2020 Ağustos Anneleri Zayıflıyor

esmeralda5 ay çok geçmiş olsun canım ya biz de yolda savrula savrula geldik resmen yüreğim ağzımdaydı. Bir ara baya savurdu rüzgar sağa sola eyvah dedim araba kontrolden çıkacak. Bir ara korkumdan ağlamış da olabilirim asfagsfafafafa

Öğle yemeğini biraz bozdum. Diyet kek yapmaya çalıştım olmadı pek diyet. Yanına da türk kahvesi. Beynim beni kandırmaya çalışıyor sanırım. Bitter çikolata daha iyi bir seçimdi aslında. Kız sabah çok erken kalktı beni baya zorluyor bugün şekerim düştü dengem şaştı.

Son düzenleme:
Bugün bize neler oldu ya ben de öğlen 2 dilim sade kek yedim komşum gelmişti ve sonra akşam 3 köfte, salata, ayran ve 1 dilim tam buğday ekmek...

Öğlen karabuğday haşlaması falan vardı onu yemedim kek yedim diye ama yağ oranları tartışmaya kapalı

Sağol kuzum yaaa valla işte canımıza gelmesin amann 5 dakikalık fırtına vurdu bizi

Kızlar, ben günlük kilo değişimimi takip etmeye çalışıyorum ama anlayamıyorum. Mesela ptesi sabahından beri 63.3 kg çıkıyorum. Bir süre aynı kiloda kalıyorum -hatta bazen 300-400 gr kilo artışı oluyor-. Sonra bi günde 1 kg vermiş oluyorum.
Normal mi bu? Sizlerde değişim nasıl oluyor?

Benim de öyle oldu. Şu an pazartesi bildirdiğimden baya bir düştüm.

Aa ne güzel ben de bildirdiğimden daha fazla çıktım bugün dünkü kekler bu kadar hızlı etki edemez yaaaaaa neyseki bugün hava güzel kızçemle yürürüz

Kahvaltım çok sade: yeşilçay, 1 dilim çavdar, 1 haşlanmış yumurta, 1 kk peynir, 1 tk lutenitsa

not: yumurtadan bir kaşık bizim kız da yedi. Bu ara hiç durmuyor yeme de içmede gözüm kalmadı. Dün sabah 6 da kalktı gece 12 de hala uyumamıştı.​

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…