2020 Ağustos Anneleri Zayıflıyor

Ahhahahah benimki gibi nar falan

kahvaltıda 4 yk bir su bardağı süt
Ara öğünde 2 yk 1 çay bardağı süt

lapa bunlar
Böyle yazıyor listelerimde

Bakkk çok haklısın motivasyonum arttı şu an

Ahhahahah benimki gibi nar falan

kahvaltıda 4 yk bir su bardağı süt
Ara öğünde 2 yk 1 çay bardağı süt

lapa bunlar
Böyle yazıyor listelerimde
Yok yok benim iştahıma göre seninki baya az kalır. Dayanamıyo insan onu da bunu da atıyorum.
Bu arada nar en çok korktuğum meyve. 1 yk neyse de ya hepsini yersem

Evet ya en az 3 malzeme eklemek gerek yulafa

1 muz 1 fincan rezene. Ogle yemegi yemedim sanirim ben ya. 1 kandl simidi daha yemistm sabahkinden sonra. Neden boyle oldu ki
Sen kandil simidinin olduğu yerde muzu hesap etme bacım çok severim muzu da kandil simidini de mahlepli olsa da yesek. 200 gr margarini var kandil simidinin. Sana düşen azdır tabi. Ben de bugün pirinç pilavı yaptım yağı biraz fazla kaçtı gibi. Az yesem iyi olacak.

3 tane yedm valla dünden beri yok ben White Mocha onerdim ya muz koy diye ondan merak ettm kalorisini

Akşam öğlenin aynısını sadece sarımsaklı yoğurt :)

2 Züber Top, bir avuç ama küçük :) Fıstık

bazen tuz yalamak istiyorum...

Dün yediklerim;

Sabah 450 kalorilik oatmeal
Sonrasında
3 kepçe tarhana çorbası
Biraz tavuk göğsü
Uno karabuğdaylı grissini (1 paket 125 kal. kadar)
Filtre kahve
1 adet kahve dünyası para çikolata
1 cennet hurması
1 avuç leblebi
Ve aklıma gelmeyen diğer ufak tefek şeyler...

Kızlar ben valla çok zor yemek yapıyorum, vakit bulamıyorum. Edizden önce 3-4 çeşit bişey olurdu. Şimdi pratik yapmama rağmen yetişemiyorum. Sabah Ediz uyurken kalktım yemek yaptım bgn. O da hindi sote ve pilav sadece. Bi de Edize muhallebi hazırladım. Çıkan bulaşıkları makinaya yerleştirdim. Ediz uyandı zaten.

Bu arada hindi göğüs oldukça düşük kalorili ve çooook doyurucu. Yağ oranı baya az. Benim kocam ömründe bi kere diyet yapmıştı bundan 3-4 yıl önce kadar. O da hindinin hatrına. Hindiyi yiyince doyuyordu adam Ben de sürekli hindi yaptım

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…