- 10 Kasım 2011
- 2.942
- 4.400
Ahahha ben yazıyorum ki yemiyim ama me mümkün... ben de tatlı batağına düştümGünaydın
Ben kötü örnek olmamak adına yazmıyorum yediklerimi... Dün kayınvalideme gittim yemeğe orada yediklerim çok kötü değildi de yanımıza baya bir hamur işi aldık. Dondurucuya paketledim şimdi. Ama kahvaltıda da yerim biraz. Hamur batağındayımBeni düşünmeyin siz kendini kurtarın.
Bir anda mı başladı ağrın? Diş ağrısı da kulak ağrısı gibi çok beterdir ya. Dayanılmaz o şekilde. Bir süre emzirmeye ara verip mama versen ne olurki?White Mocha tabi canım en başta sağlık önemli... bol bol yapraklı çaylar ve meyve tüket bir an önce toparlarsın inşallah...
Benim de dün dişim ağrıdı, dişçim dolgu yapmayalım uyuşturmamız gerekecek emziriyorsun falan demişti
Fakat yapılıyormuş...
Bir an önce yaptırmam lazım
Ve şunu da düşünüyorum; iştah, yemek yemekten keyif almak çoook güzelmiş. Şu an beni ne hamur işi, ne nutella, ne pasta heyecanlandırıyor. Derhal iyileşip iştahımın yerine gelmesini istiyorum valla.
White Mocha tabi canım en başta sağlık önemli... bol bol yapraklı çaylar ve meyve tüket bir an önce toparlarsın inşallah...
Benim de dün dişim ağrıdı, dişçim dolgu yapmayalım uyuşturmamız gerekecek emziriyorsun falan demişti
Fakat yapılıyormuş...
Bir an önce yaptırmam lazım
Yaaa ben hiç alışık değilim zaten en son 5. Sınıfa giderken dolgu yaptırmıştım 3 tane başka da bişi yok ağzımda...Bir anda mı başladı ağrın? Diş ağrısı da kulak ağrısı gibi çok beterdir ya. Dayanılmaz o şekilde. Bir süre emzirmeye ara verip mama versen ne olurki?
Dün hiç canım istemedi meyve yiyemedim. Bgn ama mutlaka yicem, özellikle kivi
Meyveler tüketildi miBir anda mı başladı ağrın? Diş ağrısı da kulak ağrısı gibi çok beterdir ya. Dayanılmaz o şekilde. Bir süre emzirmeye ara verip mama versen ne olurki?
Dün hiç canım istemedi meyve yiyemedim. Bgn ama mutlaka yicem, özellikle kivi
Ahahahaah cok güldüm yaaMeyveler tüketildi miben de dolgum şerefine a101 e uğrayıp sufle aldım bu hafta agzına ettik zaten diyetin
bunu da aklımdan çıkarayim de motive başlayim pzt ye
Meyve mi o da ne kurabiye desen neyseMeyveler tüketildi miben de dolgum şerefine a101 e uğrayıp sufle aldım bu hafta agzına ettik zaten diyetin
bunu da aklımdan çıkarayim de motive başlayim pzt ye
Kurabiye hurmalıydı ama ya onu unutmuşumAaa herkese ne oldu böylee?? Çok saldınız diyeti. Önceden cennet hurması, züber top yiyenler kurabiye sufle yer oldu
Önümüzdeki hafta devam edelim diyete kızlar. En azından verdiğimiz kiloyu almayalım. Ama yine de çok takdir ediyorum, uzun süre diyet yaptınız, bu hafta azıcık dağıttınız. Hakettiniz bu kadar salmayı
Afiyet olsun canım, olur okadarKurabiye hurmalıydı ama ya onu unutmuşum
hahahha yemedim yaa aldım yiyeceğim ama şöyle yediğime değecek geç bir saatte yiyeyim ki löp löpp et olsun aasadadasdaAhahahaah cok güldüm yaayine esmeralda ne yedi acaba diye foruma girdim, sufle yemiş meğer neyse dediğin gibi aklın kalmaz en azından. Bu hafta böyle geçti bitti zaten önümüzdeki hafta tam gaz devam ama. Yarın sınavında geçiyor, bi bahanen de kalmayacak.
Ben de baya bi C vitaminli meyve yedim. Tarhana corbası içtim bol bol. Bezelye yemeği yedim.
Meyvedeki şeker kesmez oldu bu aralarMeyve mi o da ne kurabiye desen neyse
Afedersin ama bu hafta popişi başı dağıttık heptenAaa herkese ne oldu böylee?? Çok saldınız diyeti. Önceden cennet hurması, züber top yiyenler kurabiye sufle yer oldu
Önümüzdeki hafta devam edelim diyete kızlar. En azından verdiğimiz kiloyu almayalım. Ama yine de çok takdir ediyorum, uzun süre diyet yaptınız, bu hafta azıcık dağıttınız. Hakettiniz bu kadar salmayı
ah ne güzel yazmışsın tam anlamıyla yüzleşme olmuş ve bana da fırsat oldu düşünmek için ...Üç haftadır baya oldu
Beni yakan durumlar
1. Misafire diyip aldığım çerez
2. Birkaç yakın misafirlik
3. Sistit, boğaz ağrısı, topukluyla sakatlanma
4.Kızın emekleyip yürüyüp hiç durmaması
5.ramazandan önce biraz yiyeyim kafası
6. Kilo verip rahatlamak. Duyan da sıfır beden oldum sanacak
7. Köklü kilolar kaldı artık öyle bedava ekmek yok kan, revan, gözyaşı bundan sonrası.
8. Duygusal ufak iniş çıkışlar
9. En önemlisi ah bu havalar modumu çok düşürdü, soğuk sorun değildi de yağış vardı.
sözüm söz kesin pazartesi başlıyorum. ramazanda da dikkat etmeye çalışacağım. Şöyle bir 69 görmem lazım artık...
ah ne güzel yazmışsın tam anlamıyla yüzleşme olmuş ve bana da fırsat oldu düşünmek için ...
- dışarı çıkıp gezmeler tozmalar.. ( dışarıda eşimde bende çok seviyoruz yemeyi )
- sınav stres yapmadı ama sürekli masanın başında oturmak için sürekli bir şeyler atıştırma mücadelesi
- Kilo verdiğim için Relax durumu bende de oldu yalan yok- bir de Leslie yaptığım hafta 2 kilo gidince veririm 2 kilo 2 kilo dedim2 aydır yaptığım diyette sadece 2 hafta 2 kilo verdim oysa bu neyin şımarıklığı
- köklü kilolar mı bilmiyorum çünkü ben 66'dan sonrasını öyle bekliyordum
- duygusal iniş çıkışlar zaten 2 haftamı yedi sağolsun babam.....
- hava durumu modumu düşürmedi de bende yeme isteği uyandırdı havanın sıcak olması da ne bileyim öf yemek isteyince... - Bknz: İrmikli dondurma
- Benim bir de artık kayınvalidem bıktı kadın her gün sebze yemeği yapmaktan heheheh biraz kek hamurişi falan yaptı :)
Benim de artık bir 65-64 görmem gerek... zaten ondan sonra nasıl gidiyor biliyorum önceki diyet maceramdan.... inşallah öyle sürünerek gitmez....
O zaman Acı Yok Rocky !!
Böyle bi liste yapmış olman bence harika bi motivasyon. Ben de çok yemeye başlarsam kesinlikle bi liste yapıp kök neden analizi yapıcam. Eminim çok faydalı olur. Bomba gibi gireceksin yeni haftaya canım.Üç haftadır baya oldu
Beni yakan durumlar
1. Misafire diyip aldığım çerez
2. Birkaç yakın misafirlik
3. Sistit, boğaz ağrısı, topukluyla sakatlanma
4.Kızın emekleyip yürüyüp hiç durmaması
5.ramazandan önce biraz yiyeyim kafası
6. Kilo verip rahatlamak. Duyan da sıfır beden oldum sanacak
7. Köklü kilolar kaldı artık öyle bedava ekmek yok kan, revan, gözyaşı bundan sonrası.
8. Duygusal ufak iniş çıkışlar
9. En önemlisi ah bu havalar modumu çok düşürdü, soğuk sorun değildi de yağış vardı.
sözüm söz kesin pazartesi başlıyorum. ramazanda da dikkat etmeye çalışacağım. Şöyle bir 69 görmem lazım artık...