Bende ev yapımı doğal zeytin yağı olduğu için az kullanmıyorum,sonuçta abartmamak koşuluyla zeytin yağının bir zararı yok,fakat ablamın diyetisyeni,iki yemek kaşığı kagla yemek yapmasını önermişti(tabi tereyağıyla değil)Kizlar, menemen, yumurtali pirasa, sahanda yumurta yaparken ne kadar yag kullaniyorsunuz?
Canim dogal da olsa kalorisi yuksek oluyor. Zarari yok ama kilo aldiriyor. Bana kalsa ben zeytinyagini icerim nerdeyse okadar cok seviyorum :)Bende ev yapımı doğal zeytin yağı olduğu için az kullanmıyorum,sonuçta abartmamak koşuluyla zeytin yağının bir zararı yok,fakat ablamın diyetisyeni,iki yemek kaşığı kagla yemek yapmasını önermişti(tabi tereyağıyla değil)
Yok canım aşırı kullanmıyorum zaten ama kasik hesabı da yapmıyorum onu demek istedimCanim dogal da olsa kalorisi yuksek oluyor. Zarari yok ama kilo aldiriyor. Bana kalsa ben zeytinyagini icerim nerdeyse okadar cok seviyorum :)
Dunku kahvaltimin aynisi. Sadece tahin yarim tatli kasigi kadardi. Cok kalorili diye azalttim. Allahim neden en sevdigim seyleri kalorili yaptin?Bugün öğünlerimi biraz artırıcam kızlar. 1 ay sonra falan daha sıkı bir diyete geçiş yaparım.
Kahvaltı:
1 haşlanmış yumurta
2 dilim ekmek
3 yeşil, 3 siyah zeytin
30 gr peynir
1 tatlı kaşığı bal
1 tatlı kaşığı tahin
Ben de merak ediyorum kilo verince beni neler bekliyorUpsiiiiii dogumdan sonra sol bacagimin bikini cizgisinden asagi inen iki beyaz catlagim vardi ve kilo verdikce simdi bacak iclerim selulit gibi bisi oluyor sanirim
Acil hangi hareketi yapmam lazim
Fırçayla sürüyorum ben yağı canım baya az yağı her tarafına dağıtabiliyorsun. Sprey yağ da işe yarayabilirKizlar, menemen, yumurtali pirasa, sahanda yumurta yaparken ne kadar yag kullaniyorsunuz?
Avokado zayıflatır ya
Benim bildiğimde bir avokado bir dilim ekmek bir öğle yemeği yerine yiyebilirsin sebze gibiAvokado zayıflatır yaben hiç sevmem o ayrı. Bir tane ye hiç ilgimi çekmedi bu besin bilemedim bak şimdi
Bayılırımmm ben sandviç favorilerimdenAvokado zayıflatır yaben hiç sevmem o ayrı. Bir tane ye hiç ilgimi çekmedi bu besin bilemedim bak şimdi
edit: şimdi bi baktım da kalorisi iyi onun da. Yarım ye sen
Vallah aç kalırım kuzum minnacık beni doyurmaz tek başınaBenim bildiğimde bir avokado bir dilim ekmek bir öğle yemeği yerine yiyebilirsin sebze gibi
Evde her gün karşıma neler çıkıyor bir bilsenizDiyetteyken sizin de karşınıza çıkıyor mu bunlardan. Ben hiç beceremem çiğ köfte yapmayı da. Yapabilsem diyetini denerdim.
Eki Görüntüle 2772539
Kizlar avakadonun en iyisini yemek icin Antalyaya beklerimBayılırımmm ben sandviç favorilerimdenyarım iyidir candır. Bir tanesini yiyemem zaten sanırım
Vallah aç kalırım kuzum minnacık beni doyurmaz tek başına
Yolum düşerse bol bol alayım o zaman ama sizin avokadolardan 1/5 falan yemem lazım herhaldeKizlar avakadonun en iyisini yemek icin Antalyaya beklerimnerdeyse bebek kafasi kadar burda avakadolar ve cooook guzel. Sevmeyene de sevdirir.
En fazla okadar yemek lazim diyet yaparken. Simdi avakadolu basit ama akil alan bi tarif yazicaktim ama yazmiyim :))Yolum düşerse bol bol alayım o zaman ama sizin avokadolardan 1/5 falan yemem lazım herhalde
Allah tan pandemi var ben oradan yırttım. Kendim yapmazsam karşıma çıkmıyor. Ama baştan diyim hafta sonu bi tık gevşetiyorum ben diyetiEvde her gün karşıma neler çıkıyor bir bilsenizhamileyken de yiyemedim şimdi de acı sütüme geçmesin diye yiyemiyorum. Sabırsızlıkla bekliyorum yiyeceğim günü
O zaman porsiyon değişirKizlar avakadonun en iyisini yemek icin Antalyaya beklerimnerdeyse bebek kafasi kadar burda avakadolar ve cooook guzel. Sevmeyene de sevdirir.