2020 Ağustos Anneleri Zayıflıyor

lila6 sen bgn cheat day mi yapiyon?
Yok kuzum nerede... kızın gözü enfeksiyon oldu galiba yeşil yeşil akıyo ona üzülüyorum yürüyüşümü de yaptım dün gece eşim party size doritos yedi ben kalorisini hesap ettim hiç yemedim kızım ağlıyor durmuyor sürekli de salyası var diş de çıkarıyor üzülüp çocuğu kucağımdan indirmez oldum inşallah geçer yarına

Aa cok uzuldum canim, cook gecmis olsun ya... keske cheat day yuzunden yazmiyor olsaydin neyse insallah cabucak atlatir kuzun...

Aa cok uzuldum canim, cook gecmis olsun ya... keske cheat day yuzunden yazmiyor olsaydin neyse insallah cabucak atlatir kuzun...
Sağol canım açık havada annemlerin bahçesinde durdu biraz. Çimlerde emeklettik falan ondan oldu sanırım. Yarına toplar umarım. Geçen pasta yedim ya o cheat day gibi oldu zaten eşim izin vermez bi dahasına

Çok geçmiş olsun canım, bizim kızında dişi gelmiş bugün farkettik
Elimize geldikçe kaşıkla da tık tık ses geldi

Çok geçmiş olsun canım, bizim kızında dişi gelmiş bugün farkettik
Elimize geldikçe kaşıkla da tık tık ses geldi
Tebrikler Adacığa Aynen öyle oluyor kaşıklar da silikon anlayamadık kaşıktan. Arada diş kaşıyıcı olarak kullanıyor bizimki beni öyle anlıyorum yoksa ağzını açıp baktırtmıyor diliyle saklıyor dişleri. Şimdilik 3 tane var 4. de çıkıyor ama her yerimiz salya oldu. 2 diş daha çıkacak bir yaşına kadar.

Leslie yarım saat + 30 mekik
Akşam levrek ve salata

1 portakal + küçük avuç patlamış mısır
Hayınnnnn koca mısır patlattı sıcacıktı dayanamadım

No diyet bugün yarın bir toparlıyayım. Bu arada ben verdiğim tüm kiloları aldım

Gunaydin kizlar
Hepimizin kadinlar gunu kutlu olsun

ilk bildirin benden gelsin;

Guncel kilom: 59.6 kg
Bu hafta verilen kilo: 1.4 kg
Toplan verilen kilo: 6.4 kg

Aslinda bu benim bir haftada degil de 2 haftada verdigim kilo. Gecen ptesi tartilmamistim. Gecen hafta hergun ufak ufak kacamak yaptim, dayanamadim ctesi gunu cheat day yaptim. Bu hafta toparladim cok sukur.

Kahvaltım: 1 dilim çavdar ekmeği, 1 kk peynir, 1 yk lutenitsa, 1 haşlanmış yumurta, 2 salatalı (kahvaltıyı hazırlarken yedim.) ve yeşil çay
Malum dengelemem lazım yeşil çaya geçiş yaptım.

Günaydın kızlar, kadınlar günümüz kutlu olsun

türk kahvesi 1 hurma ve suyum eşliğinde dinleniyorum

bu hafta: 70.2 - 1.9 vermişim ohhh şükür

Mini hedef: 1 Martta 60 kg in altina dusmek. Isterse 59.999999 olsun
Kizlar ben kendime 16 subatta mini hedef belirlemistim. Olmadi... Ama 1 hafta gec de olsa hedefime ulastim.
Cheat day yaptigim icin hic pisman degilim. Varsin bir hafta gec olsun. Ben gecen hafta da yemeseydim bu hafta komple diyeti birakabilirdim. Gecen hafta moralim bozulup pisman olmustum yedigim icin ama su an iyiki bozmusum 1 gunluk diyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…