2020 Ağustos Anneleri Zayıflıyor

Yemek yiyemediğinden mi ağlayacak gibi oluyosun canım?
Ediz uyumadığında biz eşimle sırayla yiyoruz. Beraber oturup yemek yerine önce ben yiyorum, sonra o. Çünkü Edizi beklediğimizde ben çok fena oldum. Dayanamaz hale geldim. Böyle bi çözüm bulduk...
Özledim ama ağır ağır birlikte yemek yemeyi
Ahhha nası içerlediysem gene yazdım sabah 😅😅😅😅
Yok bebeğim bir tek akşam eşimle beraber yiyebiliyoruz ama o zamana kadar eşim evden de çalışsa pek destek olamıyor 6 da işi bırakıyor zaten bırakana kadar 6.15 oluyor eee diyorum akşam yemeği vakti geldi zaten 😬😬😬

Ahhha nası içerlediysem gene yazdım sabah 😅😅😅😅
Yok bebeğim bir tek akşam eşimle beraber yiyebiliyoruz ama o zamana kadar eşim evden de çalışsa pek destek olamıyor 6 da işi bırakıyor zaten bırakana kadar 6.15 oluyor eee diyorum akşam yemeği vakti geldi zaten 😬😬😬
Benim eşim de bgn ofiste bakalım. İdare edicez. Gerçi o evdeyken de Ediz daha çok beni istiyor. Dişten dolayı bana çok düşkün hale geldi. Ama diş jelinin ve calpolün faydasını gördüm -az da olsa-

Off kızlar keşke yakın otursaydık, ara sıra toplanıp kahve içerdik.
Kendi arkadaşlarımla sadece bebek konuşmak pek ortama uymuyor 😂 şu an bebekten başka da mevzuum yok gibi.
Keşkeeee nerdesin sen 😬
Yaaa bir de bebekle konuşurken ses tonun değişik oluyor ya geçen eşimin abisi eşi geldi normal sesle sohbet etmek tuhaf geldi 😬😬😬assafffsadafafad

Benim eşim de bgn ofiste bakalım. İdare edicez. Gerçi o evdeyken de Ediz daha çok beni istiyor. Dişten dolayı bana çok düşkün hale geldi. Ama diş jelinin ve calpolün faydasını gördüm -az da olsa-
Allah kolaylık versin inşallah Ediz bugün 1 de bir uyur 3.30 da uyanır zaten gün bitiyor 😬😬

Keşkeeee nerdesin sen 😬
Yaaa bir de bebekle konuşurken ses tonun değişik oluyor ya geçen eşimin abisi eşi geldi normal sesle sohbet etmek tuhaf geldi 😬😬😬assafffsadafafad
Ahahhaha aynen yaa kısık kısık konuşmaya alıştım ben de. Geçen Edizin halasına gidince nerdeyse uyarcaktım milleti sessiz konuşun diye 😂 Antalyadayım ben canım

İnşallah uyur bakalım. Bgn kanguruyla dışarı çıkmayı düşünüyorum bakalım. Biraz gezdiriyim bebeyi.
Kızlar zayıfladıkça kanguruyla gezgirmek daha kolaylaştı valla
Ben de pazartesinden beri plan yapıyorum dışarı yürüyüşe çıkayım diye hava çok hoş olmuyor bugun zaten direkt kapalı
Leslie de yapmadım bu sebepten hiç çok hareketsiz kaldım aşureleri de yedik löp löp 🤣🤣 bugün tartıldım da daha gidennn yok 🤪

Ben de pazartesinden beri plan yapıyorum dışarı yürüyüşe çıkayım diye hava çok hoş olmuyor bugun zaten direkt kapalı
Leslie de yapmadım bu sebepten hiç çok hareketsiz kaldım aşureleri de yedik löp löp 🤣🤣 bugün tartıldım da daha gidennn yok 🤪
Hergün öyle tartıda azalma göremeyiz zaten canım. Bende duruyo duruyo sonra birden 400-500 gr gidiyor. Ertesi gün tekrar bi 200-300 gr gidiyor. Sonra tekrar durmaya başlıyor

Ameliyattan mı bilmiyorum ama yağların eridiğini hissediyorum ben. Karnımın içi acıyor ama dayanılmaz bir acı değil hafif hafif. Öyle olunca tartıda azalma çıkıyor. Sizde de oluyor mu böyle bir durum?

Ameliyattan mı bilmiyorum ama yağların eridiğini hissediyorum ben. Karnımın içi acıyor ama dayanılmaz bir acı değil hafif hafif. Öyle olunca tartıda azalma çıkıyor. Sizde de oluyor mu böyle bir durum?
Aa gerçekten mi?? Yok ben mümkün değil hissetmiyorum. Karnımdan inceldim aslında ama hiç öyle acı hissetmedim canım

Aaa bende öyle yok kuzum hiç ki bayağı topladı bence göbişim

ben de Ada sürekli tekmelediği için sızlıyor bazen 🥴

Anca hazırladım kız uyandı cevizleri koymadan çekmişim 😅😅😅
Normalde domates yok ama ben kahvaltıyı domatessiz düşünemem 🤣🤣🤣
Yiom şimdi canım kızımda mama sandalyesinde bana bakıyor 😅😅😅
93F78346-3A0C-48E1-8DA7-92404FEEE767.jpeg
93F78346-3A0C-48E1-8DA7-92404FEEE767.jpeg

X