- 10 Kasım 2011
- 2.942
- 4.400
Ahhahahah benimki gibiCovidin arttığı günlerdi eşime yemekhaneye gitmeyi yasakladım. Böyle yulaf ye demiştim. O da yemiş çok şişiyor diyordu. Ben de bir iki yedim çok sarmadı. Hesapladım sanırım. Kuru meyvesiydi, yaş meyvesiydi, ceviziydi benimki aşureye dönüyor.
Bakkk çok haklısın motivasyonum arttı şu anBenim de aklımda hep 2 yk olarak kalmış. Ama dediğin gibi öğün olarak yedim. Yoksa daha az kullanırdım. Normak yemekten daha kalorili oldu bu yediğim zaten ama onun hasretiyle yandım tüm gün
Keyfi artıyor ama kuzum
Yok yok benim iştahıma göre seninki baya az kalır. Dayanamıyo insan onu da bunu da atıyorum.Ahhahahah benimki gibinar falan
kahvaltıda 4 yk bir su bardağı süt
Ara öğünde 2 yk 1 çay bardağı süt
lapa bunlar
Böyle yazıyor listelerimde
Evet ya en az 3 malzeme eklemek gerek yulafaCovidin arttığı günlerdi eşime yemekhaneye gitmeyi yasakladım. Böyle yulaf ye demiştim. O da yemiş çok şişiyor diyordu. Ben de bir iki yedim çok sarmadı. Hesapladım sanırım. Kuru meyvesiydi, yaş meyvesiydi, ceviziydi benimki aşureye dönüyor.
Ben de yulafi kahvaltida 3yk dan yapiyorum. Bu aradaWhite Mocha canim ben pisirirken yulafi yarim muz eziyorum icine oyle pisiriyorum. Diger yarisini da uzerine koyuyorum.
Muz var muz var.... avcuna sığmaz genelde bir muz o yüzden 120 kkal falan olabilir. En küçüğü 60-70 diyebiliriz.
Sen kandil simidinin olduğu yerde muzu hesap etme bacım1 muz 1 fincan rezene. Ogle yemegi yemedim sanirim ben ya. 1 kandl simidi daha yemistm sabahkinden sonra. Neden boyle oldu ki
Sen kandil simidinin olduğu yerde muzu hesap etme bacımçok severim muzu da kandil simidini de mahlepli olsa da yesek. 200 gr margarini var kandil simidinin. Sana düşen azdır tabi. Ben de bugün pirinç pilavı yaptım yağı biraz fazla kaçtı gibi. Az yesem iyi olacak.
Afiyet olsun bol bol süt olsun3 tane yedm valla dünden beri yok ben White Mocha onerdim ya muz koy diye ondan merak ettm kalorisini
Offf benim eşim de gel baklava yiyelim diyor yaa.Afiyet olsun bol bol süt olsundün yediğim tahin helva azdı ama eşimden baya ihtar aldım. Güzel süt yaptı ama
Ben de eşime üzülüyorum benimle diyet halinde diye. Kıyamıyorum. Ah ah baklava sevmezdim ben bir zamanlar....Offf benim eşim de gel baklava yiyelim diyor yaa.