- 10 Kasım 2011
- 2.942
- 4.400
Her daim diyet ama azcık bozdum mu kilo veremiyorum nideeeenOlay bir şekilde kalori açığı oluşturmak. Başarılısın maşallah bir ayda 5 kilo az değilWhite Mocha
esmeralda5 nın da menülerine hayranım her daim diyet. Ben yemeksiz duramıyorum. Haftasonu sırf kahvaltıdan ödün vermemek için ya da akşamları eşimle güzel yemek için yürüyorum baya. Bakalım 72 yi görebilecek miyim?
Sıralamayı da çok güzel yapmışsın canım. Sabah fresh bi tatlı. Öğlen doyurucu keskin bi tatlı. Akşam da lezzeti hafif ama mideyi doldurucak bi tatlıSanırım tatlı bağımlıları genelde aç karnına seviyor
Ben bütün gün yemek yemiyim ama mesela sabah bir sütlaç, öğlen kahve yanına sufle, akşamda şöyle çayın yanına giden bir tatlı kek falanda olur
Bu arada yazmamışım canım dualarım seninle ve hepimizle şu grupta gerçekten ben tamamım kızlar demek istiyorumKuzum 4-5 dilim demiştim ama minik dilimler. Yediğim miktarı ölçtüm tam 107 gr baklava. 450 kalori falan ediyor maksimum. Ve öğlen akşam başka hiç bişey yemedim. Şimdi 1 dilim ekmek ve azıcık kabak yicem. Kız dua et verdiğim kiloyu da almıyım. Çok moralim bozuldu.
Bir gün reelde buluşursak bu menüyü yapalımSıralamayı da çok güzel yapmışsın canım. Sabah fresh bi tatlı. Öğlen doyurucu keskin bi tatlı. Akşam da lezzeti hafif ama mideyi doldurucak bi tatlıAğzının tadını biliyosun her birinden 3 er porsiyon yiceksem ben varım bu menüye
Yapalım!Bir gün reelde buluşursak bu menüyü yapalım
Canım sen avakadolu tatlı tarifi vermiştin ya bana. 1 muz ve 1 avakado kullanıyorsun. 2 porsiyon falan çıkıyor mu bu tatlıdan? Aslında biraz fazla çıksın diye az süt ve yulaf eklenebilir dimi? Bu şekilde porsiyon başına düşen kaloriyi de azaltırız gibi geliyor.1 portakal, 3 tatlı kaşığı avokado tatlı dün akşam :)
Yazmışım öyle kalmış
Tabi bebeğim koyabilirsin süt bilemedim ama yulaf olur, böyle 3 kase çıkıyor bunlar küçük kuruyemiş kasesiCanım sen avakadolu tatlı tarifi vermiştin ya bana. 1 muz ve 1 avakado kullanıyorsun. 2 porsiyon falan çıkıyor mu bu tatlıdan? Aslında biraz fazla çıksın diye az süt ve yulaf eklenebilir dimi? Bu şekilde porsiyon başına düşen kaloriyi de azaltırız gibi geliyor.
Zor ya ben de bu hafta git gel yoruldum. Makyajı yapmıyorum maskeyle hepten akıyor hamileyken test edip onayladım.Bebeyle misafirliğe gitmek ne zormuş kızlar ya... Valla saatler sürdü hazırlanmam. 1 yıldır makyaj yapmıyodum herhalde, makyaj yaparken de zorlandım. Altı üstü bi göz altı kapatıcısı allık ve rimel sürdüm. Rimel sürmeyi beceremedim, yapış yapış oldu kirpikler geri çıkarmaya çalıştım falan offf. Şahtım şahbaz oldum
Kız ben bi oturuşta hepsini yiyosun diye hayal etmiştimTabi bebeğim koyabilirsin süt bilemedim ama yulaf olur, böyle 3 kase çıkıyor bunlar küçük kuruyemiş kasesi
Şu makarna salatası türevi olan yemeğini sevdim. Ben de yapıcamGünaydın kızlar
10. Kez başlama girişiminde bulunuyorum
Sabah
1 kase yulaf lapası
Ara öğün
1 kivi
Öğlen
1 avuç makarnayı pişirip mor lahana, kırmızı biber ve sarımsaklı yoğurda karıştırarak yedim. Hatta yiyorum
Varsa çiğ lahana ve haşlanmış tavuk da ekle bak çok güzel olurŞu makarna salatası türevi olan yemeğini sevdim. Ben de yapıcam
Yazmayi unutmusum, 2 tane de yaprak sarma yuttumBugun yediklerim;
Evden toparlanip cikmak baya vakit aldi, o yuzden kahvalti yapmadim.
1.5 kepce tavuk corbasi
3-4 yemek kasigi pirinc pilavi (maalesef baya yagliydi)
3-4 yemek kasigi firinda garniturlu kofte
Salata
1 adet baklava (ev yapimi bulbul yuvasi)
2 dilim borek
Domates, salatalik, kapya
Simdi uno denge kraker yiyorum
Aksam cilek ve portakal yemeyi planliyorum.
Bgn pek diyet degildi ama porsiyonlarim buyuk sayilmazdi -bence-