2020 Ağustos Anneleri Zayıflıyor

Yaaa ben çıkamıyorum hiç dün leslie yaptım ama bugun yapamadım 😅süpürge yaptım 40 dk sayılıyor mu 😅
Benim de canım çekti süpürge yapmayı bütün gün de kız müsade etmiyor🙃 sayılır. Açık hava iyi geldi ama. Bunalıyor insan bebekle dört duvar arasında. Markete bile uğradım.😎 bundan üç yıl önce bunların lüksüm olacağını bilsem bilim kurgu senaryosu derdim😂

Benim de canım çekti süpürge yapmayı bütün gün de kız müsade etmiyor🙃 sayılır. Açık hava iyi geldi ama. Bunalıyor insan bebekle dört duvar arasında. Markete bile uğradım.😎 bundan üç yıl önce bunların lüksüm olacağını bilsem bilim kurgu senaryosu derdim😂
Tabiiii mutfagı ben toplayayım değişiklik oluyor bana da diyorum 😅😅😅😅
Ne büyük değişiklik ama 😬🤪

Kızlar ben tatlı bişey yemediğimde aşırı enerjim düşüyor, hiç dayanamıyorum ya. Herhalde bünyem çok alışmış tatlıya, artık bağımlı olmuşum. Şimdi reçelli oatmeal yedim de birazcık kendime geldim.

Akşam gene karabugdaylı 😅
Bugün 69.8 i gördüm ama yarın maaile kahvaltıya gidicez ordan da kuzenime gidicem inş bozmam çoook
Bu hafta 1 kilo gitse :KK43:

Senin için de bir tavsiyem var. Uno premium un çavdarlı sandwich ekmeği var. Migrosta bulabilirsin. Onun arasına geceden peynir, marul, sevdiğin başka şeyler koyup soğuk sandwich yapabilirsin. Sabah çıkarken yanına alman yeterli.🙃
Evet normalde yapıyorum aslında çok iyi oluyor dün depresyonlardaydim ihmal ettim o yuzden bana koskoca bir güne mal oldu. Bu noktalı a yı kim kaldirdiysa kınıyorum ya 😂😂

Akşam gene karabugdaylı 😅
Bugün 69.8 i gördüm ama yarın maaile kahvaltıya gidicez ordan da kuzenime gidicem inş bozmam çoook
Bu hafta 1 kilo gitse :KK43:
Kuzum nerdeyse aynı kiloyuz artık ben hep yerimde saydım maşallah 😂

Kızlar ben tatlı bişey yemediğimde aşırı enerjim düşüyor, hiç dayanamıyorum ya. Herhalde bünyem çok alışmış tatlıya, artık bağımlı olmuşum. Şimdi reçelli oatmeal yedim de birazcık kendime geldim.
İnsülin direncin yok di mi?

Bigün birden ayağımda bi hissizlik başlamıştı. Korktum birden doktora gittim. Doktor tabii hemen kan testi yapalım dedi. Sabahtı, önceki gün neler yediğimi sordu 😂 Ben başladım saymaya; önceki günde bursadan dostlarımız gelmiş, gelirken kestane şekeri getirmişler. Gayet normal şekilde 30 civarı kestane şekeri dedim, adam şok oldu 😂 Dehşetle suratıma bakıyor. Kan testi sonucunda şekerin çok yüksek çıkar onu dikkate almayalım daha normal bi zamanda tekrar bakarız falan dedi. Neyse test sonucunda şekerim normal çıkmıştı. Meğer ayağımda sinir sıkışması gibi bişey olmuş. Çok uzun süre topluklu dar bir ayakkabı giymiştim önceki gün...
Bence millet abartıyor, altı üstü kestane şekeri ya 😂

Bigün birden ayağımda bi hissizlik başlamıştı. Korktum birden doktora gittim. Doktor tabii hemen kan testi yapalım dedi. Sabahtı, önceki gün neler yediğimi sordu 😂 Ben başladım saymaya; önceki günde bursadan dostlarımız gelmiş, gelirken kestane şekeri getirmişler. Gayet normal şekilde 30 civarı kestane şekeri dedim, adam şok oldu 😂 Dehşetle suratıma bakıyor. Kan testi sonucunda şekerin çok yüksek çıkar onu dikkate almayalım daha normal bi zamanda tekrar bakarız falan dedi. Neyse test sonucunda şekerim normal çıkmıştı. Meğer ayağımda sinir sıkışması gibi bişey olmuş. Çok uzun süre topluklu dar bir ayakkabı giymiştim önceki gün...
Bence millet abartıyor, altı üstü kestane şekeri ya 😂
Şekerin normal çıkabilir. O kadar çok şekerli tüketme alışkanlığın varsa, o normal şekere vücut erişmek için bolca insülin salgılıyor şimdi diyettesin ya insülin yine çoksa bu sefer şekerin düşüyor ve şeker arıyor olabilirsin. İnsülin direnci böyle etkiler yapıyor

Ben artik giremiyorum foruma ya yazamiyorum. Eskiden ben de karabugdayi haslayip buzluga atardim. Cikartip salata hoop yerdim. Evlenmeden once yalnz yasarken rahatti. Benm koca yemez asla. Almiyorum ne zamandir alayim tekrar. Bu arada gecen gun kinoa aldm o da bayagi faydaliymis. Ve tok tutuyor.

Ben artik giremiyorum foruma ya yazamiyorum. Eskiden ben de karabugdayi haslayip buzluga atardim. Cikartip salata hoop yerdim. Evlenmeden once yalnz yasarken rahatti. Benm koca yemez asla. Almiyorum ne zamandir alayim tekrar. Bu arada gecen gun kinoa aldm o da bayagi faydaliymis. Ve tok tutuyor.
yaa evet bende de öyle bir aldığımdan çıkmıştı bir paket kinoa napsam nasıl kullansam diye düşünüyorum :)

ya akşam ara öğünümde yoktu ama
1 çb süt
2 kaşık yulaf
çok az nar
yarım muz
2 ceviz

Yeni yulaf aldım gerçekten çok güzel sürekli yemek istiyorum
Quaker markası müteşem arkadaşlar,

Pazartesi günü yulaflı tiramisu yapcem kendime :)

ya akşam ara öğünümde yoktu ama
1 çb süt
2 kaşık yulaf
çok az nar
yarım muz
2 ceviz

Yeni yulaf aldım gerçekten çok güzel sürekli yemek istiyorum
Quaker markası müteşem arkadaşlar,

Pazartesi günü yulaflı tiramisu yapcem kendime :)
Yulaflı tiramisunun fotosunu ve tarifini isterizzz 😍 Nolur düşük kalorili olsun yaa

Gunaydinnn. Sabah 7 gibi bir muz yedim. Anca kahvaltimi yapcam.

Eklentiler

• E688BF4E-6E80-4053-8D53-F9E732722799.jpeg
    E688BF4E-6E80-4053-8D53-F9E732722799.jpeg
    167,7 KB · Görüntüleme: 23
Günaydın, ben tiramisu yapmak için malzeme aldım daha yeni. Misafire diye. Tesadüfe bak😂

Diyet tiramisu tarifler ben de gördüm ama çok yemekten korkuma yapmıyorum. Bu arada tiramisu kendime değil yine misafire.

kahvaltı: 1 dilim çavdar, 1 haşlanmış yumurta, 1 tk kaymak, 1 tk reçel, 1 kk peynir ve 1 tk lutenitsa

X