- 16 Nisan 2020
- 2.464
- 5.227
Komşudan çekinmesem denicektim de evde yapılmıyor haftada 4 gün bir saat yürüyorum.Şeytan diyor ki aç 30 dk'lık leslie yap ama saate bakıyorum vazgeçiyorum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Komşudan çekinmesem denicektim de evde yapılmıyor haftada 4 gün bir saat yürüyorum.Şeytan diyor ki aç 30 dk'lık leslie yap ama saate bakıyorum vazgeçiyorum
benim diyette patlamış mısırda var 1 kasecik ama varSenin kilon 75 miş sen obez değilsin bizımla deyilsin çok değil iki kilo verdim. Ama vermeseydim 2 kilo da alabilirdim. Gece ondan sonra bebiş uyuyunca patlamış mısırlar falan... neyse ki durdum bi yerde.
ben çekinmiyorum ama dışarda yürüyüşü daha çok seviyorum...Komşudan çekinmesem denicektim de evde yapılmıyor haftada 4 gün bir saat yürüyorum.
Bir dilim ekmek eksiltip yazılabilir de ben yağsız sevmiyorum. O da ekstra kalori oluyor gerek yok.benim diyette patlamış mısırda var 1 kasecik ama var
ben pek sevmiyorum da yaa eşim çok seviyorBir dilim ekmek eksiltip yazılabilir de ben yağsız sevmiyorum. O da ekstra kalori oluyor gerek yok.
ben pek sevmiyorum da yaa eşim çok seviyor
ben böyle çikolatcıyım sufle yiyim, dido yiyim sınırsızca
neyse canımız çekmesin şimdi
bende çünkü bitter yedim :)şimdilik çikolata da aramıyorum bakalım ne olacak... yarın inşallah hava iyi olur da yürürüm.
Eşime bırakıyorumbende çünkü bitter yedim :)
inşallah güzel olur kuzum bebişten nasıl fırsat buluyorsun
ya benim eşimde evden çalışıyorEşime bırakıyorum
tatlı bir bağımlılık biraz kendini kasıp 3 yada 5 gün yeme sonra isteğin azalacakHayatimda hic zayiflamak icin ugrasmadim. Genelde ayni kilolardaydim. Evlendikten sonra biraz aldm ama cok degil yani 3 kilo kdar 2 senede. Smdi hamilelik basina gore 5 kilo fazlam var. Evlendigime gore 8. Boy zaten yok. Nese az once tatli ycektm tam aklima burasi geldi ve vazgectm acikcasi hc zayflamadigm icin nasil zayflicam onu da blmiyorm. Agzm durmuyo.
Bahar gelince aktivitemiz artar da daha hızlı kilo veririz inşallah canımben çekinmiyorum ama dışarda yürüyüşü daha çok seviyorum...
Hamile iken deniyordum leslie'da boğuluyorum evde camın falan açık olması lazım
Sabah hava aydınlık olsa 7.30'da kalkıp 45 dk - 1 saat yürürüm ama nerdeee
En güzeli başka türlü bebekten fırsat bulunmuyor biz bir kere Yiğitle çıkmıştık 12000 adım atmışız yol boyu uyudu o da arabadaEşime bırakıyorum
İlk adımı atmışsın bile böyle böyle zayiflayacagiz iste ben de yiyecektim bir şeyler sabah bozdum yazmak istemiyorum yemedim o yüzdenHayatimda hic zayiflamak icin ugrasmadim. Genelde ayni kilolardaydim. Evlendikten sonra biraz aldm ama cok degil yani 3 kilo kdar 2 senede. Smdi hamilelik basina gore 5 kilo fazlam var. Evlendigime gore 8. Boy zaten yok. Nese az once tatli ycektm tam aklima burasi geldi ve vazgectm acikcasi hc zayflamadigm icin nasil zayflicam onu da blmiyorm. Agzm durmuyo.
Hiçbir şey yapamasak bile bebeğimize faydası dokunmayacak şeyleri kesebiliriz. Onun bile etkisi olur bence hem de sütün kalitesi artar diye düşünüyorumBen çok iddialı değilim. Diyete hazır hissetmiyorum. Sütüm zaten kılı kılına yetiyor. Kızımı aç bırakmak istemiyorum. Ama duygusal yemeyi kesmek istiyorum.
Duygusal yediklerim hep abur cubur faydası da yok.Hiçbir şey yapamasak bile bebeğimize faydası dokunmayacak şeyleri kesebiliriz. Onun bile etkisi olur bence hem de sütün kalitesi artar diye düşünüyorum
Zaten onları yemesen kilo vereceksin canım Tamamen anlık zevk ama ben sağlıklı beslenince uzun süreli haz alıyorumDuygusal yediklerim hep abur cubur faydası da yok.
Ben de bu aksam 1 kasecik patlamis misir yedim. Kase 6 kisilik salata kaselerindendi.benim diyette patlamış mısırda var 1 kasecik ama var
Bekliyoruz çok bekletme biziKizlar ben de katilacagim umarim. Sizi takipteyim. Ama evde su an super bi tatli var ; tahinli muhallebi. O varken ben diyet yapamam insallah en gec pazartesi aranizdayim
Ben de bu aksam 1 kasecik patlamis misir yedim. Kase 6 kisilik salata kaselerindendi.
Kizlar bende acayip bi yeme potansiyali var. mideye ne atsan gidiyor, gram rahatsizlik hissetmiyorum. Ne siskinlik, ne bulanti.
Ben çok iddialı değilim. Diyete hazır hissetmiyorum. Sütüm zaten kılı kılına yetiyor. Kızımı aç bırakmak istemiyorum. Ama duygusal yemeyi kesmek istiyorum.
Hahahah aynı biz şimdi kase demiş ama kase var kase var diyoruz eşimleKizlar ben de katilacagim umarim. Sizi takipteyim. Ama evde su an super bi tatli var ; tahinli muhallebi. O varken ben diyet yapamam insallah en gec pazartesi aranizdayim
Ben de bu aksam 1 kasecik patlamis misir yedim. Kase 6 kisilik salata kaselerindendi.
Kizlar bende acayip bi yeme potansiyali var. mideye ne atsan gidiyor, gram rahatsizlik hissetmiyorum. Ne siskinlik, ne bulanti.