- 1 Temmuz 2009
- 5.728
- 5.870
Tartı günü 75 küsürdum geçen hafta. 2 gün sonra birden 74.4 e düştüm sonrası böyleSen 75 küsür değil miydin canım? Vermişsin kilo? Ben mi yanlış hatırlıyorum...
Bizde de öyleydi güneş açtı biraz. Akşamüzeri de açık olsun da yürümem lazım. Bu sabah kızım da hiç durmadı. Baya başım döndü.Bugün canım aşırı sıkılıyor sebepsiz. Elektrik kesik, hava kapalı yağmurlu... off içim şişti bgn
Ahhh ne güzel kuzummm resmen az kaldı sonuçlaraGünaydın kızlarBgn pek bi mutluyum, 58.6 kg çıktım
Ahahah amannn Allah ımmmmÇok zamanım varmış gibi bir de taşınmaya karar verdim. Hunimi verin bana5 yıldır taşındığım 6. Evim olacak inanır mısınız Deli miyim ne
60 lara geldin kuzum69.7
500 gr
50ler derken 58-59 falan60 lara geldin kuzum
50 leri de gör sağlıkla inşallah
50ler derken 58-59 falan
lila6 kuzum sen de 60 lara çok yaklaştın. Yakında göreceksin. En fazla 5 hafta içinde 60ları yakalayacaksın inşallah
Baya incelmissin canim. 55 kga duseyim ben de vucudumu olcmeye baslayacagim.Şimdi bile baya rahatladım ya. Ensemde bir kalınlık vardı geçti gibi. Belimde 10 cm falan inceldi. Sene sonunu da bulsa yavaş da olsa iyi bir yerlere geleceğim inşallah. Eskiden 3 km zor yürüyordum şimdi 9 km rahat yürüyorum.
İlk başladığımda mi nin tartısı vücut puanına 49 diyordu şimdi 57
Sana da maşallah çok iyi verdin
Hehhe zaten bana çok yeterli inş. 58-59 artar bile yani60 lara geldin kuzum
50 leri de gör sağlıkla inşallah
Baya incelmissin canim. 55 kga duseyim ben de vucudumu olcmeye baslayacagim.
Ben de herkesi tebrik ediyorumHehhe zaten bana çok yeterli inş. 58-59 artar bile yani
Hepimizi tebrik ediyorum motivasyonumuzu hiç kaybetmeyip birbirimize destek olduğumuz için
Cheat hafta yapıyoruz galibaGünaydınnn
Herkes nerelerde yaaaahu
Bizim kız emekliyor benim biraz ondan. Sürekli ilgi oyun istiyor. 7 de kalkar mı bir insan...benim de iki gundur enerjim cekiliyor resmen :/ neden boyle oldu anlamadim
Basim catliyordu hatta ilac ictim az once gecti gibi