2020 Ağustos Anneleri Zayıflıyor

Olay bir şekilde kalori açığı oluşturmak. Başarılısın maşallah bir ayda 5 kilo az değil White Mocha White Mocha
esmeralda5 esmeralda5 nın da menülerine hayranım her daim diyet. Ben yemeksiz duramıyorum. Haftasonu sırf kahvaltıdan ödün vermemek için ya da akşamları eşimle güzel yemek için yürüyorum baya. Bakalım 72 yi görebilecek miyim?​
Her daim diyet ama azcık bozdum mu kilo veremiyorum nideeeen :KK43:
Bakalım bu hafta nasıl olcak bugün leslie yapamadım çok koşturdum dışarda
Kendimi kaldırmaya çalışıyorum oturduğum yerden :KK43:

Sanırım tatlı bağımlıları genelde aç karnına seviyor
Ben bütün gün yemek yemiyim ama mesela sabah bir sütlaç, öğlen kahve yanına sufle, akşamda şöyle çayın yanına giden bir tatlı kek falanda olur 😅😅😅
Sıralamayı da çok güzel yapmışsın canım. Sabah fresh bi tatlı. Öğlen doyurucu keskin bi tatlı. Akşam da lezzeti hafif ama mideyi doldurucak bi tatlı 😂 Ağzının tadını biliyosun 😋 her birinden 3 er porsiyon yiceksem ben varım bu menüye 😂

Kuzum 4-5 dilim demiştim ama minik dilimler. Yediğim miktarı ölçtüm tam 107 gr baklava. 450 kalori falan ediyor maksimum. Ve öğlen akşam başka hiç bişey yemedim. Şimdi 1 dilim ekmek ve azıcık kabak yicem. Kız dua et verdiğim kiloyu da almıyım. Çok moralim bozuldu.
Bu arada yazmamışım canım dualarım seninle ve hepimizle şu grupta gerçekten ben tamamım kızlar demek istiyorum 😀

bu arada bir günden bişi olmaz o kadarcık takıldım ben
Diyeti her gün bozarsan sıkıntılı 😖

Sıralamayı da çok güzel yapmışsın canım. Sabah fresh bi tatlı. Öğlen doyurucu keskin bi tatlı. Akşam da lezzeti hafif ama mideyi doldurucak bi tatlı 😂 Ağzının tadını biliyosun 😋 her birinden 3 er porsiyon yiceksem ben varım bu menüye 😂
Bir gün reelde buluşursak bu menüyü yapalım 😅😅😅

Günaydın kızlar. Biz bgn Edimin babaannesini, halalarını, kuzenlerini görmeye gidiyoruz 😍 Edimin ikiz kuzenleri oldu 10 gün önce 😍 herşey iyi hoş güzel de, inşallah çok yemem 🙄
Bu arada ben sonunda 59lu kiloları gördüm. Bgn sabah 59.8 kg çıktım 🥰
Dün öğlen baklava yiyince akşam sadece bir dilim ekmek (60 kalori) ve 7-8 dilim kabak (en fazla 30 kaloridir, ince dilimlerdi) yedim.

1 portakal, 3 tatlı kaşığı avokado tatlı dün akşam :)
Yazmışım öyle kalmış 😅
Canım sen avakadolu tatlı tarifi vermiştin ya bana. 1 muz ve 1 avakado kullanıyorsun. 2 porsiyon falan çıkıyor mu bu tatlıdan? Aslında biraz fazla çıksın diye az süt ve yulaf eklenebilir dimi? Bu şekilde porsiyon başına düşen kaloriyi de azaltırız gibi geliyor.

Bebeyle misafirliğe gitmek ne zormuş kızlar ya... Valla saatler sürdü hazırlanmam. 1 yıldır makyaj yapmıyodum herhalde, makyaj yaparken de zorlandım. Altı üstü bi göz altı kapatıcısı allık ve rimel sürdüm. Rimel sürmeyi beceremedim, yapış yapış oldu kirpikler geri çıkarmaya çalıştım falan offf. Şahtım şahbaz oldum 😂

Günaydın🥰
Kahvaltı: hepsini yedim🙃
5F59D20D-84CA-4B0D-A4D1-A472B5165028.jpeg

Canım sen avakadolu tatlı tarifi vermiştin ya bana. 1 muz ve 1 avakado kullanıyorsun. 2 porsiyon falan çıkıyor mu bu tatlıdan? Aslında biraz fazla çıksın diye az süt ve yulaf eklenebilir dimi? Bu şekilde porsiyon başına düşen kaloriyi de azaltırız gibi geliyor.
Tabi bebeğim koyabilirsin süt bilemedim ama yulaf olur, böyle 3 kase çıkıyor bunlar küçük kuruyemiş kasesi 🤩

Eklentiler

• FCDDF432-33EF-46E7-9346-864A54493E85.jpeg
    FCDDF432-33EF-46E7-9346-864A54493E85.jpeg
    132,5 KB · Görüntüleme: 25
Bebeyle misafirliğe gitmek ne zormuş kızlar ya... Valla saatler sürdü hazırlanmam. 1 yıldır makyaj yapmıyodum herhalde, makyaj yaparken de zorlandım. Altı üstü bi göz altı kapatıcısı allık ve rimel sürdüm. Rimel sürmeyi beceremedim, yapış yapış oldu kirpikler geri çıkarmaya çalıştım falan offf. Şahtım şahbaz oldum 😂
Zor ya ben de bu hafta git gel yoruldum. Makyajı yapmıyorum maskeyle hepten akıyor hamileyken test edip onayladım.😅

Günaydın kızlar 🥰

10. Kez başlama girişiminde bulunuyorum 😅😅😅

Sabah
1 kase yulaf lapası
Ara öğün
1 kivi
Öğlen
1 avuç makarnayı pişirip mor lahana, kırmızı biber ve sarımsaklı yoğurda karıştırarak yedim. Hatta yiyorum 😂

Bugun yediklerim;

Evden toparlanip cikmak baya vakit aldi, o yuzden kahvalti yapmadim.

1.5 kepce tavuk corbasi
3-4 yemek kasigi pirinc pilavi (maalesef baya yagliydi)
3-4 yemek kasigi firinda garniturlu kofte
Salata
1 adet baklava (ev yapimi bulbul yuvasi)
2 dilim borek 😔
Domates, salatalik, kapya

Simdi uno denge kraker yiyorum
Aksam cilek ve portakal yemeyi planliyorum.

Bgn pek diyet degildi ama porsiyonlarim buyuk sayilmazdi -bence- 🙄

Bugun yediklerim;

Evden toparlanip cikmak baya vakit aldi, o yuzden kahvalti yapmadim.

1.5 kepce tavuk corbasi
3-4 yemek kasigi pirinc pilavi (maalesef baya yagliydi)
3-4 yemek kasigi firinda garniturlu kofte
Salata
1 adet baklava (ev yapimi bulbul yuvasi)
2 dilim borek 😔
Domates, salatalik, kapya

Simdi uno denge kraker yiyorum
Aksam cilek ve portakal yemeyi planliyorum.

Bgn pek diyet degildi ama porsiyonlarim buyuk sayilmazdi -bence- 🙄
Yazmayi unutmusum, 2 tane de yaprak sarma yuttum 😳

X