- 1 Temmuz 2009
- 5.728
- 5.870
E sen baya kaşınmışsın ozamanBu hafta hunharca yedim. Kurabiye tatli borekalmazsam ayip
Ay ben de cok ozledim neyse ki esim cmrtesi calisiyorE sen baya kaşınmışsın ozaman
Ben de bu hafta yedim ama mesela borek, kurabiye falan değil de sütlü tatlı yedim.
Ama bgn dışardayız çok fena fast food yiyesim var. KFC ya da popeyes gibi çöp şeyler yiyesim var
Bence güzel oluuuurKuzum ben de sırf kendim için de bişeyler yaoabildiğimi hissetmek için şu diyete ve kısmen spora devam ediyorum. Ama bir kaç kilo daha verince evde sıkılaşmaya yönelik spor yapmaya başlayacağım.
Hatta kızlar ortak bi program belirleyip ona uygun spor yapalım mı? Leslieden ortak bişeyler açıp hergün yapalım yarım saat 40 dk falan?
Ayh ahahhahahh çok güldümGenel olarak diyete uydum bugün tek günahım kahve yanında crunch ve probis yedim. Süt sağmaya giderken elime bir crunch daha aldım ama yooook dedim ve fırlattım mutfağın ortasında duruyor şu an
Hiç olmadı probisi bana vereydinGenel olarak diyete uydum bugün tek günahım kahve yanında crunch ve probis yedim. Süt sağmaya giderken elime bir crunch daha aldım ama yooook dedim ve fırlattım mutfağın ortasında duruyor şu an
Ahahahahha geldiğimde çoktan biri almıştı bileAyh ahahhahahh çok güldüm
Al yerden crunch ı ya bize günah olsa da o da nimet sonuçta
Ay keşke vereydimmm o fazla oldu birazHiç olmadı probisi bana vereydin
Yarım greyfurt ile kurtardım şimdilikAkşam
Bir kase terbiyeli tavuk çorbası
6-7 yk tavuk sote
1 sb ayran
Çok zor tutuyorum kendimi şu an bir şeyler yememek için
söz veremiyorum özellikle sınavıma kadar ama hep destek tam destek burdayım kuzumKuzum ben de sırf kendim için de bişeyler yaoabildiğimi hissetmek için şu diyete ve kısmen spora devam ediyorum. Ama bir kaç kilo daha verince evde sıkılaşmaya yönelik spor yapmaya başlayacağım.
Hatta kızlar ortak bi program belirleyip ona uygun spor yapalım mı? Leslieden ortak bişeyler açıp hergün yapalım yarım saat 40 dk falan?
Günaydıni da sabah yazdim yollayamamisim ondanGünaydın
Minnacık kaçamaklar hariç diyete devamgeri aldıklarımi vermeme az kaldı. Sonra tekrar kaldığım yerden vereceğim inşallah
Boşuna demiyorlar hareketlenince vericen zaten acele etme diyeAkşam yemeği: 6 köfte bir miktar fırın patates ve 4 yk bulgur pilavı, 2 kase cacık
çok acıktım bugün iki gündür öğle vakti çok acıkıyorum. Vakit bulamadım yemek yemeğe zaten. Akşamı zor yedim. Hareketlenmeleri baya sıkıntılıymış bu bebeklerin. Durmuyor, durmuyoruz. Bu kız beni zayıflatır. Yürüyüşe gidecek enerjiyi kendimde bulamadım.