Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hep takıl canım şu an çok eğlenceliMerhaba kizlar ne güzel bir topik olmuş,ben de takilayim ara sıra bana da motivasyon şart Bir ara hırs yaptım yedi kilo verdim,bu ara pek dikkat etmiyorum
Canım nar ve yoğurt ara örün mü? Öğle yemeği mi?Sabah güne 1 bardak soğuk su ve bir türk kahvesi ile başladım kahvenin içine çay kaşığının ucunda hindistan cevizi yağ koydum.
Kahvaltı:
2 dilim ekmekli kaşarlı tost
domates
salatalık
biber
6 siyah zeytin
çay
10 dakika sonra da 4 kaşık nar ve 4 kaşık yoğurt yiyeceğim Öğle Yemeğim
Afiyet olsun canım,menun gayet güzel görünüyorSabah güne 1 bardak soğuk su ve bir türk kahvesi ile başladım kahvenin içine çay kaşığının ucunda hindistan cevizi yağ koydum.
Kahvaltı:
2 dilim ekmekli kaşarlı tost
domates
salatalık
biber
6 siyah zeytin
çay
10 dakika sonra da 4 kaşık nar ve 4 kaşık yoğurt yiyeceğim Öğle Yemeğim
Aslında öğle yemeğim yokmuş yaa listede kahvaltıyı 11 de vermiş 13:30 da ara öğün ve 16:00 da ara öğünCanım nar ve yoğurt ara örün mü? Öğle yemeği mi?
Sağol canım 3 hafta oldu gidiyorum bu diyetisyene daha öncesinde de başka diyetisyen maceram oldu 2019 mayıstaAfiyet olsun canım,menun gayet güzel görünüyor
İstersen listeye ekliyeyim seni de canımMerhaba kizlar ne güzel bir topik olmuş,ben de takilayim ara sıra bana da motivasyon şart Bir ara hırs yaptım yedi kilo verdim,bu ara pek dikkat etmiyorum
Ahahahaha ya valla harikasınız kendimden utanıyorum memlekette olmuyormuş sanırım. Sabah öğle battı. Akşam dikkat edeyim bariÇorbada krema kullanmadım. 30 gr tereyağı 1 su bardağı süt ve 2-3 kaşık un var. Kremalıya göre daha hafif ve daha çirkin
Ama doymuyorum. Galiba pes edicem. 1 saat önce akşam öğünümü bile yedim dayanamadımİstersen listeye ekliyeyim seni de canım
Ahahahaha ya valla harikasınız kendimden utanıyorum memlekette olmuyormuş sanırım. Sabah öğle battı. Akşam dikkat edeyim bari
Çok iyi online mi oluyor diyetisyen takiplerin?Diyetisyen menüleri güzel oluyor dolu dolu,sadece çok ara öğün olmasi ve hazırlaması bana zor geliyor.Emzirmiyor olsam iki öğün en ideali ama sütün azalma ihtimalinden korkuyorum.Sağol canım 3 hafta oldu gidiyorum bu diyetisyene daha öncesinde de başka diyetisyen maceram oldu 2019 mayısta
Bu diyetisyenin mönülerini daha çok sevdim tam da düşündüğüm gibi
Afiyet olsun,çok güzel gorunuyor.Öğle yemeği
Eki Görüntüle 2770575
Ohh miss afiyet olsun.
Çok isterim ama bu ara misafirlerim var,pek dikkat etmem,on gune giderler o zaman tartilip gireyim,kabul edersenizİstersen listeye ekliyeyim seni de canım
Ahahahaha ya valla harikasınız kendimden utanıyorum memlekette olmuyormuş sanırım. Sabah öğle battı. Akşam dikkat edeyim bari
Canım öğle için sadece çorba ve bir dilim ekmek yediysen doymayabilirsin,sonuçta bebek emzirdigimiz için daha sık acikiyoruz.Corbanjn yanına salata,yoğurt ve sebze veya protein yemeği eklerseb bence açlık cekmezsin.Ama doymuyorum. Galiba pes edicem. 1 saat önce akşam öğünümü bile yedim dayanamadım
Bugün bebiş beni çok zorladı, çorbayı yapacak vakti bile zor buldum.Canım öğle için sadece çorba ve bir dilim ekmek yediysen doymayabilirsin,sonuçta bebek emzirdigimiz için daha sık acikiyoruz.Corbanjn yanına salata,yoğurt ve sebze veya protein yemeği eklerseb bence açlık cekmezsin.
Ben sabahtan beri bozdum çok pişmanım daha fazla da yiyebilirsin bence de canım. Az az versek de olur çok hızlı kilo vermeye gerek yok. Abur cuburu kessek bile fayda bizeAma doymuyorum. Galiba pes edicem. 1 saat önce akşam öğünümü bile yedim dayanamadım
Olur tabiii ne zaman hazır hissederseniz biz buradayızÇok isterim ama bu ara misafirlerim var,pek dikkat etmem,on gune giderler o zaman tartilip gireyim,kabul ederseniz
Canım zaten kahvaltımı 11de yapabildim. Bebişden fırsat bulamadım. Öğle yemeğini 2de yedim. Ara öğün olarak bir buçuk kupa kahve içtimWhite Mocha canım bir de ara öğün yapıyor musun ? Ben ara öğün yapmayınca çok acıkıp hemen bozuyorum
Kahve çok tok tutmaz seni ama canım. Yoğurt meyve denesen. Ben hamilelikte şekerden dolayı hep böyle ara öğün yapıyordum. Kilolar hep bebişe gitti Benim motivasyonum da çok bozuldu. Tekrar kendime gelmek adına yürüyüşe çıkıyorum şu an dışarısı buzCanım zaten kahvaltımı 11de yapabildim. Bebişden fırsat bulamadım. Öğle yemeğini 2de yedim. Ara öğün olarak bir buçuk kupa kahve içtim
Bravo ben çıkamıyorum eşim soğuk dedi.Kahve çok tok tutmaz seni ama canım. Yoğurt meyve denesen. Ben hamilelikte şekerden dolayı hep böyle ara öğün yapıyordum. Kilolar hep bebişe gitti Benim motivasyonum da çok bozuldu. Tekrar kendime gelmek adına yürüyüşe çıkıyorum şu an dışarısı buz