2020 Ağustos Anneleri Zayıflıyor

Canım daha iyiyiz sanki. Eşim tamamen iyileşti. Bende de burun akıntısı ve hafif boğaz yanması var. Ediz de ara ara öksürüyor, hapşırıyor ama çok sık sayılmaz. Ateşi yok, keyfi yerinde görünüyor. Henüz sonuç çıkmadı.
Semptomlar kötü değilse korkmayın. Benim de boğazım ağrıyıp geçti. Havalar dengesiz ve burada soğuk bile. Mevsim geçişinde normal böyle şeyler. Geçen radyoda duydum bu sene maske mesafe durumundan grip çok az görülmüş. Bence bundan sonra yani salgın bitse de toplu taşıma gibi yoğun kapalı alanlarda maske kuralı olmalı ya. Senelerce boşuna grip olmuşuz.

Semptomlar kötü değilse korkmayın. Benim de boğazım ağrıyıp geçti. Havalar dengesiz ve burada soğuk bile. Mevsim geçişinde normal böyle şeyler. Geçen radyoda duydum bu sene maske mesafe durumunundan grip çok az görülmüş. Bence bundan sonra yani salgın bitse de toplu taşıma gibi yoğun kapalı alanlarda maske kuralı olmalı ya. Senelerce boşuna grip olmuşuz.
Yaa kocam martın 30 unda parmak arası terlik ve şortla çıktı. Ondan sonra olan oldu yaa. Sinir ediyor beni, eski alışkanlıklarından vazgeçemiyor. Deli olcam yaa.
İnşallah covid değildir, eğer covid değilse benim elimden çekeceği var

Semptomlar kötü değilse korkmayın. Benim de boğazım ağrıyıp geçti. Havalar dengesiz ve burada soğuk bile. Mevsim geçişinde normal böyle şeyler. Geçen radyoda duydum bu sene maske mesafe durumundan grip çok az görülmüş. Bence bundan sonra yani salgın bitse de toplu taşıma gibi yoğun kapalı alanlarda maske kuralı olmalı ya. Senelerce boşuna grip olmuşuz.
Semptomlar çok ciddi sayılmaz. Hafif bi soğuk algınlığı gibi geçiyor sanki. Çok şükür Edizin iştahı da iyi. Emiyor da, yemeğini de yedi. Yemeklerine sarımsak koyuyorum öğle ve akşam öğününe.

Yaa kocam martın 30 unda parmak arası terlik ve şortla çıktı. Ondan sonra olan oldu yaa. Sinir ediyor beni, eski alışkanlıklarından vazgeçemiyor. Deli olcam yaa.
İnşallah covid değildir, eğer covid değilse benim elimden çekeceği var

Valla imrenmemek elde değil😊 havalar o derece güzel mi? İçim karardı üç haftadır benim burada. Yakına tatile de özendim de çocukla zevki olmaz bi de hastalık riski gözüm yemedi.

Semptomlar çok ciddi sayılmaz. Hafif bi soğuk algınlığı gibi geçiyor sanki. Çok şükür Edizin iştahı da iyi. Emiyor da, yemeğini de yedi. Yemeklerine sarımsak koyuyorum öğle ve akşam öğününe.

Aynen ben de koyuyorum sarımsak babası eve gelince çocuk sarımsak kokuyor diyor😂

Valla imrenmemek elde değil😊 havalar o derece güzel mi? İçim karardı üç haftadır benim burada. Yakına tatile de özendim de çocukla zevki olmaz bi de hastalık riski gözüm yemedi.
Yok kuzum o kadar şortla çıkacak kadar iyi değil havalar. Benim kocam -30da da şortla çıkardı...

Kızlar, negatif çıktı sonuç. Çok şükür covid değiliz. Testi sadece eşim yaptırdı çünkü o hasta oldu, ondan 2-3 gün sonra biz olduk. Yani eşimden bulaştı. Çok rahatladım valla...
Ama hasta olmamaya çalışsak çok iyi olur. İlaç alamadığımız için atlatması çok zor oluyor

Kızlar, negatif çıktı sonuç. Çok şükür covid değiliz. Testi sadece eşim yaptırdı çünkü o hasta oldu, ondan 2-3 gün sonra biz olduk. Yani eşimden bulaştı. Çok rahatladım valla...
Ama hasta olmamaya çalışsak çok iyi olur. İlaç alamadığımız için atlatması çok zor oluyor
Geçmiş olsun, aynen ilaç kullanamamak çok zor

kendime kocaman bir aferin bırakıyorum koca bir irmik tatlısı yediğim için....
ama öyle çok geldi ki son 2 kaşığını bitiremedim ve öğğğ geldi.
Sırf canım çekmesin daha diye midemi bulandırana kadar yedim ve en son tatlıdan bir titreme geldi 😬😬😬😬 Soda içiyorum şimdi.

akşam yemeğim ton balıklı salata... 4 tahıllı ton balığı
Sabah kahvaltı klasik kahvaltı yanına simit
arada da 5 tane N**** (Siyahi) piskevüt.

kaç haftadır yerinde saymak moralimi çooook bozdu sınav oburluğuna ve hareketsizliğine veriyorum
ahahah haftaya da hareket etmezsem
hee hee iyi ki bir sınavın vardı hadi şimdi neyin arkasına saklanıcan diyin bana

😂🤭🤭🤭🤭🤭🤭

Sırf canım çekmesin daha diye midemi bulandırana kadar yedim ve en son tatlıdan bir titreme geldi 😬😬😬😬 Soda içiyorum şimdi.

kaç haftadır yerinde saymak moralimi çooook bozdu sınav oburluğuna ve hareketsizliğine veriyorum
hee hee iyi ki bir sınavın vardı hadi şimdi neyin arkasına saklanıcan diyin bana

😂🤭🤭🤭🤭🤭🤭
İrmik helvası mı, sütlü irmik tatlısı mı ne yedin kuzum? Bari sufle, tiramisu falan patlatsaydın da aldığın kaloriye değseydi 😂

Bi de şimdi sen diyince negronun kalorisine baktım. 1 adet 48 kal diyo, bu kadar yüksek olur mu ya gerçekten

İrmik helvası mı, sütlü irmik tatlısı mı ne yedin kuzum? Bari sufle, tiramisu falan patlatsaydın da aldığın kaloriye değseydi 😂

Bi de şimdi sen diyince negronun kalorisine baktım. 1 adet 48 kal diyo, bu kadar yüksek olur mu ya gerçekten
İnanmıcan canım dondurmalı irmik çekti 😅😅😅 sufleyi daha stres zamanımda keyifle yemek için sakliyorum 😜

N**** (Siyahi) daki kalori nemiş yaaa öyleeee tevbe bir daha... 😏🥸

😂🤭🤭🤭🤭🤭🤭
Hahahhaha bu aradaaa hhah çok güldüm kendime... simidin yarısını nutella ile yediğimi yazmamışım asafafahad 😅

Günaydın🙃

Ben kötü örnek olmamak adına yazmıyorum yediklerimi... Dün kayınvalideme gittim yemeğe orada yediklerim çok kötü değildi de yanımıza baya bir hamur işi aldık. Dondurucuya paketledim şimdi. Ama kahvaltıda da yerim biraz. Hamur batağındayım😢 Beni düşünmeyin siz kendini kurtarın.😂

Kızlar, soğuk algınlığını ben baya ağır geçiriyorum ya. Pek iştah kalmadı, iyileşmek için yemeye çalışıyorum. Nolur kendinize çok dikkat edin. Herhalde benim bağışıklığım baya düşmüş, hastalık çok sarstı. Ediz Allaha şükür daha iyi.
Hastalığın bana tek artısı 55.7 kga düşmek oldu. Kimse hastalık dolayısıyla zayıflamasın inşallah

Ve şunu da düşünüyorum; iştah, yemek yemekten keyif almak çoook güzelmiş. Şu an beni ne hamur işi, ne nutella, ne pasta heyecanlandırıyor. Derhal iyileşip iştahımın yerine gelmesini istiyorum valla.

X