2020 Ağustos Anneleri Zayıflıyor

Bugün uyuduk şükür ben daha iyiyim ama bu sefer de ev işleri gözüme batıyor. Çocuk bak ev işi yap döngüsünden çıkamıyorum.

Sabah kahvaltısı 2 dilim çavdar ekmeği, 1 tk kaymak, 1 tk bal, 1 tk lutenitsa, mantarlı omlet, 2 kk peynir

hala tok hissediyorum birazdan vakit bulursam bir kahve içerim. Bu aralar da havalar soğuk sanırım kar yağıyor ara ara. Yürüyüşler yalan oldu. Haftasonuna toparlansam iyi olacak.

Aklım kalmasa ben uzaklaşacağım da... çarşıya da çıksam olur imkan da var aslında ama bırakamıyorum
benim de imkanım var ama ben de bırakamıyorum malesef henüz..
1 saati geçmez bırakabildiğim süre

çünkü uykusu gelip uyumayınca 10 dakika içinde ağlamaktan suratı kıpkırmızı oluyor

bende daha şimdi kahvaltı edebildim.

Sabah bir kahve 2 bitter küp, 10 tane fındık
Az önce klasik kahvaltı
şimdi kahve 2 hurma

Kahvenin yanına gene bişiler almayı alışkanlık edindim.. ne güzel bırakmıştım kahve su içiyordum...

bu ara benim psikolojim pert.

neyse arada 2 küp bitter
şimdi uno grissino labne çay

Psikolojim pert olsa grissini işe yetinemem. Maşallah diyelim
Hiç ama hiç yiyesim gelmiyor elim ayağım titremeye başlamıştı labne falan yok normalde pul biberli yoğurt ve 3 grisini vardı değiştirdim...

1 karnıyarık
1 kase cacık
Kabak patlıcan bibee fırınlanmış kaç kaşık bakmadım
1 dilim ekmek

Ben bu ara karıştırdım diyeti toparlanmam lazım. Çok yemiyorum ama tam diyet de yapamıyorum.

Günaydın, hava bugün baya karanlık. Diyete, psikolojiye bu havalar da etki ediyor. Kahvaltı hazırlıyorum. Bakalım bizim kız ne kadar cozutacak...
Eki Görüntüle 2804590
Hava bayagı kapalı burda da ve ben hava kapalı olunca yulaf'a sarıyorum.
yulaf lapası 3.5 kaşık, 2 yk kaşığı nar, yarım muz, 2 tam ceviz

Hava bayagı kapalı burda da ve ben hava kapalı olunca yulaf'a sarıyorum.
yulaf lapası 3.5 kaşık, 2 yk kaşığı nar, yarım muz, 2 tam ceviz

Maşallah ben yine ballı kaymaklı yedim. Bu hafta böyle gider annemler getirmiş taze taze yemesem de güzel olmayacak. Belki de psikolojik kendimi kandırıyorum. Kilo almadım ama veremedim de bakalım olmadı haftaya yoğunlaşıp, vermem gerecek. İlk başladığımda diyete bozmamak için bir haşlanmış yumurta yiyip geçiyordum o günlere dönmem lazım. Hava gerçekten kötü içim karardı...

Kızlar burda hava günlük güneşlik, ama benim içim karardı
Ben ilk defa bu hafta hiç tartılmadım. Ptesi kilo güncellemesi yaptıktan sonra hiiiç bilmiyorum ne oldu. Tartıdaki rakamı göresim de yok. Yarın da gezmelerdeyiz dışarda yicez... hadi bakalım

seellaaammm bende 57 ile hamile kaldım 72 ile doğma gittim .
8 ay geçti halaaa 67 kiloyum bir türlü veremiyorum, gebelik şekeri meğer bende kızımın hediyesi olarak kalmış. ilaç başladık bakalım verebilecek miyim artık kendimle barışmak istiyoruumm!!!

bu sayfayı görüncedeee koştum geldim

Hoşgeldiniz, bende de gestasyonel diyabet vardı ama gebelikten sonra baktırmadım. Nasıl kalıcı olduğunun farkına vardınız?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…