2020 Ağustos Anneleri Zayıflıyor

Sen benden öndesin. İleride yavaşlamıyor di mi verme? Tecrübelerini anlatsana biraz. Bu kilolarda hiç diyet yapmadım ben.
ehehe tesüf ederim ben de bu kilolarda vermedim hiç
hatta kilom fazla diye haftada 1.5-2 veririm diyordum ama pek öyle ilerlemedi

66 kilodan 59 kiloya düşmüştüm bir önceki diyetisyen maceramda ama zayıfların zayıflaması olarak gerçekten gram gram gittiği gitmediği falan oluyordu biraz sinir bozucu gram gram zayıflamak 800 Gr. vs.

şöyle hafta da 1 bile istikrarlı gitsek 2 ayda 8 kilo yapar 65'e düşmüş oluyorum o şekilde de az daha gayretlemem lazım ama o da bir güzel hedeftir :)

bu arada senin en son hedefin nedir ?

kilo fazla oldukça vermek daha kolay ve esnek bence ama
mesela eşimle yapıyorduk bir öncesinde
o hafta içi 1 gün bozardı hamburger falan yerdi hem de
giderdik 1.5 kilo vermiş

ben hiç bozmazdım taş çatlasın 1 küçük gofret yerdim 3 ısırık ben 600 gr. ki ben bir de haftanın 4 günü iş yerinden eve yürürdüm yarım saat sürüyor ama yokuş

Verecek kilon azaldıkça vücut tolere etmiyor malesef

Tecrübe derken benden bir hafta öndesin babında yoksa kesinliklen biz şişman değiliz ki zaten artık değiliz obezlikten kurtuldum şükür

Bacım sen naptın eşinle mukayese etme kendini çok istiyosan benimle edebilirsin erkeklerin metabolizması hızlı bir de hareketliler. Moralin bozulur öyle. Ben 68 i göreyim sonra 58 e devam edicem inşallah. 68 de motivasyonum kaybolursa pandemi de biterse pilatese falan mı gitsem diyorum. Ama pandemi de bitecek gibi değil. Son hedef 58 olur ama o da bir on yıl önceki kilom olur mu bilemedim. Ama 68 de de gayet fit olurum 38 beden olmam da 40 olurum.​

Tecrübe derken benden bir hafta öndesin babında yoksa kesinliklen biz şişman değiliz ki zaten artık değiliz obezlikten kurtuldum şükür
heheheh ben bir önceki diyetimi söylüyorsun sandım :) Takılıyorum bu arada

ya ben onla kendimi kıyaslamıyorum çünkü o bir de yağlıydı bana göre göbek bölgesi vs.
benim üst bacak ve basen vardı az

kilo değişimlerimi bırakayım canım buraya, benim için wc-hareket çok etkiliyor

+ biliyorum ki vücudum ödemli bir vucut

79.1 - 77.3 - 76.3 - 75.8 - 73.5

ben 60ı görmek istiyorum 59 da olur bıraktıktan sonra kilo koruma da 1-2 kilo alma ihtimalime karşı

68 de kendimi iyi hissetmiyorum bir de benim bu yola baş koyma amacım gardolabımı değiştirmemekti dolayısıyla eski kıyafetlerimin istediğim gibi olması için 60'a düşmem gerek

Zaten bebekler hareketlenince de vereceğiz heralde
bakalım

Aslında benim anlamadığım da diyetisyenim yazıyor listeyi diyor ki mesela en az 2 kilo ben veriyorum 1

diyorum ki neden hep hedefin gerisindeyim

ilk hafta 3 kilo demiş ben 1.8 verdim mesela

Aslında benim anlamadığım da diyetisyenim yazıyor listeyi diyor ki mesela en az 2 kilo ben veriyorum 1

diyorum ki neden hep hedefin gerisindeyim

ilk hafta 3 kilo demiş ben 1.8 verdim mesela
Özellerde biraz öyle o işler. Hızlı kilo verdirip reklam olması açısından. Haftada 3 kilo erkek olsan belki de bayanlar da çok zor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…