Yaaa ben çıkamıyorum hiç dün leslie yaptım ama bugun yapamadımsüpürge yaptım 40 dk sayılıyor mu
Tabiiii mutfagı ben toplayayım değişiklik oluyor bana da diyorumBenim de canım çekti süpürge yapmayı bütün gün de kız müsade etmiyorsayılır. Açık hava iyi geldi ama. Bunalıyor insan bebekle dört duvar arasında. Markete bile uğradım. bundan üç yıl önce bunların lüksüm olacağını bilsem bilim kurgu senaryosu derdim
Evet normalde yapıyorum aslında çok iyi oluyor dün depresyonlardaydim ihmal ettim o yuzden bana koskoca bir güne mal oldu. Bu noktalı a yı kim kaldirdiysa kınıyorum yaSenin için de bir tavsiyem var. Uno premium un çavdarlı sandwich ekmeği var. Migrosta bulabilirsin. Onun arasına geceden peynir, marul, sevdiğin başka şeyler koyup soğuk sandwich yapabilirsin. Sabah çıkarken yanına alman yeterli.
Kuzum nerdeyse aynı kiloyuz artık ben hep yerimde saydım maşallahAkşam gene karabugdaylı
Bugün 69.8 i gördüm ama yarın maaile kahvaltıya gidicez ordan da kuzenime gidicem inş bozmam çoook
Bu hafta 1 kilo gitse
İnsülin direncin yok di mi?Kızlar ben tatlı bişey yemediğimde aşırı enerjim düşüyor, hiç dayanamıyorum ya. Herhalde bünyem çok alışmış tatlıya, artık bağımlı olmuşum. Şimdi reçelli oatmeal yedim de birazcık kendime geldim.
Bilmiyorumki canım. Yoktur herhalde. Hiç şekerim falan yok bildiğim kadarıylaİnsülin direncin yok di mi?
Bigün birden ayağımda bi hissizlik başlamıştı. Korktum birden doktora gittim. Doktor tabii hemen kan testi yapalım dedi. Sabahtı, önceki gün neler yediğimi sorduBen başladım saymaya; önceki günde bursadan dostlarımız gelmiş, gelirken kestane şekeri getirmişler. Gayet normal şekilde 30 civarı kestane şekeri dedim, adam şok oldu Dehşetle suratıma bakıyor. Kan testi sonucunda şekerin çok yüksek çıkar onu dikkate almayalım daha normal bi zamanda tekrar bakarız falan dedi. Neyse test sonucunda şekerim normal çıkmıştı. Meğer ayağımda sinir sıkışması gibi bişey olmuş. Çok uzun süre topluklu dar bir ayakkabı giymiştim önceki gün...
Bence millet abartıyor, altı üstü kestane şekeri ya
yaa evet bende de öyle bir aldığımdan çıkmıştı bir paket kinoa napsam nasıl kullansam diye düşünüyorum :)Ben artik giremiyorum foruma ya yazamiyorum. Eskiden ben de karabugdayi haslayip buzluga atardim. Cikartip salata hoop yerdim. Evlenmeden once yalnz yasarken rahatti. Benm koca yemez asla. Almiyorum ne zamandir alayim tekrar. Bu arada gecen gun kinoa aldm o da bayagi faydaliymis. Ve tok tutuyor.
Ben gecen salatasini yaptm. Narli falan. Kisira benzedi tadiyaa evet bende de öyle bir aldığımdan çıkmıştı bir paket kinoa napsam nasıl kullansam diye düşünüyorum :)
Yulaflı tiramisunun fotosunu ve tarifini isterizzzya akşam ara öğünümde yoktu ama
1 çb süt
2 kaşık yulaf
çok az nar
yarım muz
2 ceviz
Yeni yulaf aldım gerçekten çok güzel sürekli yemek istiyorum
Quaker markası müteşem arkadaşlar,
Pazartesi günü yulaflı tiramisu yapcem kendime :)
Günaydın kızlarBgn pek bi mutluyum, 58.6 kg çıktım