2020 Ağustos Anneleri Zayıflıyor

Her daim diyet ama azcık bozdum mu kilo veremiyorum nideeeen
Bakalım bu hafta nasıl olcak bugün leslie yapamadım çok koşturdum dışarda
Kendimi kaldırmaya çalışıyorum oturduğum yerden

Sıralamayı da çok güzel yapmışsın canım. Sabah fresh bi tatlı. Öğlen doyurucu keskin bi tatlı. Akşam da lezzeti hafif ama mideyi doldurucak bi tatlı Ağzının tadını biliyosun her birinden 3 er porsiyon yiceksem ben varım bu menüye

Bu arada yazmamışım canım dualarım seninle ve hepimizle şu grupta gerçekten ben tamamım kızlar demek istiyorum

bu arada bir günden bişi olmaz o kadarcık takıldım ben
Diyeti her gün bozarsan sıkıntılı

Bir gün reelde buluşursak bu menüyü yapalım

Günaydın kızlar. Biz bgn Edimin babaannesini, halalarını, kuzenlerini görmeye gidiyoruz Edimin ikiz kuzenleri oldu 10 gün önce herşey iyi hoş güzel de, inşallah çok yemem
Bu arada ben sonunda 59lu kiloları gördüm. Bgn sabah 59.8 kg çıktım
Dün öğlen baklava yiyince akşam sadece bir dilim ekmek (60 kalori) ve 7-8 dilim kabak (en fazla 30 kaloridir, ince dilimlerdi) yedim.

1 portakal, 3 tatlı kaşığı avokado tatlı dün akşam :)
Yazmışım öyle kalmış
Canım sen avakadolu tatlı tarifi vermiştin ya bana. 1 muz ve 1 avakado kullanıyorsun. 2 porsiyon falan çıkıyor mu bu tatlıdan? Aslında biraz fazla çıksın diye az süt ve yulaf eklenebilir dimi? Bu şekilde porsiyon başına düşen kaloriyi de azaltırız gibi geliyor.

Bebeyle misafirliğe gitmek ne zormuş kızlar ya... Valla saatler sürdü hazırlanmam. 1 yıldır makyaj yapmıyodum herhalde, makyaj yaparken de zorlandım. Altı üstü bi göz altı kapatıcısı allık ve rimel sürdüm. Rimel sürmeyi beceremedim, yapış yapış oldu kirpikler geri çıkarmaya çalıştım falan offf. Şahtım şahbaz oldum

Tabi bebeğim koyabilirsin süt bilemedim ama yulaf olur, böyle 3 kase çıkıyor bunlar küçük kuruyemiş kasesi

Eklentiler

• FCDDF432-33EF-46E7-9346-864A54493E85.jpeg
    132,5 KB · Görüntüleme: 25
Zor ya ben de bu hafta git gel yoruldum. Makyajı yapmıyorum maskeyle hepten akıyor hamileyken test edip onayladım.

Günaydın kızlar

10. Kez başlama girişiminde bulunuyorum

Sabah
1 kase yulaf lapası
Ara öğün
1 kivi
Öğlen
1 avuç makarnayı pişirip mor lahana, kırmızı biber ve sarımsaklı yoğurda karıştırarak yedim. Hatta yiyorum

Bugun yediklerim;

Evden toparlanip cikmak baya vakit aldi, o yuzden kahvalti yapmadim.

1.5 kepce tavuk corbasi
3-4 yemek kasigi pirinc pilavi (maalesef baya yagliydi)
3-4 yemek kasigi firinda garniturlu kofte
Salata
1 adet baklava (ev yapimi bulbul yuvasi)
2 dilim borek
Domates, salatalik, kapya

Simdi uno denge kraker yiyorum
Aksam cilek ve portakal yemeyi planliyorum.

Bgn pek diyet degildi ama porsiyonlarim buyuk sayilmazdi -bence-

Yazmayi unutmusum, 2 tane de yaprak sarma yuttum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…