2020 Ağustos Anneleri Zayıflıyor

Arada bir kestane kaçırdım ben de..

Bugünkü Durumlar:

5D52A618-90E9-4869-9495-08631B698839.png

White Mocha White Mocha Eeeeen kötü 1 kilo vermişsindir bence canım. Geçen tartildiginda bile öyleydi yanlış hatırlamıyorsam

İki gündür baya az yedim kızlar. Diyetten de değil de yemek istemedim biraz da. Sütüm anında azaldı. Biraz daha normal sınırlarda diyet yaparsam düzene girer inşallah. Bu gece oğlanın 1 biberon maması var net

Bu gidişle verdiğim kiloyu görünce iyi ki bozmuşuz diyeti diyebilirsiniz😂sanki çok veremedim gibi. Bakalım yarın kaç çıkacak?
Bence vermissindir canm seni tebrik ediyorum cok istikrarlisin. Ama burasi olmasa ben eminim 3. Gun bozardım ve tekrar başlamazdım. Smdi en azindan 2 gun dikkat etmiyosam 3.gun dengeleme cabasindaym. Zamanla duzen oturtacagima inaniyorum 😂

Bence böyle minik fireler olabilir canını sıkma. Kilonu etkileyeceğini pek sanmıyorum. Hadi 100 gr etkilesin etkilese nolacak 🤗
100 gr etkileyeceğine emin olsam, şimdi 2 muffin daha gömerim 😂
Bence vermissindir canm seni tebrik ediyorum cok istikrarlisin. Ama burasi olmasa ben eminim 3. Gun bozardım ve tekrar başlamazdım. Smdi en azindan 2 gun dikkat etmiyosam 3.gun dengeleme cabasindaym. Zamanla duzen oturtacagima inaniyorum 😂
Ben de burası olmasa bozabilirdim diyeti. İyi oldu burası

X