- 10 Kasım 2011
- 2.942
- 4.400
Aa cok uzuldum canim, cook gecmis olsun ya... keske cheat day yuzunden yazmiyor olsaydinYok kuzum nerede... kızın gözü enfeksiyon oldu galiba yeşil yeşil akıyo ona üzülüyorum yürüyüşümü de yaptım dün gece eşim party size doritos yedi ben kalorisini hesap ettim hiç yemedim kızım ağlıyor durmuyor sürekli de salyası var diş de çıkarıyor üzülüp çocuğu kucağımdan indirmez oldum inşallah geçer yarına
Sağol canım açık havada annemlerin bahçesinde durdu biraz. Çimlerde emeklettik falan ondan oldu sanırım. Yarına toplar umarım. Geçen pasta yedim ya o cheat day gibi oldu zaten eşim izin vermez bi dahasınaAa cok uzuldum canim, cook gecmis olsun ya... keske cheat day yuzunden yazmiyor olsaydinneyse insallah cabucak atlatir kuzun...
Çok geçmiş olsun canım, bizim kızında dişi gelmiş bugün farkettikYok kuzum nerede... kızın gözü enfeksiyon oldu galiba yeşil yeşil akıyo ona üzülüyorum yürüyüşümü de yaptım dün gece eşim party size doritos yedi ben kalorisini hesap ettim hiç yemedim kızım ağlıyor durmuyor sürekli de salyası var diş de çıkarıyor üzülüp çocuğu kucağımdan indirmez oldum inşallah geçer yarına
Çok geçmiş olsun canım, bizim kızında dişi gelmiş bugün farkettik
Elimize geldikçe kaşıkla da tık tık ses geldi
Misir bi de tuzluysa odem de yapmistir. Bgn tartida azalis goremezsen sebebi kocanLeslie yarım saat + 30 mekik
Akşam levrek ve salata
1 portakal + küçük avuç patlamış mısır
Hayınnnnn koca mısır patlattı sıcacıktı dayanamadım
Ay durdun durdun 2 kg verdin, supersin!türk kahvesi 1 hurma ve suyum eşliğinde dinleniyorum
bu hafta: 70.2 - 1.9 vermişim ohhh şükür
Günaydın kızlar, kadınlar günümüz kutlu olsun
Ay durdun durdun 2 kg verdin, supersin!
Farkettim tabii. Son zamanlarda mekik de eklendi! Hakettin sen bunu!yaaa geçen hafta iskenderler kurabiyeler olunca verememiştim ama bu hafta hırs yaptım yaaa farkettin mi neredeyse her gün leslie vardı
Kizlar ben kendime 16 subatta mini hedef belirlemistim. Olmadi... Ama 1 hafta gec de olsa hedefime ulastim.Mini hedef: 1 Martta 60 kg in altina dusmek. Isterse 59.999999 olsun
Mekik çekmeyi çok severim yaaFarkettim tabii. Son zamanlarda mekik de eklendi! Hakettin sen bunu!