Azıcık yersin okadar yapıyorsun sonucta. Görüp yiyememek insanı çok zorluyor. İnsan toptan diyeti bırakıyor sonra.Günaydın, ben tiramisu yapmak için malzeme aldım daha yeni. Misafire diye. Tesadüfe bak
Diyet tiramisu tarifler ben de gördüm ama çok yemekten korkuma yapmıyorum. Bu arada tiramisu kendime değil yine misafire.
kahvaltı: 1 dilim çavdar, 1 haşlanmış yumurta, 1 tk kaymak, 1 tk reçel, 1 kk peynir ve 1 tk lutenitsa
Yazmayı unutmuşum:Oglen:
3 kepce tarhana
Biraz kruton
Ara ogun:
Kafeinsiz filtre kahve yokmus, 1 sade damla sakizli Turk kahvesi 1 kare sutlu cikolata, 1/5 civari profiterollu pasta
AKSAM
3 ywmwk kasifi hibdi sote
1 dilim ekmek
Bebeyle uğraşmaktan diyet menü çıkaramadım kuzum kendi halimde takıldım biraz
Diyet menü çıkaramadan da porsiyonlarını azıcık küçült, bi de paketli ürün yeme canım. Yani çikolata cips vs bunları yeme yeter. Ben çok inanıyorum sana. Hiç acelen yol, hızlıca 5 kg vermeye çalışma kuzum. İnsan hizli kilo verirken çok yoruluyor ve hepten pes ediyor. Hedeflerini küçük tutup yavaş ama devamlı bi diyet yapmaya çalış.Bebeyle uğraşmaktan diyet menü çıkaramadım kuzum kendi halimde takıldım birazyarın daha planlı olmayı düşünüyorum. Dozu artiricam galiba hızlıca bir 5 kilo vermezsem yine başa sarmaktan korkuyorum
Yaa nasıl motive ettin beni şu an biliyor musunDiyet menü çıkaramadan da porsiyonlarını azıcık küçült, bi de paketli ürün yeme canım. Yani çikolata cips vs bunları yeme yeter. Ben çok inanıyorum sana. Hiç acelen yol, hızlıca 5 kg vermeye çalışma kuzum. İnsan hizli kilo verirken çok yoruluyor ve hepten pes ediyor. Hedeflerini küçük tutup yavaş ama devamlı bi diyet yapmaya çalış.
Sabahları kahvaltı hazırlamakta zorlanıyorsan, uno grissini alsan bi de karper peynir alsan. İşe gidince öyle atıştırsan mesela? Uno nun grissinileri ve krakerleri çok doyurucu geliyor bana. İnşallah sende de işe yarar canımYaa nasıl motive ettin beni şu an biliyor musundoğru söylüyorsun canım. Sabah benim için çok önemli. Kahvaltım nasıl başlarsa öyle gidiyor. Dediğin gibi önemli olan istikrar. Doğumdan bugüne alıp verdiğim kiloları toplasam tığ gibi olurdum
Ahhh bulabilsem marketi talan edicem vallaSabahları kahvaltı hazırlamakta zorlanıyorsan, uno grissini alsan bi de karper peynir alsan. İşe gidince öyle atıştırsan mesela? Uno nun grissinileri ve krakerleri çok doyurucu geliyor bana. İnşallah sende de işe yarar canım
Tatlı yemek denmez ona
Yarasın mı desem yaramasın mı bilemedim. Kesin süt olsun amaSıkı durun
Sabah:
2 tane beyaz ekmek şu tombik olanlardan
Kahvaltılık klasik
1 paçanga böreği
1 tatlı kaşığı çikolata
öğlen:
15-20 tane ekler
3-4 tane de böyle çilekli bir küçük turta gibi bişi üstünde çilek vardı
Eklerden de ne süt olur yaYarasın mı desem yaramasın mı bilemedim. Kesin süt olsun ama
Hahaha şey mi desem maşallah tosunumaYarasın mı desem yaramasın mı bilemedim. Kesin süt olsun ama