2020 Ağustos Anneleri Zayıflıyor

Kilo almak için yenebilecek/içilebileceklerden iki besinin kilidini açtırdınız😀 biri fıstık ezmesi, diğeri sahlep... süt olur inşallah😀 ben de çok severim.

iyi dengelenirse ara öğün olabilir belki😋
Valla sen yazar yazmaz içmeyi bıraktım. 2/3 içtim yani 122 kalori falan almışımdır. Gerisini kocam içti :)) E meyve ve yoğurt yeseydim de aynı kalori olurdu zaten. Kendimi rahatlatmaya ve diyetimi bozmadığımı ikna etmeye çalışıyorum 😂
Insallah sut olur

Valla sen yazar yazmaz içmeyi bıraktım. 2/3 içtim yani 122 kalori falan almışımdır. Gerisini kocam içti :)) E meyve ve yoğurt yeseydim de aynı kalori olurdu zaten. Kendimi rahatlatmaya ve diyetimi bozmadığımı ikna etmeye çalışıyorum 😂
Insallah sut olur
Meyve ve yoğurt da lif ve probiyotik var bağırsaklarını çalıştıracaklardı. Tabi ki ben de salep tercih ederim. Yanında fıstık ezmesi de fena olmazdı🥲

Yaptım yaptim sorma ama benimki bayağı kalorili bir şey oldu🙄 aşure gibi yaptım,içine ne bulduysam kattım;badem,kuru uzum,kuru dut,kayısı,ceviz,fıstık 🤦,aşırı güzel oldu ama kalorili oldu bence😒
Heheheh bir seferlik sefan olsun 😍
hindistan cevizi de yakışıyor bence. pişirirken muzla lapa yapıyorum ben de. üzerine de hindistan cevizi tarçın ceviz badem vs. ne gelirse o an elime. nar hiç denemedim ama nar denicem ben de merak ettim. buzluğa ayıklayıp atmıştım nar.
Aaa hindistan cevizi deniyim lila6 lila6 ne kadar koyabiliriz yaaa 😅 diyetisyenimle pazarlık yapmak istemiyorum
kızlar siz diyet menüleri yazıyosunuz ben o yüzden yazmıyorum. ama sanmayın ki porsiyonlarımı azaltmadım :halay: pazartesi umarım az da olsa tartı oynar. mesela normalde gece yatmadan ya da emzirmeye uyandığımda mutlaka birşeyler yerdim. 3 akşamdır yemiyorum. karnım gurulduyo resmen :KK53: sütüm azalıyo mu ben anlamıyorum nasıl anlıyosunuz siz. sağmıyorum. direkt emziriyorum.
Valla canım benimki azalmıştı zaten, ben bence pek fark görmedim daha dengeli besleniyorum 😍
Geçen sağdım ben 150 sağ, 40 sol çıktı
Sıkıntımız solda zaten emmediği için devirdaim az :/ bu yüzden sağıyorum

Upsiiiiii dogumdan sonra sol bacagimin bikini cizgisinden asagi inen iki beyaz catlagim vardi ve kilo verdikce simdi bacak iclerim selulit gibi bisi oluyor sanirim 🥺
Acil hangi hareketi yapmam lazim 😂

Ben kolumu kipardatamiyorum. Su an vucudum haritaya donse, umrum olmaz 😂
Ahahhaha işte şimdi umrumuzda olmaz ama sonra da çok geç kalmayalım diye 😅😅 ben normalde işten geldiğimde 8e kdr içeri geçemezsem stres olurdum şimdi bebe hala kucağımda uyutmya çalışıyorum 😁
Geçen eşime diyorum ki biliyor musun artık yorulmuyorum hep yorgunum böyle mutlu olmaya çalışıyorum 😅😅

Ahahhaha işte şimdi umrumuzda olmaz ama sonra da çok geç kalmayalım diye 😅😅 ben normalde işten geldiğimde 8e kdr içeri geçemezsem stres olurdum şimdi bebe hala kucağımda uyutmya çalışıyorum 😁
Geçen eşime diyorum ki biliyor musun artık yorulmuyorum hep yorgunum böyle mutlu olmaya çalışıyorum 😅😅
Ay cok guldum yaa artik yorulmuyorum demene 😂 Ben de eger deliksiz 3 saat uyuduysam ooo bugunum guzel gececek iyice dinlendim diyorum 😂

Heheheh bir seferlik sefan olsun 😍

Aaa hindistan cevizi deniyim lila6 lila6 ne kadar koyabiliriz yaaa 😅 diyetisyenimle pazarlık yapmak istemiyorum

Valla canım benimki azalmıştı zaten, ben bence pek fark görmedim daha dengeli besleniyorum 😍
Geçen sağdım ben 150 sağ, 40 sol çıktı
Sıkıntımız solda zaten emmediği için devirdaim az :/ bu yüzden sağıyorum
Yağ dedin mi ben arkama bakmadan kaçıyorum.😂 Bizim evde de var ondan. Yenilebiliyor dediler de alışkın olduğum bişi değil ya denemedim. 1 tk dan bişi olmaz.

Yağ dedin mi ben arkama bakmadan kaçıyorum.😂 Bizim evde de var ondan. Yenilebiliyor dediler de alışkın olduğum bişi değil ya denemedim. 1 tk dan bişi olmaz.
Heee ben onu yağ diye düşünmedim toz hindistan cevizi diye düşündüm

Kilo almak için yenebilecek/içilebileceklerden iki besinin kilidini açtırdınız😀 biri fıstık ezmesi, diğeri sahlep... süt olur inşallah😀 ben de çok severim.

iyi dengelenirse ara öğün olabilir belki😋
2020 Ağustos anneleri kilo alıyor diye değiştireceğim bu gidişle kendim yüzünden 😂😂

esmeralda5 esmeralda5 lila6 lila6 ben toz Hindistan cevizinden bahsetmistim.
hindistan cevizi yağı diyorsun sanirim. Ben de yemedim. Hamileyken karnima sürüyordum. Ama yeniyor.

Hindistan cevizi yağını bana şöyle vermişti
Her sabah aç karnına türk kahvesine çay kaşığı ucunda koyuyorsun
Karın yağları için 😅

Ben neden öyle anladım hiç anlamadım🤯 diyet ve bebek insanın algısını düşürüyor😓
Dogumdan sonra ben de oyleyim. Kabaca bebek insani saf gibi yapiyor algim dustu. Muhtemelen uykusuzluk yorgunluk falan etkili.
Hindistan cevizi yağını bana şöyle vermişti
Her sabah aç karnına türk kahvesine çay kaşığı ucunda koyuyorsun
Karın yağları için 😅
nasil? Ac karnina turk kahvesi mi iciyoruz. Anlamadm kuzum. tadi belli oluyor mu. Bu arada hindistan cevizi unu da var galiba. Yagini da ne bilim pek yiyesim yok. Aylarca karnima bacaklarma surdum ya bana kremmis gibi falan geliyo.

Dogumdan sonra ben de oyleyim. Kabaca bebek insani saf gibi yapiyor algim dustu. Muhtemelen uykusuzluk yorgunluk falan etkili.

nasil? Ac karnina turk kahvesi mi iciyoruz. Anlamadm kuzum. tadi belli oluyor mu. Bu arada hindistan cevizi unu da var galiba. Yagini da ne bilim pek yiyesim yok. Aylarca karnima bacaklarma surdum ya bana kremmis gibi falan geliyo.
Evet cnm bir bardak soğuk su ve türk kahvesi aç karnına
İçine de hind. Cevizi yağı çooook az koyuyorsun zaten
Ben sevdiğim için hoşlaşıyorum çok az belli diyim 😌

bende çok önceden saçıma sürüyordum 😅

X