2020 Ağustos Anneleri Zayıflıyor

Kahvalti
Domates
Salatalik
Roka
Maydonoz
2 dilim peynir
1 tam buğday ekmek
1 etimek

sabah:
Türk kahvesi + 2 Züber top

Az once:
4-5 dilim kadar baklava (cesitli)
1 top dondurma

Of hep kocam yuzunden yaa 2 gram veriyorum hemen yiyorum.
Ne yapayim kizlar bu baklavalari eritmek icin? Aksam hic ara ogun yapmicam. Leslie yapsam cok yorulurum bebise bakamam diye korkuyorum. 10 dk lik mutluluk, sonrasi pismanlik...

Hahahah ay bunları yakmak için tüm gün yememen lazım çikolatalı gofret bile 230 kalori falan
Leslie yapsan neden yorulasın ki kuzum
Biz genelde spor yapınca yorulcaz sanıyoruz ama öyle değil bence :/ ne kadar çok hareket edersen o kadar çok dinç kalıyorsun bence
İnsan yata yata hantallaşıyor

Spor enerji dolduruyor ama işte zaman alıyor. O zaman diliminde yani benim için 1.5-2 saat olabiliyor bazen baya iş hallolur.
Bugün ben de bozdum pastane işi olmayan daha az zararlı malzemelerle yapılan bir pasta yedim. Hava güzel olunca pasta aldık tek porsiyonluk çay demledik parka gittik psikolojik açıdan baya iyi oldu. Malum haftasonu yasakları kalktı bir daha ne zaman böyle fırsat olur haftaiçi diyerek. Haftasonu yasak olmayınca artık her yer çok kalabalık olacak burada. Biz bebekle çok kalabalığa yine giremeyiz. Akşam da makarna salatası yedim bir kase. Bu hafta eşim evdeydi biraz yoldan çıktım ondan. Haftaya daha iyi olurum diye ümit ediyorum.

Kuzum 4-5 dilim demiştim ama minik dilimler. Yediğim miktarı ölçtüm tam 107 gr baklava. 450 kalori falan ediyor maksimum. Ve öğlen akşam başka hiç bişey yemedim. Şimdi 1 dilim ekmek ve azıcık kabak yicem. Kız dua et verdiğim kiloyu da almıyım. Çok moralim bozuldu.

Kuzum psikolojik olarak rahatlamak iyi olmaz mı, iyiki de yemişsin ozaman oh sefan olsun Ben de artık haftasonu ya çıkmam ya da tenha yerlerde gezerim.

Bu arada spor diyince beni gebelikten önceki hayatımda ne görecektiniz... Çok severim spor yapmayı ve çok özledim eski enerjik hayatımı

Belli zaten kas kitlen yerinde olmasa yani eski sporlarının ekmeği olmasa bu yediklerine rağmen kilo veremezsin. Metabolizman hızlı maşallah

Belli zaten kas kitlen yerinde olmasa yani eski sporlarının ekmeği olmasa bu yediklerine rağmen kilo veremezsin. Metabolizman hızlı maşallah
İnşallah hızlıdır canım. Ay çok yediğimi mi düşünüyosun ya. Valla kuş gibi yiyorum bence hep gramla tarta tarta yiyorum. Mesela oatmeal yaparken koyduğum balı tartıyorum, yulafı tartıyorum. 300-350 kalori arası oluyor.
Baklava mevzuuna hiç girmeyelim onun dışında fena değilim valla. Tam 1 ay diyet yaptıktan sonra cheat day yaptım. İyi dayandım valla. 2. Cheat dayimin gününe bile karar verdim. 3 Nisan

Çocukla çok takip edememiş de olabilirim ama 4-5 dilim baklava da az değildir diye düşünüyorum. Ben onu yesem normal yemeğimden kısamam daha da yerim. Sen o zaman yemek çok yemiyorsun onları yediğinde. Öyle olabilir bak.​

Evet canım ben maalesef tatlıya çok düşkünüm. Tatlı yemek için aç kalmaya razıyım.

Olay bir şekilde kalori açığı oluşturmak. Başarılısın maşallah bir ayda 5 kilo az değil White Mocha
esmeralda5 nın da menülerine hayranım her daim diyet. Ben yemeksiz duramıyorum. Haftasonu sırf kahvaltıdan ödün vermemek için ya da akşamları eşimle güzel yemek için yürüyorum baya. Bakalım 72 yi görebilecek miyim?​

Kararlı olduğumuz sürece istediğimiz kiloyu göreceğiz bence. Diyette başarılı olmanın tek yolu sebat etmek. 1 hafta erken 1 hafta geç, ama hedeflediğimiz kiloya ulaşıcaz

lila6 canım spor çok zaman alıyor evet ama işte günde yarım saat leslie dene evde istersen
Ben kapalı alanda hiç sevmem ama denedim fena da değil

White Mocha tatlı benimde zayıf noktam
Şeyi de sever misin aç karnına tatlı yemeyi

lila6 menülerim diyet ama sanırım bir tık fazla mesela 5 kaşıksa 6 kaşık
Ekmek yok mesela ama ekmek yiorum gibi
Aman ben buna başlarkende hftada 1 versem iyidir dedim...

Beni geçen hfta ve annemin geldiği hafta bozdu hamurişleri havada uçtu

Offf en sevdiğim!!
Hatta ben eğer menüde tatlı varsa yemeği az yerimki tatlıyı çok daha fazla yiyebileyim diye
Sanırım tatlı bağımlıları genelde aç karnına seviyor
Ben bütün gün yemek yemiyim ama mesela sabah bir sütlaç, öğlen kahve yanına sufle, akşamda şöyle çayın yanına giden bir tatlı kek falanda olur

Ara öğün 1 çay bardağı süt, 2.5 kaşık yulaf, 2 kuru kayısı, yarım muz

akşam: fırın kabak - 4 kaşık yogurt - 2 tam ceviz - 2 dilim etimek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…