- 16 Nisan 2020
- 2.464
- 5.227
Maşallah maşallah kimse çocuk doğurmuş demez. Ada nın ablası sanacaklarCumartesi de dışarı çıkıcam kesin foto çekeriz zayıf poz verme çabalarım vol11627826373 Eki Görüntüle 2799678
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Maşallah maşallah kimse çocuk doğurmuş demez. Ada nın ablası sanacaklarCumartesi de dışarı çıkıcam kesin foto çekeriz zayıf poz verme çabalarım vol11627826373 Eki Görüntüle 2799678
Atmışken nutella kazanına at bariAhahhaha kuzum seni reçel kazanına atıcam
Ahahhaha nerdeee inşallah surata da ayar çekmek lazımMaşallah maşallah kimse çocuk doğurmuş demez. Ada nın ablası sanacaklar
Bugün 4 yk kullandım canım aynı ikilemi ben de yaşıyorum ama yaKuzum nolur yulaf ezmesi yaparken miktarlarını da yazsana. Merak ediyorum ben çok mu abartıyorum diye.
Maşallah kızzz hani ne kalmışCumartesi de dışarı çıkıcam kesin foto çekeriz zayıf poz verme çabalarım vol11627826373 Eki Görüntüle 2799678
Ahahhahaha sen hangisine istersennnnAtmışken nutella kazanına at bari
Hahahah bir de şöyle yayvan yayvan otururken bacaklarımı çekem miesmeralda5 kimse 70 kilo demez valla
10 kiloooBugün 4 yk kullandım canım aynı ikilemi ben de yaşıyorum ama ya
Maşallah kızzz hani ne kalmış
Yulaf miktarı mı 4 yk?Bugün 4 yk kullandım canım aynı ikilemi ben de yaşıyorum ama ya
Maşallah kızzz hani ne kalmış
Çerez diye verirsin sen onuuu10 kilooo
Yaa o poz verirken nasıl zayıf görünürüm
Evettt çok dimiiiYulaf miktarı mı 4 yk?
4 yk kaç gr ederki acaba. Ben normalde 30-40 arası koyuyorumÇerez diye verirsin sen onuuu
Evettt çok dimiii
Çerez diye verirsin sen onuuu
Evettt çok dimiii
Umarım kilom azaldıkça vermek zorlaşıyorrÇerez diye verirsin sen onuuu
Evettt çok dimiii
12 Gr yazıyor kuzum ben biraz fazla koymuşum Ama çok acıkmıştım 3 koydum ilk gözüm doymadı4 yk kaç gr ederki acaba. Ben normalde 30-40 arası koyuyorum
Midede şişmiyor mu12 Gr yazıyor kuzum ben biraz fazla koymuşum Ama çok acıkmıştım 3 koydum ilk gözüm doymadı
Benim de aklımda hep 2 yk olarak kalmış. Ama dediğin gibi öğün olarak yedim. Yoksa daha az kullanırdım. Normak yemekten daha kalorili oldu bu yediğim zaten ama onun hasretiyle yandım tüm günBir ara eşim için hesap etmiştim şu an hatırlamıyorum da 2 yk koy dediğimi hatırlıyorum ama o zaman neye göre ayarladım bilmiyorum. Öğünse çok olmayabilir. Tekrar bakmam lazım. Ben çiğden süte koyuyordum. 1 sb süt 110-120 kkal, üzerine kuru meyvelerin kalorisi en azı 3 kuru kayısı 60 kkal, yulafınkini anımsayamıyorum şu an. Yulaf hariç 180 kkal oldu. Ben pek sevmediğimden aklımda tutmamışım.
Keyfi artıyor ama kuzumUmarım kilom azaldıkça vermek zorlaşıyorr
Midede şişene kadar iş işten geçmiş oluyorMidede şişmiyor mu
Midede şişene kadar iş işten geçmiş oluyor