- 10 Kasım 2011
- 2.942
- 4.400
Hehehe bir önceki syfada paylaşmışlar ya kız sen bir duş al uyanamadın sanırımAaa kızlar kimse kilosunu paylaşmamış??? Bgn P.tesi yahu, kiloları alalım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hehehe bir önceki syfada paylaşmışlar ya kız sen bir duş al uyanamadın sanırımAaa kızlar kimse kilosunu paylaşmamış??? Bgn P.tesi yahu, kiloları alalım
Aa öyle mi? Hemen bakıyım. Valla bu ara hiçbişeye yetişemiyorumHehehe bir önceki syfada paylaşmışlar ya kız sen bir duş al uyanamadın sanırım
Topicin şizosu gibi oldum. Kendi kendime takılıyorum böyleAaa kızlar kimse kilosunu paylaşmamış??? Bgn P.tesi yahu, kiloları alalım
Bende de oluyor sıklıkla. Ağlama sesi efektinde normal böyle şeyler.Topicin şizosu gibi oldum. Kendi kendime takılıyorum böyle
Aynen! Kulağımda hep Edizin ağlama sesi -ağlamasa bile-Bende de oluyor sıklıkla. Ağlama sesi efektinde normal böyle şeyler.
2018 de evlendim. Aynen ben de bu tabaklari evlendikten sonra aldim a101 den. Takim yaptim 8 kisilik corba kasesi tatli tabagi falan hepsini aldim.aling kaç yılında evlendin? Bizim eve gelsen hiç yadırgamayacaksın kendi evin gibi
Aynı 2018 ve evet a101 çok iyi yapmışsın çok kaliteli2018 de evlendim. Aynen ben de bu tabaklari evlendikten sonra aldim a101 den. Takim yaptim 8 kisilik corba kasesi tatli tabagi falan hepsini aldim.
Olsun artık bir bakıyorsun 3.5-4 gitmişKahvaltı;
1 haşlanmış yumurta
1 kibrit kutusu peynir
1 domates
Şekersiz çay
Haftaya iki haftalık bildirim yaparım artık ben de
Ahhhh keşke 2ye de razıyım benOlsun artık bir bakıyorsun 3.5-4 gitmiş
Kuzum Ediz de yemiyordu. Ben tatlı patatese sütümden koydum yumuşattım, çok güzel yedi. Ertesi gün süt konmamış halini verdim onu da yiyebildi. Bgn havuca geçtik. Havucu da yine yiyemedi. Ben de yoğurt karıştırıp verdim. Yedi. Her üç lokmada bir havuc-yogurt karısımının içine ekstra havuc koyarak biraz daha katı kıvamlı bi gıda elde ettim. Yani Edizi yavaş yavaş katı gıdaya geçirmek çok işime yaradı. İstersen sen de deneyebilirsinAra öğün mü desem öğle yemeği mi desem bilemedim
Bir yeşil elma
1 avuç leblebi
Yarım saat sonra da
1/2 haşlanmış patates
1 bardak ayran
Kızlar Yiğite buharda pişirdiğim her şey benim mideye gidiyor Yiğit de yemiyor, sevmiyor. Şaştım kaldım
İlk gün yadırgıyor ama 2. Ve 3. Günler alışıyor. Aynı besinde sebat etmek lazım.Kuzum Ediz de yemiyordu. Ben tatlı patatese sütümden koydum yumuşattım, çok güzel yedi. Ertesi gün süt konmamış halini verdim onu da yiyebildi. Bgn havuca geçtik. Havucu da yine yiyemedi. Ben de yoğurt karıştırıp verdim. Yedi. Her üç lokmada bir havuc-yogurt karısımının içine ekstra havuc koyarak biraz daha katı kıvamlı bi gıda elde ettim. Yani Edizi yavaş yavaş katı gıdaya geçirmek çok işime yaradı. İstersen sen de deneyebilirsin