2020 Ağustos Anneleri Zayıflıyor

Oyyyy biz de geliyoruz hemen arkanızdan neler verdin :KK43: beğenmedi
Havuç ve balkabağı verdim şimdiye kadar ikisini de iki gün verdim sadece zorlamadım o kadar sevmedi ki 😬
Ediz de bgn yemedi bal kabağı. Dün yemişti, ama sonuna doğru öğürmüştü. Bgn ilk kaşıkta öğürmeye başlayınca hiç zorlamadım. Ek gıdadan ikinci günde soğutmak istemedim.
Ben de öğlen kendime oatmeal yapıp ona karıştırdım balkabağını 😂 Biraz da ceviz koydum valla yakıştı.
Yarın Ediz için tatlı patates yapıcam inşallah bunu sever
Aynı yaa inşallah başka şeyleri severlerrr işkenceye dönüştü ek gıda o kadar bekledim 😅 ben de kalanları cevizle yedim ahahahha 😂 ben kolaya kaçtım yoğurt denicem bu sefer

Yürüyüş...
FB03C98A-63F8-4000-97FB-A989F34E2033.png
43307F7B-F446-4FF8-BE76-4C918D35982D.jpeg

Son düzenleme:
White Mocha White Mocha Evde ayıptır söylemesi -diyetten önce- tiramisu tart yapa yapa... Sabah bir dilim akşam bir dilim yiyordum. Senin bu hesap ona benzedi.😂

şimdi labne konuşuluyor korkuyorum eve almaya. O labneler hep tiramisu oldu bizim evde. Tiramisularda löp löp yağ tabi ki😂

White Mocha White Mocha Evde ayıptır söylemesi -diyetten önce- tiramisu tart yapa yapa... Sabah bir dilim akşam bir dilim yiyordum. Senin bu hesap ona benzedi.😂

şimdi labne konuşuluyor korkuyorum eve almaya. O labneler hep tiramisu oldu bizim evde. Tiramisularda löp löp yağ tabi ki😂
Ay sorma ya ben de sürekli tart yaptım. Elmalı, çikolatalı, fıstık-tuzlu karamel-sütlü çikolatalı, neyse yazmıyım daha fazla... Dediğin gibi sabah 1 dilim akşam 1 dilim... ay ne yedik be 😂

Tiramisu en sevdiklerimden hele kakaosunun dişşlere yapışmasıııı anlayamazsın 😅😅😅

Okadar süre yemicem, 1 nasıl yetsin? 2 demeye de utandım 😂
Hahhahah ay alemsin ya ne güzel böyle bak yarım dilim bile kurtarıyoruz 😅😅
Bencd öyle bir kaçamak olur yürüyüşe de çıkmaya çalışırsın o gün en azından yarısını yakarsın ama tüm gün olursa kötü olabilir 😅

Benim bgn yediklerim:

Kahvaltı
1 dilim ekmek
1 yumurta
2 yeşil 4 siyah zeytin
40 gr falan peynir

Öğlen
30 gr yulaflı, 50 ml sütlü, bolca balkabak püreli, 1-2 cevizli oatmeal

Akşam
5-6 kepçe mantar çorbası, kaşarlı kavurmalı tost, domates, yoğurt

az önce de filtre kahve ve 1 kuru cennet hurması

Bugün yürüyüş yok hava da mis gibiydi
Balkonda oturuyorduk kızımla babam geldi tam çıkıcaktık bayağı kalınca akşam üstü oldu uykusu geldi çıkmadık 😅
Şu leslie yapma konusunda biri beni dürttsün 😅

Bence de yaa, hepimiz de bi boğazımıza düşkünüz ama kararlıyız da😂 konuşup konuşup yemiyoruz 😂
Yaaa bir ben yüz karasıyım yeminle. Kınayın beni ya
Bugün yürüyüş yok hava da mis gibiydi
Balkonda oturuyorduk kızımla babam geldi tam çıkıcaktık bayağı kalınca akşam üstü oldu uykusu geldi çıkmadık 😅
Şu leslie yapma konusunda biri beni dürttsün 😅
Kuzu diyetimin ağzını burnunu kırsam da sabahları Yiğiti uyutup yarım saat Leslie yapıyorum her gün :rolleyes: Ay yarın ben diyetimi bozmiyayim sen de Leslie yap anlaşalım 😂😂

Yaaa bir ben yüz karasıyım yeminle. Kınayın beni ya

Kuzu diyetimin ağzını burnunu kırsam da sabahları Yiğiti uyutup yarım saat Leslie yapıyorum her gün :rolleyes: Ay yarın ben diyetimi bozmiyayim sen de Leslie yap anlaşalım 😂😂
Heheheheh tamam hala bile diyorum ki kalk yap 😅 şu an yarım saat sürücek zaten

Tracer Tracer kalktım senin gönderdiğin 15 dk'lık leslie yaptım + 20 mekik 😅
lila6 lila6 sana bir şey soracağım diyetisyenim diyordu ki kilo vermeden yürüyüş dışında spor yapmıyoruz, yağları kasa çevirmeyelim diye mi neden acaba
Ben yavaş yavaş az az mekik çekim diyorum ama az daha bekliyim mi 🥺

Tracer Tracer kalktım senin gönderdiğin 15 dk'lık leslie yaptım + 20 mekik 😅
lila6 lila6 sana bir şey soracağım diyetisyenim diyordu ki kilo vermeden yürüyüş dışında spor yapmıyoruz, yağları kasa çevirmeyelim diye mi neden acaba
Ben yavaş yavaş az az mekik çekim diyorum ama az daha bekliyim mi 🥺
Çok fazla yağımız var ondan. Hareket kaslara bile zor ulaşıyordur yağdan. Bu ağırlıkta kasları zedelememiz de mümkün. Kas yapabileceğini düşünmüyorum. Önce kardiyo ile yağları yakıp, sonra oradaki kasları çalıştırmayı daha çok tavsiye ediyor fizyoterapistler, spor eğitmenleri.

Az kaldı ama senin, yağ oranın normal sınırlara gelir tahminim bir 5 kg daha verince o zaman yapabilirsin diye düşünüyorum.​

Son düzenleme:
Çok fazla yağımız var ondan. Hareket kaslara bile zor ulaşıyordur yağdan. Bu ağırlıkta kasları zedelememiz de mümkün. Kas yapabileceğini düşünmüyorum. Önce kardiyo ile yağları yakıp, sonra oradaki kasları çalıştırmayı daha çok tavsiye ediyor fizyoterapistler, spor eğitmenleri.

Az kaldı ama senin, yağ oranın normal sınırlara gelir tahminim bir 5 kg daha verince o zaman yapabilirsin diye düşünüyorum.​
Günaydın bebişim :) ben kendimce yorumlamıştım nitekim o zaman 66 kilodan 60-58 'e düşmek istiyordum yani çok fazla kilomda yoktu 😅
Biraz sıkılaşmak için hareket yapmam lazım da 67'den sonra falan yaparım olmazsa... etler laçka olduktan sonra toparlaması daha zor gibi geliyor bana 🤪
Hafif laçkalaşmaya giderken toparlanmalı sanki

X