Ayyy ne güzel olurdu benim de böyle bir çevreye ihtiyacım varOff kızlar keşke yakın otursaydık, ara sıra toplanıp kahve içerdik.
Kendi arkadaşlarımla sadece bebek konuşmak pek ortama uymuyorşu an bebekten başka da mevzuum yok gibi.
Ahahahaha ben çığlığımsı bir ses tonuyla konuşuyorum Yiğitle bayaaaa tiz bir sesKeşkeeee nerdesin sen
Yaaa bir de bebekle konuşurken ses tonun değişik oluyor ya geçen eşimin abisi eşi geldi normal sesle sohbet etmek tuhaf geldiassafffsadafafad
Hallolur kuzum ya. Bacaklar (özellikle üst bacak) en rahat zayıflayan yerler. Çünkü en rahat o bölgeyi çalıştırabiliyorsun.benim hala gobegim var dogumdan sonra kaldi gitmedi resmen. Belden asagisi kilo aliyor benim de. Bacaklarim kalinlasiyor direkt. Belim hala ince. Eskiye gore kalinlasti tabi ama. Hamileyken bile inceligi vardi. Tek derdim bacaklar
Benim de derdim bacaklarbenim hala gobegim var dogumdan sonra kaldi gitmedi resmen. Belden asagisi kilo aliyor benim de. Bacaklarim kalinlasiyor direkt. Belim hala ince. Eskiye gore kalinlasti tabi ama. Hamileyken bile inceligi vardi. Tek derdim bacaklar
Neden 54 yaaaaaa hadii şimdi başlaKızlar ben 54 kilo olunca her hafta aynı kıyafetle (muhtemelen tayt ve tshirt) foto koycam
Kızlar ben 54 kilo olunca her hafta aynı kıyafetle (muhtemelen tayt ve tshirt) foto koycam
Bence deeeNeden 54 yaaaaaa hadii şimdi başla
Ben de cumartesi başlıyorum hattaBence deee
Neden 54 yaaaaaa hadii şimdi başla
Şu an tayt ve tshirt giymek istemiyomBence deee
Ben de öyleyim şu an crop olmasa da olur ama yaaaaAy şu an tayt ve crop tshirt giysem ve foto atsam hepiniz bu topici terk edersiniz ahahha
Kuzum nolur yulaf ezmesi yaparken miktarlarını da yazsana. Merak ediyorum ben çok mu abartıyorum diye.Sabah:
1 dilim tahıllı ekmek
1 haşlanmış yumurta
Kırmızı biber
4 zeytin
2 kk peynir
1/5 avokado
1 yaprak marul
Ara öğün;
Yarım greyfurt
Yarım elma
1 bardak filtre kahve
Öğle yemeği;
Fıstık ezmeli, keçi boynuzu pekmezli, muzlu yulaf ezmesi
Direkt kuru kayısı olmuyor mu?Ben de sırf yulaf ezmesine bal koymaktan vazgeçiyim diye şeker ilavesiz kayısı reçeli aldım. Bala göre daha az kalorili. Biraz kalorisini düşürmeye çalışıyorum.
Ben de cumartesi başlıyorum hatta
Ahhahaha yaaa kızlaaarrr ben bir crop giyim de bakim hafta sonuŞu an tayt ve tshirt giymek istemiyom
Ama tayt ve popomu kapatacak boyutta bi tshirt giyebilirim. 54 olunca tayt ve crop tshirte terfi edicem
Canım ben üstüne taneli bişey koymayı çok yeterli bulmuyorum. Böyle lapanın tamamı tatlı bişeyle buluşsun istiyorum. Bal, reçel, pekmez vs.Direkt kuru kayısı olmuyor mu?
Ahahhaha kuzum seni reçel kazanına atıcamCanım ben üstüne taneli bişey koymayı çok yeterli bulmuyorum. Böyle lapanın tamamı tatlı bişeyle buluşsun istiyorum. Bal, reçel, pekmez vs.