- 5 Mayıs 2018
- 802
- 1.802
- 30
Ay yuttum demene çok güldüm ya Allah seniYazmayi unutmusum, 2 tane de yaprak sarma yuttum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ay yuttum demene çok güldüm ya Allah seniYazmayi unutmusum, 2 tane de yaprak sarma yuttum
Minnak minnak seyler, yalamadan yuttumAy yuttum demene çok güldüm ya Allah seni
Ahahhaha dimiiii bende o sarmalar nasıl gidiyor anlamıyorumMinnak minnak seyler, yalamadan yuttum
E sen bana demistin ya aksam tok karinla tartilirsan fazla cikarsin diye. Yarin sabaha gitmis olur onlar merak etme.Sabah 70.6 çıkmıştım akşam tartıldım tartılmaz olaydım inş yarın sabaha kadar gider
Akşam dışarı çıktık tavuk pirzola yedim sanırım porsiyon biraz büyüktü
Tabi kuzum biliyorum fazla çıkarda fazladan fazla çıktı inşallah pazartesi gider çünkü çok güzel motivasyonla gidiyordmE sen bana demistin ya aksam tok karinla tartilirsan fazla cikarsin diye. Yarin sabaha gitmis olur onlar merak etme.
Tavuk yemissin alti ustu, derili olmadigi surece izgara tavuk hic bisi yapmaz
Kuymagin yaninda ne kadar ekmek yedin?Günaydın canlar
Sabah hesapsız kitapsız kuymak yedim. Öğlen arkadaşa gideceğim ama az yerim sanırım. Geri kalanında dikkat etmeye çalışacağım
500 ml su ictim diyince sasiracagin bisi soyliyim. Ben dogumdan sonra gunde 8-9 litre su icmeye basladim. Son 2 aya kadar hep oyle ictim. Son 2 aydir cok sukur gunde 5 litre falan yetiyor emzirmek su ihtiyacimi cok arttirdi herhalde. Gece sabaha karsi 3 saat falan su icmesem idrarim turuncu oluyor.Günaydın arkadaşlarrrr bir türk kahvesi 500ml su ve 3 grisini ile günü açıyorum
Ahahahaha Çeyrek ekmek garanti belki biraz daha fazlası olabilirKuymagin yaninda ne kadar ekmek yedin?
Abooowww çok şaşırdım kız ben az içiyorum o zaman baya Hiç ölçmedim bugün olceyim bir500 ml su ictim diyince sasiracagin bisi soyliyim. Ben dogumdan sonra gunde 8-9 litre su icmeye basladim. Son 2 aya kadar hep oyle ictim. Son 2 aydir cok sukur gunde 5 litre falan yetiyor emzirmek su ihtiyacimi cok arttirdi herhalde. Gece sabaha karsi 3 saat falan su icmesem idrarim turuncu oluyor.
Ben de hamileliğimde 3 idi, emzirirken bir de yaz 5 lt çıkmıştı, şu an 4 litre içiyorumdur eşim şişeleri doldurmaktan yılıyor soğuk içiyorum bir de benAhahahaha Çeyrek ekmek garanti belki biraz daha fazlası olabilir
Abooowww çok şaşırdım kız ben az içiyorum o zaman baya Hiç ölçmedim bugün olceyim bir
Ben olcuyorum canim. Normalde standart su icen hatta az icin biriydim. Emzirmeyle beraber su ihtiyacim cok artti. Agzim dilim kuruyor valla icmeyince. Zaten 330 cc lik bi bardagim var, tek dikiste onu bitiriyorum.Ahahahaha Çeyrek ekmek garanti belki biraz daha fazlası olabilir
Abooowww çok şaşırdım kız ben az içiyorum o zaman baya Hiç ölçmedim bugün olceyim bir
Sen de benim kadar iciyormussun canim. Evet, su icmek sute etki ediyorBen de hamileliğimde 3 idi, emzirirken bir de yaz 5 lt çıkmıştı, şu an 4 litre içiyorumdur eşim şişeleri doldurmaktan yılıyor soğuk içiyorum bir de ben
Bana diyor ki bizim evde su aygırı var keşke dedim su kurbağası deseydin White Mocha
Tracer evet evet bak canım sütü etkiliyor direkt
Kiloma takıntısı yokta çok güldümSen de benim kadar iciyormussun canim. Evet, su icmek sute etki ediyor
Ay su aygiri benzetmesi biraz sey olmus ben de kurbagayi tercih ederim. Tam da en yuksek kilolalirmizdayken