- 10 Kasım 2011
- 2.942
- 4.400
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
+1Kizlar, ben bgn diyet yapamadim pek. Ama kilo almama sebep olacak kadar da yememisimdir. Bgn koruma gunu gibi oldu yani
Canım tablonun yeni hali çok güzel olmuş. Toplam verilen kg ve haftalık verilen kg sütunlarını iyi düşünmüşsün.
Teşekkür ederim canım beğenmene sevindim bu haftayı takip edemedim o yüzden yazamadım yazarsanız ekliyeyim orayı daCanım tablonun yeni hali çok güzel olmuş. Toplam verilen kg ve haftalık verilen kg sütunlarını iyi düşünmüşsün.
Yaaa ben de şimdi dikkat ettim gerçekten çok güzel görünüyorTeşekkür ederim canım beğenmene sevindim bu haftayı takip edemedim o yüzden yazamadım yazarsanız ekliyeyim orayı da
Sağol kuzum yaaa valla işte canımıza gelmesin amann 5 dakikalık fırtına vurdu biziesmeralda5 ay çok geçmiş olsun canım ya biz de yolda savrula savrula geldik resmen yüreğim ağzımdaydı. Bir ara baya savurdu rüzgar sağa sola eyvah dedim araba kontrolden çıkacak. Bir ara korkumdan ağlamış da olabilirim asfagsfafafafa
Önümüzdeki ptesi haftalık kilo verme miktarımızı da söyleriz canım, önümüzdeki ptesi başlayalım :)Teşekkür ederim canım beğenmene sevindim bu haftayı takip edemedim o yüzden yazamadım yazarsanız ekliyeyim orayı da
Benim de öyle oldu. Şu an pazartesi bildirdiğimden baya bir düştüm.Kızlar, ben günlük kilo değişimimi takip etmeye çalışıyorum ama anlayamıyorum. Mesela ptesi sabahından beri 63.3 kg çıkıyorum. Bir süre aynı kiloda kalıyorum -hatta bazen 300-400 gr kilo artışı oluyor-. Sonra bi günde 1 kg vermiş oluyorum.
Normal mi bu? Sizlerde değişim nasıl oluyor?
Ne kdar düştün mesela? 1 günde 1 kg değişimi normal gelmiyor banaBenim de öyle oldu. Şu an pazartesi bildirdiğimden baya bir düştüm.
1 kilodan fazla. Ama ödem ve dışkıyla gitti. Vermeden önce ödem oluyor bence. Yağlar parçalanırken su açığa çıkıyorNe kdar düştün mesela? 1 günde 1 kg değişimi normal gelmiyor bana
Bugün de aynı