2020 Ağustos Anneleri Zayıflıyor

Benim gördüğüm şöyle birşeydi ama denemedim.

7 adet etimeği rondodan geçir.
Etimekle beraber 3 yk labne, 3 yk balı karıştır.
5 yk süte 1 çay kaşığı türk kahvesini karıştır.
türk kahvesi ocakta kaynaılıyınca kaba ekleyip karıştır.
Avuç içini suyla ıslatıp top haline getirip kakaoya bula.

güzel olur mu bilemedim.

Günaydın, ben tiramisu yapmak için malzeme aldım daha yeni. Misafire diye. Tesadüfe bak😂

Diyet tiramisu tarifler ben de gördüm ama çok yemekten korkuma yapmıyorum. Bu arada tiramisu kendime değil yine misafire.

kahvaltı: 1 dilim çavdar, 1 haşlanmış yumurta, 1 tk kaymak, 1 tk reçel, 1 kk peynir ve 1 tk lutenitsa
Azıcık yersin okadar yapıyorsun sonucta. Görüp yiyememek insanı çok zorluyor. İnsan toptan diyeti bırakıyor sonra.

Bugün ne yediğimi yazmıyım en iyisi neyse akşam yemeği de yemicem 🤭 kalori tutar belki ama yağ oranı düşmez malesef :KK43:

tiramisular böyle kızlar

180 kalori civarlarında birinde yazmış
2 tarif ekliyorum belki yarın pazar kahvesinin yanına 😇

Eklentiler

• 85D8FB9C-8F74-4E81-8B18-2D5D58DFCEC4.jpeg
    85D8FB9C-8F74-4E81-8B18-2D5D58DFCEC4.jpeg
    52 KB · Görüntüleme: 26
Bugün ben de biraz çok yedim gibi geliyor.

Öğle: pirinç pilavı üzerine kıyma ve sebzeleri fırınlayıp uydurmasyon yaptığım bir yemek. Yanına da sarımsaklı yoğurtlu kereviz. Pirinç pilavı çok değildir 5-6 yk dır maksimum.

Akşam: spagetti ve köri sossuz tavuk. Tavuk bonfileyi kavurdum diyelim. Gönül isterdi krema falan koymak da koymadım. Bunun yanına da sarımsaklı yoğurtlu kereviz.

Bugün yine hava çok güzeldi. Kendim de yürüdüm tempolu. Sonra ailecek bebek arabasıyla az yürüdük.

7657C5AD-0749-4DD9-B614-07ACC204B68C.jpeg

Oglen:
3 kepce tarhana
Biraz kruton

Ara ogun:
Kafeinsiz filtre kahve yokmus, 1 sade damla sakizli Turk kahvesi 1 kare sutlu cikolata, 1/5 civari profiterollu pasta

AKSAM
3 ywmwk kasifi hibdi sote
1 dilim ekmek

Oglen:
3 kepce tarhana
Biraz kruton

Ara ogun:
Kafeinsiz filtre kahve yokmus, 1 sade damla sakizli Turk kahvesi 1 kare sutlu cikolata, 1/5 civari profiterollu pasta

AKSAM
3 ywmwk kasifi hibdi sote
1 dilim ekmek
Yazmayı unutmuşum:

Bir başka ara öğünde:
Beyaz çiçek ekmeklerden 1 yuvarlak ekmeğin yarısının içinde 2 dilim hindi füme ve yarım yumurta sarısı koydum yedim 😂 Ediden artan yumurtayı naapcağımı bilemedim. Canım da o ekmekten istemişti.

Şimdi portakal falan yiyorum.

2 km kadar kanguru ile yürüdüm. 4 km falan da bebek arabasıyla yürüdük.

Bebeyle uğraşmaktan diyet menü çıkaramadım kuzum kendi halimde takıldım biraz 😅 yarın daha planlı olmayı düşünüyorum. Dozu artiricam galiba hızlıca bir 5 kilo vermezsem yine başa sarmaktan korkuyorum 🙄
Diyet menü çıkaramadan da porsiyonlarını azıcık küçült, bi de paketli ürün yeme canım. Yani çikolata cips vs bunları yeme yeter. Ben çok inanıyorum sana. Hiç acelen yol, hızlıca 5 kg vermeye çalışma kuzum. İnsan hizli kilo verirken çok yoruluyor ve hepten pes ediyor. Hedeflerini küçük tutup yavaş ama devamlı bi diyet yapmaya çalış.

Diyet menü çıkaramadan da porsiyonlarını azıcık küçült, bi de paketli ürün yeme canım. Yani çikolata cips vs bunları yeme yeter. Ben çok inanıyorum sana. Hiç acelen yol, hızlıca 5 kg vermeye çalışma kuzum. İnsan hizli kilo verirken çok yoruluyor ve hepten pes ediyor. Hedeflerini küçük tutup yavaş ama devamlı bi diyet yapmaya çalış.
Yaa nasıl motive ettin beni şu an biliyor musun ❤️ doğru söylüyorsun canım. Sabah benim için çok önemli. Kahvaltım nasıl başlarsa öyle gidiyor. Dediğin gibi önemli olan istikrar. Doğumdan bugüne alıp verdiğim kiloları toplasam tığ gibi olurdum 😅

Yaa nasıl motive ettin beni şu an biliyor musun ❤️ doğru söylüyorsun canım. Sabah benim için çok önemli. Kahvaltım nasıl başlarsa öyle gidiyor. Dediğin gibi önemli olan istikrar. Doğumdan bugüne alıp verdiğim kiloları toplasam tığ gibi olurdum 😅
Sabahları kahvaltı hazırlamakta zorlanıyorsan, uno grissini alsan bi de karper peynir alsan. İşe gidince öyle atıştırsan mesela? Uno nun grissinileri ve krakerleri çok doyurucu geliyor bana. İnşallah sende de işe yarar canım

Sabahları kahvaltı hazırlamakta zorlanıyorsan, uno grissini alsan bi de karper peynir alsan. İşe gidince öyle atıştırsan mesela? Uno nun grissinileri ve krakerleri çok doyurucu geliyor bana. İnşallah sende de işe yarar canım
Ahhh bulabilsem marketi talan edicem valla 😂 çok küçük bir yer burası doğru düzgün bir şey bulamıyorum ☹️ Avokado bulunca çok seviniyorum mesela 😂 güzel bir diyet alışverişi yapmam lazım o zaman daha rahat oluyor

Sıkı durun 😅
Sabah:
2 tane beyaz ekmek şu tombik olanlardan
Kahvaltılık klasik
1 paçanga böreği
1 tatlı kaşığı çikolata

öğlen:
15-20 tane ekler
3-4 tane de böyle çilekli bir küçük turta gibi bişi üstünde çilek vardı

Şu kilo verene kadar dışarı çıkmasam daha iyi 😅😅😅 bir de arkadaşıma dedim ki bişi yapma filtre kahve yap yeter 😅😅😅😅 diyette olduğumu söylemeyi unutmişm
Züber top al deseydm keşke en azından :KK43:

X