Ahhahah ayni ben zaten 3 haftadir ayni kilodayimBen dikkat edemiyorum üç haftadır da haftaya diyorumbu hafta kesin ama önümüzdeki pazartesi tam tekmil diyetteyim.
Canım daha iyiyiz sanki. Eşim tamamen iyileşti. Bende de burun akıntısı ve hafif boğaz yanması var. Ediz de ara ara öksürüyor, hapşırıyor ama çok sık sayılmaz. Ateşi yok, keyfi yerinde görünüyor. Henüz sonuç çıkmadı.White Mocha sonuçlar çıktı mı? Nasılsınız? Edizcik iyi mi?
Canım daha iyiyiz sanki. Eşim tamamen iyileşti. Bende de burun akıntısı ve hafif boğaz yanması var. Ediz de ara ara öksürüyor, hapşırıyor ama çok sık sayılmaz. Ateşi yok, keyfi yerinde görünüyor. Henüz sonuç çıkmadı.
Yaa kocam martın 30 unda parmak arası terlik ve şortla çıktı. Ondan sonra olan oldu yaa. Sinir ediyor beni, eski alışkanlıklarından vazgeçemiyor. Deli olcam yaa.Semptomlar kötü değilse korkmayın. Benim de boğazım ağrıyıp geçti. Havalar dengesiz ve burada soğuk bile. Mevsim geçişinde normal böyle şeyler. Geçen radyoda duydum bu sene maske mesafe durumunundan grip çok az görülmüş. Bence bundan sonra yani salgın bitse de toplu taşıma gibi yoğun kapalı alanlarda maske kuralı olmalı ya. Senelerce boşuna grip olmuşuz.
Semptomlar çok ciddi sayılmaz. Hafif bi soğuk algınlığı gibi geçiyor sanki. Çok şükür Edizin iştahı da iyi. Emiyor da, yemeğini de yedi. Yemeklerine sarımsak koyuyorum öğle ve akşam öğününe.Semptomlar kötü değilse korkmayın. Benim de boğazım ağrıyıp geçti. Havalar dengesiz ve burada soğuk bile. Mevsim geçişinde normal böyle şeyler. Geçen radyoda duydum bu sene maske mesafe durumundan grip çok az görülmüş. Bence bundan sonra yani salgın bitse de toplu taşıma gibi yoğun kapalı alanlarda maske kuralı olmalı ya. Senelerce boşuna grip olmuşuz.
Yaa kocam martın 30 unda parmak arası terlik ve şortla çıktı. Ondan sonra olan oldu yaa. Sinir ediyor beni, eski alışkanlıklarından vazgeçemiyor. Deli olcam yaa.
İnşallah covid değildir, eğer covid değilse benim elimden çekeceği var
Semptomlar çok ciddi sayılmaz. Hafif bi soğuk algınlığı gibi geçiyor sanki. Çok şükür Edizin iştahı da iyi. Emiyor da, yemeğini de yedi. Yemeklerine sarımsak koyuyorum öğle ve akşam öğününe.
Yok kuzum o kadar şortla çıkacak kadar iyi değil havalar. Benim kocam -30da da şortla çıkardı...Valla imrenmemek elde değilhavalar o derece güzel mi? İçim karardı üç haftadır benim burada. Yakına tatile de özendim de çocukla zevki olmaz bi de hastalık riski gözüm yemedi.
Geçmiş olsun, aynen ilaç kullanamamak çok zorKızlar, negatif çıktı sonuç. Çok şükür covid değiliz. Testi sadece eşim yaptırdı çünkü o hasta oldu, ondan 2-3 gün sonra biz olduk. Yani eşimden bulaştı. Çok rahatladım valla...
Ama hasta olmamaya çalışsak çok iyi olur. İlaç alamadığımız için atlatması çok zor oluyor
Çok sağol canımGeçmiş olsun, aynen ilaç kullanamamak çok zor
İrmik helvası mı, sütlü irmik tatlısı mı ne yedin kuzum? Bari sufle, tiramisu falan patlatsaydın da aldığın kaloriye değseydikendime kocaman bir aferin bırakıyorum koca bir irmik tatlısı yediğim için....
ama öyle çok geldi ki son 2 kaşığını bitiremedim ve öğğğ geldi.
Sırf canım çekmesin daha diye midemi bulandırana kadar yedim ve en son tatlıdan bir titreme geldiSoda içiyorum şimdi.
akşam yemeğim ton balıklı salata... 4 tahıllı ton balığı
Sabah kahvaltı klasik kahvaltı yanına simit
arada da 5 tane N**** (Siyahi) piskevüt.
kaç haftadır yerinde saymak moralimi çooook bozdu sınav oburluğuna ve hareketsizliğine veriyorum
ahahah haftaya da hareket etmezsem
hee hee iyi ki bir sınavın vardı hadi şimdi neyin arkasına saklanıcan diyin bana
İnanmıcan canım dondurmalı irmik çektiİrmik helvası mı, sütlü irmik tatlısı mı ne yedin kuzum? Bari sufle, tiramisu falan patlatsaydın da aldığın kaloriye değseydi
Bi de şimdi sen diyince negronun kalorisine baktım. 1 adet 48 kal diyo, bu kadar yüksek olur mu ya gerçekten
Hahahhaha bu aradaaa hhah çok güldüm kendime... simidin yarısını nutella ile yediğimi yazmamışım asafafahadkendime kocaman bir aferin bırakıyorum koca bir irmik tatlısı yediğim için....
ama öyle çok geldi ki son 2 kaşığını bitiremedim ve öğğğ geldi.
Sırf canım çekmesin daha diye midemi bulandırana kadar yedim ve en son tatlıdan bir titreme geldiSoda içiyorum şimdi.
akşam yemeğim ton balıklı salata... 4 tahıllı ton balığı
Sabah kahvaltı klasik kahvaltı yanına simit
arada da 5 tane N**** (Siyahi) piskevüt.
kaç haftadır yerinde saymak moralimi çooook bozdu sınav oburluğuna ve hareketsizliğine veriyorum
ahahah haftaya da hareket etmezsem
hee hee iyi ki bir sınavın vardı hadi şimdi neyin arkasına saklanıcan diyin bana