- 1 Temmuz 2009
- 5.728
- 5.870
Koşu gerçekten vücudu çok güzelleştiriyor, sadece kilo verdirmiyor. Ama 1-2 haftaya zaten sen de koşmaya başlarsın. Darısı benim başıma umarım.Koşu daha iyi. Yarım saat koşuya neler olur neler
Bu hafta hiç tartıldın mı?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Koşu gerçekten vücudu çok güzelleştiriyor, sadece kilo verdirmiyor. Ama 1-2 haftaya zaten sen de koşmaya başlarsın. Darısı benim başıma umarım.Koşu daha iyi. Yarım saat koşuya neler olur neler
Koşu gerçekten vücudu çok güzelleştiriyor, sadece kilo verdirmiyor. Ama 1-2 haftaya zaten sen de koşmaya başlarsın. Darısı benim başıma umarım.
Bu hafta hiç tartıldın mı?
Haklısın, ilk haftalar daha hızlı kilo veriliyorTartıldım da bu hafta regl falan da vardı. Pazartesi belli olacak gibi. Ben de çok merak ediyorum. Şu da var ilk kilolar biraz yoğurdun kaymağı gibiydi onlar gitti. Şimdikiler biraz daha dirençli olabilir. Bakalım pazartesi kaç olacak?
Hahahah yok yaa bana mısın demiyor 3 lt içiyorumdur günde iyi kötü yürüyorum dabilimsel olarak yürüyüş ve bol su... diyetle benim de azaldı ama. Bence vücut giren herşeyi çer çöp demeden değerlendiriyor
Hangi program canım buSanırım artık akşam istediğimi yiyebilirim. Bugünkü son durum:
Eki Görüntüle 2777684
Mi fit yineHahahah yok yaa bana mısın demiyor 3 lt içiyorumdur günde iyi kötü yürüyorum da
Hangi program canım bu
Günaydın canım Mis gibi esmeralda5 elinden çıkmış besbelli. Afiyet olsunBilin bakalim kim hazirladi
Günaydin herkese Eki Görüntüle 2778068
Tesekkur ederim kuzum dünkü bos tabaktan sonra bugun ben hazirlamaya karar verdim gözümü doyurmam gerekGünaydın canım Mis gibi esmeralda5 elinden çıkmış besbelli. Afiyet olsun
Ellerine sağlık, enişte de kötü değil aslında diyet kahvaltının hakkını vermiş.Bilin bakalim kim hazirladi
Günaydin herkese Eki Görüntüle 2778068
Kendi evimde olmasam diyet çok zor maşallah gene iyi yapıyorsun.Sanırım bu hafta günahlarımın bedelini ödeyeceğim sadece Yarın yolculuk var eşimin memleketine. İnşallah tartılabilirim
Tabi tabi kesinlikle :) o genelde diyet olmayan menulerde iyidir sucuklu tereyagli yumurtadir efendime soyliyim pankektirEllerine sağlık, enişte de kötü değil aslında diyet kahvaltının hakkını vermiş.
Kesinlikle katiliyorumKendi evimde olmasam diyet çok zor maşallah gene iyi yapıyorsun.
Göz mideden daha önemli gerçektenTesekkur ederim kuzum dünkü bos tabaktan sonra bugun ben hazirlamaya karar verdim gözümü doyurmam gerek
Kendi evimde olmasam diyet çok zor maşallah gene iyi yapıyorsun.
Yaa gerçekten mi canımsınız Haftaya bomba gibi geliyorum inşallahKesinlikle katiliyorum