Bence vermissindir canm seni tebrik ediyorum cok istikrarlisin. Ama burasi olmasa ben eminim 3. Gun bozardım ve tekrar başlamazdım. Smdi en azindan 2 gun dikkat etmiyosam 3.gun dengeleme cabasindaym. Zamanla duzen oturtacagima inaniyorum
2 muffin diyetini yakmaz da iki muffinden sonra iştahı tutmak çoook zor asıl mesele o bence100 gr etkileyeceğine emin olsam, şimdi 2 muffin daha gömerim
Ben de burası olmasa bozabilirdim diyeti. İyi oldu burası
Aman ben de bozmuyorum ama genelde 1 kilo veriyorum diyetisyenim 2 hedef koyuyor mesela anlamadım gittiBu gidişle verdiğim kiloyu görünce iyi ki bozmuşuz diyeti diyebilirsinizsanki çok veremedim gibi. Bakalım yarın kaç çıkacak?
Kesinlikle en iyi zaman şu an... bugün eşimle yürüyşe çıktık konuşmadığımız yemek kalmadı dışarda oluncaBurası bence de faydalı. Kendi halimize olduğundan bir tık daha sıkı tutuyor. Sosyal çevre önemli, diyet konuşmak ve unutmamak da önemli. Pandemiden dolayı diyet konuşmayan çevreden uzağım. Beraber yemek yiyip sosyalleşme mümkün değil gibi. Bu sıralar verdim verdim. Sonra böyle bir fırsat ele geçmeyebilir.
Afiyet olsun canım
Düzelttim şimdiAy anlamadim. Eki acmadi
Ceyizi sanki birlikte almisiz