- 10 Kasım 2011
- 2.942
- 4.400
ya hep süt için yediklerimizle çok alakalı değil %10 falan diyordum ya benPsikoloji için değer... başlarız yine napalım
Bir teorim var psikolojik bence. Çocuklu kadın bir besinlerle mutlu oluyor kafası rahatlıyor o da süte yansıyor.ya hep süt için yediklerimizle çok alakalı değil %10 falan diyordum ya ben
işte bunun hormonun salgılanması ve su ve bebeğin emmesi falan diyor uzmanlar diye...
neyse velhasıl kelam geçen dondurmalı irmik yedim tesadüf mü bilmem o gün Ada emerken bıraktı ve fışkkkkk diye fışkırdı süt memeden ne kadar bağlantılı bilmiyorum denk gelmiş olma ihtimali de var
ya işte alerjik anneleri düşün neredeyse bir şey yiyemiyorlar sütlerimi yok var gayetteBir teorim var psikolojik bence. Çocuklu kadın bir besinlerle mutlu oluyor kafası rahatlıyor o da süte yansıyor.
Bunları yedin mi? Yoksa sadece canın mı istiyor?Ya canım sürekli ama sürekli bir şeyler yemek istiyor
Lahana tursusu
Simit
Ayran
Bisküvi
Peynir
Zeytin
Bir kaç tatlı
Ama sürekli sürekliiii
Neden böyle oldu ki ya
nerden sipariş ettin kuzum? En minik hamburgerler 250 kal civari oluyor. Eğer öyleyse diyet bozulmamıs sayılır.yok be kuzum hepsini canım çekmişti...
hamburger söyledim ama neyse eşimle beraber yarım yarım yedik
ama yanına dondurmalı irmik söyledim
öfff... yatamıyorum yaaa ders çalışıyorum hiç bişi yokmuş gibi...
Ben hiç psikolojik olduğunu düşünmüyorum valla. Ne zaman sütlü irmik tatlısı yesem Ediz de sütü bitiremiyor. Üstelik sütlü irmik tatlısı beni çok da mutlu etmez, ben çok daha ağır tatlılar seviyorum mesela.ya hep süt için yediklerimizle çok alakalı değil %10 falan diyordum ya ben
işte bunun hormonun salgılanması ve su ve bebeğin emmesi falan diyor uzmanlar diye...
neyse velhasıl kelam geçen dondurmalı irmik yedim tesadüf mü bilmem o gün Ada emerken bıraktı ve fışkkkkk diye fışkırdı süt memeden ne kadar bağlantılı bilmiyorum denk gelmiş olma ihtimali de var
Yok canım sadece canım istedi yani ne kadar alakasız olduklarına bakın diye yazdımBunları yedin mi? Yoksa sadece canın mı istiyor?
İrmikte bişi var valla kaç kalori ki bu arkadaş yanerden sipariş ettin kuzum? En minik hamburgerler 250 kal civari oluyor. Eğer öyleyse diyet bozulmamıs sayılır.
Ben hiç psikolojik olduğunu düşünmüyorum valla. Ne zaman sütlü irmik tatlısı yesem Ediz de sütü bitiremiyor. Üstelik sütlü irmik tatlısı beni çok da mutlu etmez, ben çok daha ağır tatlılar seviyorum mesela.
Çok masum canının istediği bazı şeyler. Canın zeytin istiyosa 2-3 tane at ağzına ne olcak okadarfanYok canım sadece canım istedi yani ne kadar alakasız olduklarına bakın diye yazdım
Tabi cnm buzdolabını açınca atarm da ne kadar alakasız diye yeme atağı mı geçirdimÇok masum canının istediği bazı şeyler. Canın zeytin istiyosa 2-3 tane at ağzına ne olcak okadarfan
Ay ojeler de efsane...Azcık muzda ekledim, sütle tarçın verirler genelde akşam ara öğününde ama bence tarçın yoğurtla daha efsaneEki Görüntüle 2814640
Hehhehe teşekkür ederim canım ... valla, öyle motivasyonum düştü ki hayat enerjim çekildi gibi hissettim oje benim en kolay değişikliğim patlattım dün gece yarısındaAy ojeler de efsane...
Geçmiş olsun kuzum yaa inşallah hayırlı haberlerle gelirsinGünaydın kızlar,
Ailecek hafiften hastayız. Eşimden bulaştı. Şimdi test yaptırmaya gitti eşim. İnşallah negatif çıkar