- 1 Temmuz 2009
- 5.728
- 5.870
Gece uykusuzluğu çok fena... Nolur uyu EdizcikKızlar sizlerle burda geyik yapmayı özledim valla. Diyet yapmayınca insanın yazmaya yüzü de olmuyor. Edizin de gece uykuları çok kötü, pek enerjim de olmuyor...
Hoşgeldinizseellaaammm bende 57 ile hamile kaldım 72 ile doğma gittim .
8 ay geçti halaaa 67 kiloyum bir türlü veremiyorum, gebelik şekeri meğer bende kızımın hediyesi olarak kalmış. ilaç başladık bakalım verebilecek miyim artık kendimle barışmak istiyoruumm!!!
bu sayfayı görüncedeee koştum geldim
Ben de aynı sebepten çok yazamıyorum ama yazmadıkça daha da fena oluyor kuzum sevabimizi gunahimizi neyse yazalim en iyisiKızlar sizlerle burda geyik yapmayı özledim valla. Diyet yapmayınca insanın yazmaya yüzü de olmuyor. Edizin de gece uykuları çok kötü, pek enerjim de olmuyor...
Birşey kalmamış
9 kiloBirşey kalmamış
Kuzum ben de sırf kendim için de bişeyler yaoabildiğimi hissetmek için şu diyete ve kısmen spora devam ediyorum. Ama bir kaç kilo daha verince evde sıkılaşmaya yönelik spor yapmaya başlayacağım.evde zaten otur otur hamlamıştık o yüzden ben de yarım saat leslie yapıp yürüyüşe çıkınca kendimi iyi hissediyorum.
1. kendim için bir şey yapıyorum
2. hava alıyorum gerçekten evin duvarları basıyor bir süre sonra beni kiiiiii ben çok ev kuşuydum
şimdi Sınava kadar - 4 Nisan - leslie yapmiyim diyorum aman diyorum yarım saat mi kurtaracak beni...
Aslında kayınvalidem aldığında tam yapılmalık zaman işte ama o zamanda oturim bir kahve
Kuzum kilo çok dinamik bişey. Öyle 1 kiloya kadar değişimler gerçekten kilo aldığını göstermez. Ödem yapmışsındır, reglin yaklaşmıştır. Bir sürü sebepten fazla çıkabilirsin yani.3yk yulaf 1 muzla.
3 öğün yulaf yemem lazm 2 gun boyunca55,6 ciktim sabah yine.
Bu hafta hunharca yedim. Kurabiye tatli borekKuzum kilo çok dinamik bişey. Öyle 1 kiloya kadar değişimler gerçekten kilo aldığını göstermez. Ödem yapmışsındır, reglin yaklaşmıştır. Bir sürü sebepten fazla çıkabilirsin yani.