veririz heralde hahhhaha

bu arada kızların doğum günlerine de şaka maka 4 ay kaldı... Pandemi de bitecek gibi değil napsak ne etsek ya ?
nasıl bir kutlama yapmayı düşünüyorsunuz

Bizimki ayağa kalkıyor tutunuyor yoruyor gerçekten. Düşecek diye peşindeyim. Veririz kesin

Uyumayan bebek çok zormuş. Ağlıyorum artık ya. Dayanamıyorum. Hayattan soğudum
uyumuyorrrr uyumuyorrr uyuyamadıgı ıcın de aglıyor. ben de aylardır cok cekıyorum. sinir sistemim pert artk psıkolojım bozuldu uykusuzlugundan. allah kolaylık versın. sen nasıl oldun ıyılestın mı

uyumuyorrrr uyumuyorrr uyuyamadıgı ıcın de aglıyor. ben de aylardır cok cekıyorum. sinir sistemim pert artk psıkolojım bozuldu uykusuzlugundan. allah kolaylık versın. sen nasıl oldun ıyılestın mı
İyiyim canım, sağol. Ama ben de psikolojik olarak tükenmiş hissediyorum. Gece saat başı kalkmaktan gündüz uyutamamaktan bıktım artık. Dediğin gibi uyuyamayınca da huysuz oluyor, sürekli mızık mızık. Diğer iki dişin de ucu göründü. Daha 8 aylık 6 dişi var; ama iş boy uzaması, kilo alımı, uyuma oldu mu yooook. Ben artık iyice makine gibi robor gibi oldum sanki. İnsan gibi yaşayamıyorum ya. Ne arkadaşlarımla görüşebiliyorum, ne bi dışarda kahve içebiliyorum. Valla artık çok bunaldım, çok zor dayanıyorum. Herşey üstüme üstüme geliyor. Kendimi aşırı çaresiz hissediyorum

Uyumayan bebek çok zormuş. Ağlıyorum artık ya. Dayanamıyorum. Hayattan soğudum
Benimki de öyle gece uyuyor diye şükrediyordum ama diş zamanı o da kalmadı. Dün gece calpol vermedik diye mi baya kalktı durdu. Yemek yedirmiyor uyanık olunca da etrafı karıştırıyor. Akşam yemekleri kavga savaş bizde biz yerken durmaz. Yere koysak yine ağlar. Akşam napıcaz bakalım. Bugün 9 ayı doldu. 1 yaşına girince durur belki ya. Çok bir isteğim yok yatağa beraber yatıp uyuyabilsek... Büyüyünce bana çay kahve yapacak mısın der gülerdik. Artık sen kahveyi çayı yapma ben yaparım yeter ki dur diyorum.

çok iyi anlıyorum seni ya. benim de üzerimdeki stresten artık evin de huzuru kaçmaya başladı. eşime sarar oldum. bi de eskiden en azından 9 10 gibi uyurdu. az da olsa kendime vakit ayırabilirdim.ya da ütüsünü falan yapardım. son zamanlarda artık o da yok. insan kılığından çıktım diyorum hep şikayet eder moddayım. bu yüzden zaten spora yazıldım. kendim için bişeyler yapabilmek adına. ek gıda da beni yoruyor. 3 öğün yemek hazırlıyorum. yemiyor. bugün sabah 8 olmadan uyandı ve 1 e kadar uyutamadım mesela. 11 den sonra huysuzlanmaya başladı ve sürekli ııııı ıııı şeklinde söyleniyor. uyuduğunda da zaten bulaşığını yıka. yemeğini hazırla. ev topla blablabla. yardım edecek kimse de yok yakınlarda. kv uzak. annemler başka ilde. eşim desen genelde pazar dahil çalışıyor. akşam 8 9 geliyor. pandemide kaldık başbaşa. bence pandemi de bizi yıprattı. bir de emeklemeye de başladı. tutunup kalkmaya çalışıyor. wc bile birlikte gidiyoruz resmen. ay ne çok konuştum. ne doluymuş içim.

ahh insanı en çok uyumamaları delirtiyor..
geçen bende 1.5 saat mücadele ettim ki nispeten uyuyan bir çocuk...
delirdim resmen, uyumayan bebek çok zor.

ki bence artık hem evde olmak aling dediği gibi bizi çok yıprattı...
Sokağa yürüyüşe çıkıyorum suratımda maske gelir oluyorum...
tenha saatleri seçmeye çalışıyorum bu seferde her zaman uygun olmuyor bize

Ek gıda mevzusu valla beni çok yordu ki pek bir şey yapmıyorum gibi hissediyorum günde 2 öğün
doktor 3 öğüne geçin dedi
içimden ne ara yicek ne ara ben hazırlıcam dedim

valla bende artık ya her şeye güler oldum sinirden ya da ağlar...

Eşlerden yardım olmayınca çok kötü, pazar dahil çalışması zaten hiç konuşulası değil...
9 da gelince de zaten insanın enerjisi çekiliyor...
Şahsen eşim 6'da bırakıyor saat 6.30 olsun hemen yazıyorum ona 18:30. diye...
çünkü saat 20:00 - 20:30 da gene yıkama uyutma faslına giriyorum ve zaten 18:30 da çıkınca 19:00 da yemek faslı

anlayacağınız oturamıyorsun yine...

anlatsak neler neler var...
Mesela geçen saat akşam 5'e kadar bişi yiyemedim. Eşim ailesinlerde tadilat var ona yardıma gitmişti...
bir kızdım dedim ki insan der ki naptın sen yiyebildin mi ?
ben çünkü aman o aç kalmasın çok gergin oluyor diye üstüne titriyorum...

Bizimki ( eşim ) bana nasılsın diye tatlı tatlı soruyorsa ben de dışarı mı çıkacaksın diyorum hemen. Bu haftasonu oluyor. Hafta içi işten 1 dk geç gelsin baya bir problem olur.

Bizimki ( eşim ) bana nasılsın diye tatlı tatlı soruyorsa ben de dışarı mı çıkacaksın diyorum hemen. Bu haftasonu oluyor. Hafta içi işten 1 dk geç gelsin baya bir problem olur.
Ahhhh nerdeee anam ben suçlu oluyorum bir de bana napim benim elimde mi diyor
Dışarı çıkarkende hal hatır sormaz canımın iki gözü direkt sorar hiç hayır demediğim için formalite ama hayır desem suratı binbeşyüz karış olur
Ama Allah ı var ben de çok yalnız dışarı çıkarım da bakalım çocukla nasıl yapcaz

Ben de hayır diyemiyorum ama gelirken şunu şunu getir diyorum

işte bi yürüyüşe çıkıyordum ben o konuda eşim destek olsa da her zaman vakit olmuyor. İki kişi eve, çocuğa, alış verişe anca yetişiyoruz

Maşallahınız var kuzum benim kayınvaliddm alıyor bazen 1 saat ona rağmen darlanıyorum... çünkü eşimin işi bıraktığı saatte alıyor eşimde şanslı dinleniyor o sıra
Gün içinde alınca da ben ütü duş süpürge derdine düşüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…