2020 Ağustos Anneleri Zayıflıyor

Gece uyumayınca hepimiz bir zombi 🧟‍♀️

valla bize de gündüz enerjisi geliyor maşallah pertim çıkıyor...

Yani yazalım bence ne olursa olsun zaten bozmayalm diye de yazalım

Izgara tavuklu salata 1 ayran

sosisli 🥱

seellaaammm bende 57 ile hamile kaldım 72 ile doğma gittim .
8 ay geçti halaaa 67 kiloyum bir türlü veremiyorum, gebelik şekeri meğer bende kızımın hediyesi olarak kalmış. ilaç başladık bakalım verebilecek miyim artık kendimle barışmak istiyoruumm!!!

bu sayfayı görüncedeee koştum geldim
Hoşgeldiniz 🤗

Bende de vardı gestasyonel diyabet. Doğumdan sonra bir kaç kere ölçtüm normaldi üstüne de düşmedim öyle olunca. Hap mı kullanıyorsunuz insülin mi ?

Hedef, boy bilgilerinizi yazarsanız tabloya ekliyeyim 😊
Kızlar sizlerle burda geyik yapmayı özledim valla. Diyet yapmayınca insanın yazmaya yüzü de olmuyor. Edizin de gece uykuları çok kötü, pek enerjim de olmuyor...
Ben de aynı sebepten çok yazamıyorum ama yazmadıkça daha da fena oluyor kuzum sevabimizi gunahimizi neyse yazalim en iyisi 😅

Bugün de yoğun ve karmaşık bir gündü canlar.

Sabah
Yarım greyfurt
1 dilim ekmek
3 zeytin

Okulda 1 paket gong yedim.

Çıkınca bir paket eti form limonlu bisküvi
1 dürüm çiğköfte

Az önce de 2 kara buğday patlağı ve 1 bardak kefir

Akşama az yemek niyetim bakalım 🙈

Kesinlikle yazalım insanız nihayetinde robot değiliz her gün aynı yiyemeyiz

fakat ben kendimde şunu görüyorum hareket etmezsem eğer (leslie yarım saat) çok gram gram gidiyor

akşam yemek yemicem bir latte patlattım gene 😬 şişirdi

hafta sonu geldi gene gram vermişiz 1 - 1 gitse de bari en azından 2 ayda bitirseö şu işi..

Yani düşünün kızlar 60 kiloya düşünce 20 kilo vermiş olcam 20 😬

Şurda 60 - 62 kgyum sanırım... kendime bir hatırlatim 😂
Motive foto olsun mu ✋🏼🥺
43B3D9B7-75D0-4289-A55D-DF66E36CB6D9.jpeg

Ben henüz kilo verememiş olsam da hareket anlamında daha rahatım. Okulda oynadığım masa tenisi baya iyi geliyor. İlk oynadığımda günlerce dizim sızladı. Artık bana mısın demiyor 🤭

evde zaten otur otur hamlamıştık o yüzden ben de yarım saat leslie yapıp yürüyüşe çıkınca kendimi iyi hissediyorum.
1. kendim için bir şey yapıyorum
2. hava alıyorum gerçekten evin duvarları basıyor bir süre sonra beni kiiiiii ben çok ev kuşuydum

şimdi Sınava kadar - 4 Nisan - leslie yapmiyim diyorum aman diyorum yarım saat mi kurtaracak beni...
Aslında kayınvalidem aldığında tam yapılmalık zaman işte ama o zamanda oturim bir kahve içim diyorum

Kızlar günaydın 🥰
lila6 lila6 canım doktor kontrolüne gidiyoruz, o bahsettiğin ilacı soracağım. İnşallah doktor onay verir de biz de kullanırız

evde zaten otur otur hamlamıştık o yüzden ben de yarım saat leslie yapıp yürüyüşe çıkınca kendimi iyi hissediyorum.
1. kendim için bir şey yapıyorum
2. hava alıyorum gerçekten evin duvarları basıyor bir süre sonra beni kiiiiii ben çok ev kuşuydum

şimdi Sınava kadar - 4 Nisan - leslie yapmiyim diyorum aman diyorum yarım saat mi kurtaracak beni...
Aslında kayınvalidem aldığında tam yapılmalık zaman işte ama o zamanda oturim bir kahve
Kuzum ben de sırf kendim için de bişeyler yaoabildiğimi hissetmek için şu diyete ve kısmen spora devam ediyorum. Ama bir kaç kilo daha verince evde sıkılaşmaya yönelik spor yapmaya başlayacağım.
Hatta kızlar ortak bi program belirleyip ona uygun spor yapalım mı? Leslieden ortak bişeyler açıp hergün yapalım yarım saat 40 dk falan?

X