Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ammmanınnn ben yandım sen yanma 1 tane yediğin sürece her şey diyet ya nolcakKızlar şöbiyet diyet tatlı di mi?
Ooowww
Kurabiye mi oEki Görüntüle 2778345 Sonunda bi kahve keyfi...
MuffinKurabiye mi o
Geçen hafta kıyasla baya sıkı bi diyet yapmıştım. Dün nesfit bar yedim, bgn bi ısırık şöbiyet, muffin... hafta içi tahin bal... of offfWhite Mocha Eeeeen kötü 1 kilo vermişsindir bence canım. Geçen tartildiginda bile öyleydi yanlış hatırlamıyorsam
Bence böyle minik fireler olabilir canını sıkma. Kilonu etkileyeceğini pek sanmıyorum. Hadi 100 gr etkilesin etkilese nolacakMuffin
Geçen hafta kıyasla baya sıkı bi diyet yapmıştım. Dün nesfit bar yedim, bgn bi ısırık şöbiyet, muffin... hafta içi tahin bal... of offf
Ben de öyle hissediyorum yine tutamadım ağzımı hep eşim yüzünden. Önümüzdeki hafta daha dikkat etcem. Yoksa ben 2022 de anca hedefe ulaşırımKızlar, bu hafta hakkıyla diyet yapamadım gibi hissediyorum.
Bence vermissindir canm seni tebrik ediyorum cok istikrarlisin. Ama burasi olmasa ben eminim 3. Gun bozardım ve tekrar başlamazdım. Smdi en azindan 2 gun dikkat etmiyosam 3.gun dengeleme cabasindaym. Zamanla duzen oturtacagima inaniyorumBu gidişle verdiğim kiloyu görünce iyi ki bozmuşuz diyeti diyebilirsinizsanki çok veremedim gibi. Bakalım yarın kaç çıkacak?
100 gr etkileyeceğine emin olsam, şimdi 2 muffin daha gömerimBence böyle minik fireler olabilir canını sıkma. Kilonu etkileyeceğini pek sanmıyorum. Hadi 100 gr etkilesin etkilese nolacak
Ben de burası olmasa bozabilirdim diyeti. İyi oldu burasıBence vermissindir canm seni tebrik ediyorum cok istikrarlisin. Ama burasi olmasa ben eminim 3. Gun bozardım ve tekrar başlamazdım. Smdi en azindan 2 gun dikkat etmiyosam 3.gun dengeleme cabasindaym. Zamanla duzen oturtacagima inaniyorum