Haftaya yapayım düzen bozulmasın
Ahahahah doğru diyorsun alırsan da çaktırmaHaftaya yapayım düzen bozulmasınhem belki alırım ya belli mi olur?
SüperNeyse dayanamadım bak 1 ay oldu diyet. Size özel bir paylaşım geliyorEki Görüntüle 2780137
Sen benden öndesin. İleride yavaşlamıyor di mi verme? Tecrübelerini anlatsana biraz. Bu kilolarda hiç diyet yapmadım ben.Süperinşallah böyle giderse 2 aya hazırız yaa ben de 1 ayda 5.6 verdim
ehehe tesüf ederim ben de bu kilolarda vermedim hiçSen benden öndesin. İleride yavaşlamıyor di mi verme? Tecrübelerini anlatsana biraz. Bu kilolarda hiç diyet yapmadım ben.
Tecrübe derken benden bir hafta öndesin babındaehehe tesüf ederim ben de bu kilolarda vermedim hiç
hatta kilom fazla diye haftada 1.5-2 veririm diyordum ama pek öyle ilerlemedi
66 kilodan 59 kiloya düşmüştüm bir önceki diyetisyen maceramda ama zayıfların zayıflaması olarak gerçekten gram gram gittiği gitmediği falan oluyordu biraz sinir bozucu gram gram zayıflamak 800 Gr. vs.
şöyle hafta da 1 bile istikrarlı gitsek 2 ayda 8 kilo yapar 65'e düşmüş oluyorum o şekilde de az daha gayretlemem lazım ama o da bir güzel hedeftir :)
bu arada senin en son hedefin nedir ?
kilo fazla oldukça vermek daha kolay ve esnek bence ama
mesela eşimle yapıyorduk bir öncesinde
o hafta içi 1 gün bozardı hamburger falan yerdi hem de
giderdik 1.5 kilo vermiş
ben hiç bozmazdım taş çatlasın 1 küçük gofret yerdim 3 ısırık ben 600 gr. ki ben bir de haftanın 4 günü iş yerinden eve yürürdüm yarım saat sürüyor ama yokuş
Verecek kilon azaldıkça vücut tolere etmiyor malesef
Tecrübe derken benden bir hafta öndesin babındayoksa kesinliklen biz şişman değiliz ki zaten artık değiliz obezlikten kurtuldum şükür
heheheh ben bir önceki diyetimi söylüyorsun sandım :) Takılıyorum bu aradaBacım sen naptın eşinle mukayese etme kendini çok istiyosan benimle edebilirsin erkeklerin metabolizması hızlı bir de hareketliler. Moralin bozulur öyle. Ben 68 i göreyim sonra 58 e devam edicem inşallah. 68 de motivasyonum kaybolursa pandemi de biterse pilatese falan mı gitsem diyorum. Ama pandemi de bitecek gibi değil. Son hedef 58 olur ama o da bir on yıl önceki kilom olur mu bilemedim. Ama 68 de de gayet fit olurum 38 beden olmam da 40 olurum.
Özellerde biraz öyle o işler. Hızlı kilo verdirip reklam olması açısından. Haftada 3 kilo erkek olsan belki de bayanlar da çok zor.Aslında benim anlamadığım da diyetisyenim yazıyor listeyi diyor ki mesela en az 2 kilo ben veriyorum 1
diyorum ki neden hep hedefin gerisindeyim
ilk hafta 3 kilo demiş ben 1.8 verdim mesela
veren veriyor da benim vucudum o kadar yağlı değil bence
Özellerde biraz öyle o işler. Hızlı kilo verdirip reklam olması açısından. Haftada 3 kilo erkek olsan belki de bayanlar da çok zor.
Bu arada evet senin vücudun öyle yağlı değil canımveren veriyor da benim vucudum o kadar yağlı değil bence
ahahah canım kendim
Neyse dayanamadım bak 1 ay oldu diyet. Size özel bir paylaşım geliyorEki Görüntüle 2780137
Ayyy bir ayı böyle güzel sonuçlarla tamamlarız inşallah biz deSüperinşallah böyle giderse 2 aya hazırız yaa ben de 1 ayda 5.6 verdim
Memnunum.Ayyy bir ayı böyle güzel sonuçlarla tamamlarız inşallah biz de
lila6 ayyy ben bu tartıyı almak istiyorum memnun musun
Ayyy bende de "allure" var 'mi' almak istiyorum ama bilemedimMemnunum.