- 10 Kasım 2011
- 2.942
- 4.400
Kesinlikle kafam zaten beya daha da beyazlayacak bu gidişleÇok geçmiş olsun ben de çok korkuyorum ama benimki kendi kendine düşüyor. Yürümeye çalışırken emeklerken düşüyor. Birşey olmamıştır böyle böyle büyüyecekler de biz yaşlanacağız üzüle üzüle..
öff dünden beri gerçekten saatler geçmiyor en azından 24 saat geçsin diye... saçma sapan şeyler kafamda kuruyorum...esmeralda5 geçmiş olsun canım geçen Yiğit de kendini hızla geriye doğru atıp yere kafasını vurdu. İnsanın içi parçalanıyor resmen. Onlar çoktan unutuyor da biz kendimizi yiyoruz analık işte
Günaydın canım,Gunaydin kizlar,
esmeralda5 Ada nasil oldu? Ediz de tam 40 cmden dusmustu bisey olmadi cok sukur.
lila6 siz nasil oldunuz? Hala cok yorgun musun?
Biz bu gece nispeten daha iyi uyuduk, ikimiz de biraz dinlendik
Gunaydin kizlar,
esmeralda5 Ada nasil oldu? Ediz de tam 40 cmden dusmustu bisey olmadi cok sukur.
lila6 siz nasil oldunuz? Hala cok yorgun musun?
Biz bu gece nispeten daha iyi uyuduk, ikimiz de biraz dinlendik
Ediz tam sirt ustu dusmustu. Kafasinin arkasini carpmisti tam. Dustukten sonra 10 sn falan agladi. Ben 3 saat uyutmadim. Kusma falan olmadi cok sukur. Ertesi gun doktor kontrolu vardi zaten. Bi problem olmadi canim. Ada da iyi merak etme. Kusma halsizlik yokmus zaten, hicbisey olmazöff dünden beri gerçekten saatler geçmiyor en azından 24 saat geçsin diye... saçma sapan şeyler kafamda kuruyorum...
acaba diyorum beş duyusunu etkilicek bişi var mıdır sabah eşime...
Eşim de saçmalama yaa dedi zaten etkilenmesi için Allah korusun beyinle ilgili bir şey olması lazım...
Keyfi hali gayet iyi
Günaydın canım,
Ada'nın maşallah bir şeyi yok, sürekli kontrol ediyorum orasını burasını bıngıldağını bilmem ne..
tam nereye nasıl düştüğünü de göremedim mi hatırlamıyorum mu anlamadım şok etkisi ile... ondan endişeleniyorum bir de...
Ediz nasıl düşmüştü, Ada biraz yanlamasına düştü
İnşallah bir şeyi yoktur kızçemin...
10 gün sonra da doktor kontrolüne gideceğiz...
Ahh yaa benim yarami destin. Ev bana da batiyor. Hic bu kadar uzun sure evde kalmamistim ben de. Cok bunaldim artik. Hem pandemi hem bebekli olmak kolay degilmis... Antalyada yine hastalik aldi basini gidiyor.Günaydın
Teşekkürler canım, iyiyiz şükür. Gece uyudu kız ben de dinlendim boğazımın acısı azaldı. Gün içinde hala çok yoruluyorum çünkü bu atakta bebeklerde terkedilme korkusu oluyormuş sürekli onunla oyun oynayayım istiyor ya da bazen daha da fena kucakta duruyor hep. Normalde de bırakıp bir işe bakılmıyordu da şimdi baya ağlıyor. Yürüme çabası çok düşecek diye zaten arkasında helak oluyorum. Bir yandan da evde durdukça ev bana batmaya başladı çalışırken hiç evle ilgim olmazdı şimdi sürekli bir temizlik düzen isteği geldi. Çocukla dağınıklık da çok. Bahar temizliği lazım. En çok da kullanmadıklarımızı bir an evvel evden çıkarmam lazım. Eşya beni boğuyor. Bu da böyle bir dokun bin ah işit tarzı oldu
Bu günümüze şükürdiyete iyice asılmaya dair içimde yoğun bir istek var iki üç güne toplayıp yoğun sporlu geri döneceğim diye umut ediyorum.
ohh Allah beterinden sakınsın hepsini kuşum... Ada da 2-3 dk falan ağladı o da şok etkisi ile bence sonra aynanın oraya geçip şebeklik yapınca sustuEdiz tam sirt ustu dusmustu. Kafasinin arkasini carpmisti tam. Dustukten sonra 10 sn falan agladi. Ben 3 saat uyutmadim. Kusma falan olmadi cok sukur. Ertesi gun doktor kontrolu vardi zaten. Bi problem olmadi canim. Ada da iyi merak etme. Kusma halsizlik yokmus zaten, hicbisey olmaz
Günaydın
Teşekkürler canım, iyiyiz şükür. Gece uyudu kız ben de dinlendim boğazımın acısı azaldı. Gün içinde hala çok yoruluyorum çünkü bu atakta bebeklerde terkedilme korkusu oluyormuş sürekli onunla oyun oynayayım istiyor ya da bazen daha da fena kucakta duruyor hep. Normalde de bırakıp bir işe bakılmıyordu da şimdi baya ağlıyor. Yürüme çabası çok düşecek diye zaten arkasında helak oluyorum. Bir yandan da evde durdukça ev bana batmaya başladı çalışırken hiç evle ilgim olmazdı şimdi sürekli bir temizlik düzen isteği geldi. Çocukla dağınıklık da çok. Bahar temizliği lazım. En çok da kullanmadıklarımızı bir an evvel evden çıkarmam lazım. Eşya beni boğuyor. Bu da böyle bir dokun bin ah işit tarzı oldu
Bu günümüze şükürdiyete iyice asılmaya dair içimde yoğun bir istek var iki üç güne toplayıp yoğun sporlu geri döneceğim diye umut ediyorum.
Ahh yaa benim yarami destin. Ev bana da batiyor. Hic bu kadar uzun sure evde kalmamistim ben de. Cok bunaldim artik. Hem pandemi hem bebekli olmak kolay degilmis... Antalyada yine hastalik aldi basini gidiyor.
Evi ne kadar temizlesem istedigim gibi olmuyor sanki. Hep dar zamanlarda oldugu kadar yapiyorum. Soyle dip kose temizlik yapamiyorum.
yaa evet ben de bırakıyorum ne yapmak istiyorsa yapsın amaesmeralda5 tam nasıl düştü bilmiyorum ama bizimki çite tutanarak ayakta durmaya başladı bunu yapasıya sürekli düştü, bazen de bacakları balerin gibi ayırıyor kaydığı için. Daha düşecek ona göre programlı bunlar bişi olmaz inşallah. Düşmesin diye kucağa alsam bütün gün bu sefer yürüyemedim diye ağlıyor ve başaramama hissi olacak çocukta. Böyle de ben baya yoruluyorum. Dün mesela çamaşır kovasının içine koydum onu da düşürdü kovayla beraber ters düz oldu.
lila6 hepimizin yarasını hatırlattın bence ehhehe
ben de de sürekli bir temizlik isteği hepten ev hanımı modunda şeye sardım mutfak dolabı silme böyle dolapları parlak görünce güzel bir his geliyor ama ben hiç dinlenemiyorum...
Bizim en berbat yer şu an buzdolabı arkası net silinmesi gerek...
hafta sonu temizlerim diyecem de pazar günü sınavım var... Belki Pazar günü sınavdan gelince enerjimiz olunca sınav 4'te ve Anadolu yakasında İstanbul'un... bizim eve gelmemiz heralde 7'yi bulur o saatten sonra hiç sanmadım neyse olmazsa bir sonraki haftaya kalır...
Bir abla vardı 2 haftada 1 yarım gün gelsin diye yalvarıyorum şu anda hem yalvarıp hem korona'dan da korkuyorum bakalım karar vereceğim...
Düzen manyaklığım vardı zaten düzen gitti ( bebekle olunca takmamaya başladım ) temizlik geldi...
Bu sabah çok konuşasım varmış sanırım dün bütün gün beynimle kendi kendime konuştum
Hahah benimde fırının silinmesi lazımMutfak dolapları pis, hiç silmiyorum silsem de yine el izi olacak. O değil de fırınları silmem lazım benim. Ayda bir ev fabrika ayarlarına dönsün diye temizliğe yardım alıyorum o zaman siliniyor mutfak dolapları. Neyse şu an çamaşırları yıkayıp kaldırmakla meşgulüm. Kullanmadıklarımı ayıracağım, kışlıkları ayıracağım. Bu arada hiç titiz biri de değilimdir ben. Normalde dağınığımdır hatta. Neden böyle oldum çocuktan sonra şaşkınım.
Gecmis olsun canim. Uzuuun bir ara verdim topukluya. Hic cesaretim yok giymeye...Günaydın
kahvaltıyı hazırlayamadım çayı demledim öyle duruyor kız durmadı uyutabilirsem yapacağım.
üzerimde nazar mı var dün bacağımı sakatladım ilginç bir şekilde. Araba ile gidilecek bir yere uzun zamandan sonra ilk defa topuklu ayakkabı giydim çıkarırken belim tutuldu gibi değişik birşey oldu. İnşallah çabuk geçer.
geçmiş olsun canım inşallah ufak bir burkulmadır...Günaydın
kahvaltıyı hazırlayamadım çayı demledim öyle duruyor kız durmadı uyutabilirsem yapacağım.
üzerimde nazar mı var dün bacağımı sakatladım ilginç bir şekilde. Araba ile gidilecek bir yere uzun zamandan sonra ilk defa topuklu ayakkabı giydim çıkarırken belim tutuldu gibi değişik birşey oldu. İnşallah çabuk geçer.
Herşey zayıfladım diye uzun elbise aldım diye oldu uzun elbise de topuksuzla çok kötü oluyorGecmis olsun canim. Uzuuun bir ara verdim topukluya. Hic cesaretim yok giymeye...