2020 Ağustos Anneleri Zayıflıyor

2 ayda 10 kilo cok iyi degil mi

Herşey zayıfladım diye uzun elbise aldım diye oldu uzun elbise de topuksuzla çok kötü oluyor
Gozun alismadigi icindir kuzum, uzun elbiselerin altina tek renk spor ayakkabilari da, cok yakistiriyorum ben. Tabii topuklunun durdugu gibi durmaz, o ayri
2 ayda 10 kilo cok iyi degil mi
Aslinda tam 10 sayilmaz bence 8 falandir. Diyete baslicam diye bir gun oncesinde okadar cok yemistimki ondan o 66 cok dogru degildi bence. Ama yine de cok iyi verdim bence de. Tartiya guvenemedim hatta. Esim de tartildi. O da 1 kilo vermis. Eger o da 10 kg falan eksik çıksaydı tartıyı atacaktım.

Süt sağmayı azalttığım için süt de ister istemez azaldı tabiii o yüzden biraz daha zor gidiyor kilolar. Ama öyle ya da böyle devam ediyorum. 68.15tim dün sabah. 1.5 kilo vermem lazım bu hafta. Eşimle bir ayda 6 kilo vereceğime dair iddiaya girdim

Arada yediklerim
Yarim paket light biskuvi - yarim bardak kefir
3 kup bitter cikolata
1 yemek kasigi labne - 5 zeytin - domates- roka - 2 dilim etimek

Ya canım sürekli ama sürekli bir şeyler yemek istiyor
Lahana tursusu
Simit
Ayran
Bisküvi
Peynir
Zeytin
Bir kaç tatlı
Ama sürekli sürekliiii
Neden böyle oldu ki ya

Ya canım sürekli ama sürekli bir şeyler yemek istiyor
Lahana tursusu
Simit
Ayran
Bisküvi
Peynir
Zeytin
Bir kaç tatlı
Ama sürekli sürekliiii
Neden böyle oldu ki ya
Mantı
Pizza
Sarımsaklı yogurt kıtır parçaları ile
Hamurum mu geldi ekşi isteğim mi geldi anlamadım...

Sabah normal haşlanmış yumurtalı kahvaltı yaptım. Öğlen 4 hamsi yedim. Akşam tavuk, çeyrekten az beyaz ekmek, salata, ıspanak, yoğurt bunların hepsinden az az yedim. Arada kahveyle meyveli lokum küçük küçüklerdi. 5-6 tane vardır. Başka 1 kase çerez yedim bir de. Karışıktı. Bugün çooook yoruldum. Kızım yordu, dolap düzenlemek yordu. Kalçamdaki sancı yordu. Yarın da temizlik var ben yapmasam da o da yorar. Uyuyabilsem şahane olacak. Dün kızım 40 kez uyandı bugün de uyanır. Babası yanına yattı ama çocuk ağlayınca kurulmuş gibi kalkıyorum ben zaten. Baba da ne yapsın ben emzireceğim.

Çerezi yemesem iyiymiş aslında. Çok yemeye fırsat bulamamışım yine. Ortamda baklava vardı onu eşime paslamayı başardım. Hiç zorlanmadım o da yorgunluktan

Sipariş miydi onlar... yat uyu kuzum ben de akşam yediğin sanıyom...
yok be kuzum hepsini canım çekmişti...
hamburger söyledim ama neyse eşimle beraber yarım yarım yedik
ama yanına dondurmalı irmik söyledim

öfff... yatamıyorum yaaa ders çalışıyorum hiç bişi yokmuş gibi...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…