2020 Ağustos Anneleri Zayıflıyor

Maşallah maşallah kimse çocuk doğurmuş demez. Ada nın ablası sanacaklar
Ahahhaha nerdeee inşallah surata da ayar çekmek lazım
Teşekkür ederim kuzum
Hepimiz günün sonunda öyle olacağız Allah bir de bana abla olma enerjisi versin de şöyle kızımla sokakta parkta koşturayım

sahi ne ara 31 oldum ben ya

Bugün bir öğrencim geldi yanıma. Hocam maşallah fiziğiniz çok güzel dedi. Ne güzeli kız o kadar kilo aldım dedim. Yok hocam o kadar çocuk doğurdunuz hiç belli değil dedi. İnanmadım ama yine de mutlu oldum ahagsfafafad

Çerez diye verirsin sen onuuu

Evettt çok dimiii

Bir ara eşim için hesap etmiştim şu an hatırlamıyorum da 2 yk koy dediğimi hatırlıyorum ama o zaman neye göre ayarladım bilmiyorum. Öğünse çok olmayabilir. Tekrar bakmam lazım. Ben çiğden süte koyuyordum. 1 sb süt 110-120 kkal, üzerine kuru meyvelerin kalorisi en azı 3 kuru kayısı 60 kkal, yulafınkini anımsayamıyorum şu an. Yulaf hariç 180 kkal oldu. Ben pek sevmediğimden aklımda tutmamışım.

Benim de aklımda hep 2 yk olarak kalmış. Ama dediğin gibi öğün olarak yedim. Yoksa daha az kullanırdım. Normak yemekten daha kalorili oldu bu yediğim zaten ama onun hasretiyle yandım tüm gün
Umarım kilom azaldıkça vermek zorlaşıyorr
Keyfi artıyor ama kuzum

Midede şişene kadar iş işten geçmiş oluyor

Covidin arttığı günlerdi eşime yemekhaneye gitmeyi yasakladım. Böyle yulaf ye demiştim. O da yemiş çok şişiyor diyordu. Ben de bir iki yedim çok sarmadı. Hesapladım sanırım. Kuru meyvesiydi, yaş meyvesiydi, ceviziydi benimki aşureye dönüyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…