Bugün ben de sütümden ekledim falan ama bana mısın demedi. Yoğurdu güzel yedi bu zamana kadar. Asssla sebze yemedi. Ben de yoğurda karıştırarak vericem artıkKuzum Ediz de yemiyordu. Ben tatlı patatese sütümden koydum yumuşattım, çok güzel yedi. Ertesi gün süt konmamış halini verdim onu da yiyebildi. Bgn havuca geçtik. Havucu da yine yiyemedi. Ben de yoğurt karıştırıp verdim. Yedi. Her üç lokmada bir havuc-yogurt karısımının içine ekstra havuc koyarak biraz daha katı kıvamlı bi gıda elde ettim. Yani Edizi yavaş yavaş katı gıdaya geçirmek çok işime yaradı. İstersen sen de deneyebilirsin
Canım keşkek de çok yap yok ise sağlıklı ve diyet bi öğün bence. Ben de sık sık yaparım keşkek, daha çok eşim içinKeskek yedim oglen. Sabah basladigim diyet yine yalan oldu. Duse kalka gidiyoruzyarin yine baslicam.
Havucu sabah yoğurtla yiyebilmişti. Akşam yoğurtsuz verdim yedi. İki gün daha havuca devam bakalımBugün ben de sütümden ekledim falan ama bana mısın demedi. Yoğurdu güzel yedi bu zamana kadar. Asssla sebze yemedi. Ben de yoğurda karıştırarak vericem artık
Keskek tavuklu pilav nohut ve yufkaCanım keşkek de çok yap yok ise sağlıklı ve diyet bi öğün bence. Ben de sık sık yaparım keşkek, daha çok eşim için
Havucu sabah yoğurtla yiyebilmişti. Akşam yoğurtsuz verdim yedi. İki gün daha havuca devam bakalım
Kız keşkeğin yanında hem pilav hem yufka mı yedin?Keskek tavuklu pilav nohut ve yufkasoyleyeceklerm
Bu kadar
meshurdur boyle yeniyoKız keşkeğin yanında hem pilav hem yufka mı yedin?
Bence de güzeldirmeshurdur boyle yeniyo
Bizim orda. Bana da degisik geliyo ama guzel
1 yk tereyağ, 2 su bardağı yaparım hep. Fakat çok nadir yapmaya çalışıyorum.Kızlar pilava ne kadar yağ koyuyorsunuz?
Ben 1.5 su bardağı bulgura 25 gram yani 2 yemek kaşığı civarı zeytinyagı koyuyorum
Ben baya yağlı yapıyormuşum ozaman. Azaltayım derhal. Bulgur pilavı da mı yapmıyosun canım?1 yk tereyağ, 2 su bardağı yaparım hep. Fakat çok nadir yapmaya çalışıyorum.
Ahahha çok güldüm ya gece geceÇok güzel giden diyetimi an itibariyle bozdum. Neden bozdum anlatıyorumYine gece yolculuğuna çıktık en az 8 saat sürer. Mama için kaynattığımız suyu unutmuşuz. O yüzden geceye ve sabaha süt lazım bebe aaaç aaaaaç Yedim kalorileriii içtim suyu açtım fabrikayı
Aaa çok geçmiş olsun canım ya... canınız sağ olsun, sizlere bişey olmasın, sıkma canınıSelammmm kızlar iyi akşamlar
her şey birbirine girdi bugün bir de İstanbulda feci fırtına var bizim evin çatı uçtuancak bu saate giriyorum , çatıya çıkıp bir şey yapmadık tabi de bizim arabaya bir tuğla gelmiş az ezik var kapının ustunde canım sıkıldı...
Ara öğün : 2 grisini, 1 labneli etimek, çay
Akşam : 8 Kaşık ıspanak ve bir kase yoğurt
Akşam Ara Öğün: Tarçınlı süt, 1,5 Armut
Çok geçmiş olsun. Allah korusun beterinden...Selammmm kızlar iyi akşamlar
her şey birbirine girdi bugün bir de İstanbulda feci fırtına var bizim evin çatı uçtuancak bu saate giriyorum , çatıya çıkıp bir şey yapmadık tabi de bizim arabaya bir tuğla gelmiş az ezik var kapının ustunde canım sıkıldı...
Canım çok geçmiş olsun. Allah beterinden korusun.Selammmm kızlar iyi akşamlar
Ben baya yağlı yapıyormuşum ozaman. Azaltayım derhal. Bulgur pilavı da mı yapmıyosun canım?
Ahahha çok güldüm ya gece geceherşey bebelerimiz için tabii sana da afiyet olsun
Aaa çok geçmiş olsun canım ya... canınız sağ olsun, sizlere bişey olmasın, sıkma canını
Çok geçmiş olsun. Allah korusun beterinden...
Çok teşekkür ederim kızlar Allah'tan bizlerde bir şey yok tabiCanım çok geçmiş olsun. Allah beterinden korusun.