2020 Ağustos Anneleri Zayıflıyor

Ay ben de cok ozledim neyse ki esim cmrtesi calisiyor neyse haftaya dikkat etcem yne. Ben porsiyonlari azalttim iste 2 aydir 2,5 kg verdim.yaza kadar 52-53 olsam yeter.

Bence güzel oluuuur

Genel olarak diyete uydum bugün tek günahım kahve yanında crunch ve probis yedim. Süt sağmaya giderken elime bir crunch daha aldım ama yooook dedim ve fırlattım mutfağın ortasında duruyor şu an

Genel olarak diyete uydum bugün tek günahım kahve yanında crunch ve probis yedim. Süt sağmaya giderken elime bir crunch daha aldım ama yooook dedim ve fırlattım mutfağın ortasında duruyor şu an
Ayh ahahhahahh çok güldüm
Al yerden crunch ı ya bize günah olsa da o da nimet sonuçta

Akşam
Bir kase terbiyeli tavuk çorbası
6-7 yk tavuk sote
1 sb ayran

Çok zor tutuyorum kendimi şu an bir şeyler yememek için

Sabah: uno premium çavdarlı karabuğdaylı dan bir buçuk sucuklu tost, yarım dilim tam çavdar ekmeği ile de bal kaymak

Öğle: 5 yk pirinç pilavı, bir miktar mantarlı kavurma, 1 kase cacık

Akşam (misafirlikte): et döner, 7-8 lahana sarma, ayran, az salata

arada double türk kahvesi ve küçük bir dilim kaymaklı ekmek kadayıfı

söz veremiyorum özellikle sınavıma kadar ama hep destek tam destek burdayım kuzum

Günaydın canım sabah 06:30'da 2 kaşık yulaf, 1 çay bardağı süt, yarım muz, 2 günkurusu kahvaltı
1 züber filtre kahve
arada mutfak toparlarken 5-6 fındık gitti
şimdi de Koska'nın Koştat diye bir şeyi var, lifalif gibi ama daha kuru meyveli sanırım filtre kahve yanına yiyorum...

Akşam yemeği: 6 köfte bir miktar fırın patates ve 4 yk bulgur pilavı, 2 kase cacık

çok acıktım bugün iki gündür öğle vakti çok acıkıyorum. Vakit bulamadım yemek yemeğe zaten. Akşamı zor yedim. Hareketlenmeleri baya sıkıntılıymış bu bebeklerin. Durmuyor, durmuyoruz. Bu kız beni zayıflatır. Yürüyüşe gidecek enerjiyi kendimde bulamadım.

Günaydın
Minnacık kaçamaklar hariç diyete devam geri aldıklarımi vermeme az kaldı. Sonra tekrar kaldığım yerden vereceğim inşallah

Boşuna demiyorlar hareketlenince vericen zaten acele etme diye

Günaydın canlar

Açılışı ben yapayım

66.9 güncel
Bu hafta verilen 1.1

Verip aldiklarimdan 700 Gr kaldı vermem gereken

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…