2020 Ağustos Anneleri Zayıflıyor

Kizlar alintiladigim fotolarda 66 kg. Asagida attigim foto bgn cekildi. Bu sabah 59.2 kg ciktim. Gercekten incelmis miyim sizce? Firsat bulunca Edim kucagimda degilken de cekicem. Disarda hep kanguruda, evde de cekilcek vaktim enerjim ve halim olmuyor. Idare ediverin 😂
Eki Görüntüle 2798429
Kesinlikle, beline bacağına ve el bileğine bak 😅

962BE29B-56FE-4AB9-8102-85742892001F.jpeg Hep ev hali biraz kesmek zorunda kalıyorum :KK43: FBD764ED-95A4-4BFD-8417-621CF13CED65.jpeg

Öğlen yarım tavuklu salata - 4 züber - 1 latte
Öğlen dediğime bakmayın saat 4 te...
10:30 da kahvaltı edip 4e kadar acıkınca hüp hüp yedim 😅 yanıma grisini falanda almamışım

akşam : 6 kaşık sebze yemeği patlıcanlı
4 kaşık yoğurt
1 dilim ekmek

ara öğün: 1 kase aşure - 2 hurma - 2 tam ceviz

yarasın tosunuma olmuş 😅😅😅

White Mocha White Mocha tulumu ozelden attim canim bu kadin biraz degisik simdi paylasmiyim 😅 tulun giymeyi dusunen varsa paylasim ozelden 🥴

ben bugün kahvaltı etmeyeceğim onun yerine aşure yiyorum 🤭

normalde pek sevmemekle beraber kayınvalidemin yaptığı çok güzel oluyor bir tek onu yiyorum :KK43:

Ustunde kot ceket olsn resim biraz daha kalin cikmis, 🤔 hmm acidanda olabilir tabi 😅
Yok kuzum haklısın. Dikkatle inceledim. Gerçekten ben 66 kg olunca bileğim kolum bile kalınlaşmış. İnanki farkında değildim hiç. Bu kiloları bilmediğimden hiç bileğimin kalınlaşabileceğini düşünmemiştim. Tövbe est. Ne hale gelmişim böyle 😂

esmeralda5 esmeralda5 tulumu incelemeye şimdi fırsat bulabildim. Tam senin tarzın!! Belden ve kalçadan oturan abiye elbiseler zaten çok yakışıyor sana, bu tulum da o abiyelerinle aynı formda. Eminim sana çok yakışıcak kuzum 🥰

White Mocha White Mocha bizim kız kadar gitti😂

Kahvaltı: menemen gitti mis gibi😍 1 dilim çavdar ekmeği, 2 kk beyaz peynir, 3 ceviz içi

Öğle yemeği ile birlikte brunch misali olduğundan kahvaltıda biraz peynir abartıldı ve menemene girildi.

Hedef kiloya ulasmaya yaaaa her hafta 1 kilo versem 8 kilo yapar ve bu da 62 kilo eder 😬 62 de benim icin guzeldir
Utopik hedefim 59 😅😅😅 yani 59'a koruma diyetindeykende sporla beraber dusebilirim
Ki lila6 lila6 da 8 kilo vermis onun sanirim daha da az vermesi gerekiyor hedef kilosu icin

+ bir de Mayis'ta Bayram var 🤩

White Mocha White Mocha bizim kız kadar gitti😂

Kahvaltı: menemen gitti mis gibi😍 1 dilim çavdar ekmeği, 2 kk beyaz peynir, 3 ceviz içi
Öğle yemeği ile birlikte brunch misali olduğundan kahvaltıda biraz peynir abartıldı ve menemene girildi.
Heheheh hic o acidan bakmamistim gercekten Ada kadar da 🥴😍

esmeralda5 esmeralda5 tulumu incelemeye şimdi fırsat bulabildim. Tam senin tarzın!! Belden ve kalçadan oturan abiye elbiseler zaten çok yakışıyor sana, bu tulum da o abiyelerinle aynı formda. Eminim sana çok yakışıcak kuzum 🥰
Renk olarak ucuk pembe, siyah, lila hepsi hos olur iste bakacagim konsepte gore ki eger konsepli bir dogum gunu yaparsam 😅
Şöyle bahçeli bir yerde çocukların oynayacağı ne güzel olur yaaa 😅

X