2020 Ağustos Anneleri Zayıflıyor

Sabah 70.6 çıkmıştım akşam tartıldım tartılmaz olaydım inş yarın sabaha kadar gider
Akşam dışarı çıktık tavuk pirzola yedim sanırım porsiyon biraz büyüktü

Sabah : 1 latte 1 muz 2 ceviz 2 top züber
Öğleden sonra 1.5 peynirli hamur 3 yudum boza
Akşam : tavuk pirzola - 2 kaşık pilav

Sabah 70.6 çıkmıştım akşam tartıldım tartılmaz olaydım inş yarın sabaha kadar gider
Akşam dışarı çıktık tavuk pirzola yedim sanırım porsiyon biraz büyüktü
E sen bana demistin ya aksam tok karinla tartilirsan fazla cikarsin diye. Yarin sabaha gitmis olur onlar merak etme.
Tavuk yemissin alti ustu, derili olmadigi surece izgara tavuk hic bisi yapmaz

E sen bana demistin ya aksam tok karinla tartilirsan fazla cikarsin diye. Yarin sabaha gitmis olur onlar merak etme.
Tavuk yemissin alti ustu, derili olmadigi surece izgara tavuk hic bisi yapmaz
Tabi kuzum biliyorum fazla çıkarda fazladan fazla çıktı inşallah pazartesi gider çünkü çok güzel motivasyonla gidiyordm
Bugün de tüm gün dışardaydım valla Leslie yapacak gücüm kalmadı

1 haslanmis yumurta
4 yesil 1 siyah zeytin
1 kibrit kutusu kadar suzme ve beyaz peynir
Yarim yufka ekmek
1 kucuk dilim borek

Gunaydinlar

Günaydın canlar
Sabah hesapsız kitapsız kuymak yedim. Öğlen arkadaşa gideceğim ama az yerim sanırım. Geri kalanında dikkat etmeye çalışacağım

Günaydın arkadaşlarrrr bir türk kahvesi 500ml su ve 3 grisini ile günü açıyorum
500 ml su ictim diyince sasiracagin bisi soyliyim. Ben dogumdan sonra gunde 8-9 litre su icmeye basladim. Son 2 aya kadar hep oyle ictim. Son 2 aydir cok sukur gunde 5 litre falan yetiyor emzirmek su ihtiyacimi cok arttirdi herhalde. Gece sabaha karsi 3 saat falan su icmesem idrarim turuncu oluyor.

Kuymagin yaninda ne kadar ekmek yedin?
Ahahahaha Çeyrek ekmek garanti belki biraz daha fazlası olabilir
Abooowww çok şaşırdım kız ben az içiyorum o zaman baya Hiç ölçmedim bugün olceyim bir

Abooowww çok şaşırdım kız ben az içiyorum o zaman baya Hiç ölçmedim bugün olceyim bir
Ben de hamileliğimde 3 idi, emzirirken bir de yaz 5 lt çıkmıştı, şu an 4 litre içiyorumdur eşim şişeleri doldurmaktan yılıyor soğuk içiyorum bir de ben
Bana diyor ki bizim evde su aygırı var keşke dedim su kurbağası deseydin White Mocha

Tracer evet evet bak canım sütü etkiliyor direkt

Ben olcuyorum canim. Normalde standart su icen hatta az icin biriydim. Emzirmeyle beraber su ihtiyacim cok artti. Agzim dilim kuruyor valla icmeyince. Zaten 330 cc lik bi bardagim var, tek dikiste onu bitiriyorum.

Sen de benim kadar iciyormussun canim. Evet, su icmek sute etki ediyor
Ay su aygiri benzetmesi biraz sey olmus ben de kurbagayi tercih ederim. Tam da en yuksek kilolalirmizdayken

Bizim buralarda 4 km yuruduk ama kanguruyla. Simdi de 3 kepce tarhana corbasi ve biraz kruton yiyorum

2 kepce daha tarhana aldim simdi

Son düzenleme:
Sen de benim kadar iciyormussun canim. Evet, su icmek sute etki ediyor
Ay su aygiri benzetmesi biraz sey olmus ben de kurbagayi tercih ederim. Tam da en yuksek kilolalirmizdayken
Kiloma takıntısı yokta çok güldüm
Sağolsun canım kocam
Neyse en azından diyette bana destek oluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…