- 1 Temmuz 2009
- 5.728
- 5.870
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Geçmiş olsun kuzumHafif bir enfeksiyon durumum var o halsiz bırakıyormuş beni. Emzirirken ilaç da alınmaz. Bakalım bu hafta ne olacağız.
Eki Görüntüle 2806644
Çok geçmiş olsun. Ne enfeksiyonu?Hafif bir enfeksiyon durumum var o halsiz bırakıyormuş beni. Emzirirken ilaç da alınmaz. Bakalım bu hafta ne olacağız.
Eki Görüntüle 2806644
İdrar yolları gibiydi biraz topladım.Çok geçmiş olsun. Ne enfeksiyonu?
Canım çok güzel afiyet olsun ama bana sorarsan porsiyonunu 150-200 gr yap emziriyorsun sonuçta gücün direncin düşmesinAksam yemegim:
Eki Görüntüle 2807024
100 gr yagsiz hindi gogus
2 kase yagsiz salata (kivircik, cherry domaes, kapya, yesil sogan, salatalik)
Geçmiş olsun canım, dikkat et. Ben de gebelikten önce sistit olmuştu, tekrarlayıp durmuştu. Ben gebelikte organik kızılcık suyu içerek engelledim enfeksiyonu. Aslında su değilde kızılcık püresiydi, hiç sulandırılmamış. Tavsiye ederim canım.İdrar yolları gibiydi biraz topladım.
Yaa hiç kilo vermeyince iyice düşürmeye çalıştım bgn. Biraz artırırım sütüm azalırsa yarın. İnşallah azalmaz yaCanım çok güzel afiyet olsun ama bana sorarsan porsiyonunu 150-200 gr yap emziriyorsun sonuçta gücün direncin düşmesin