2020 Ağustos Anneleri Zayıflıyor

Ara öğün: sütlü türk kahvesi ve 1 adet muz. Kıza ek gıda havuç yaparken biraz havuç da yedim.

Ogle yemegim:
4 kepce balkabagi corbasi
4 yk bulgur pilavi (yagsiz sadece hasladim)
Haslanmis karnabahar
Kiymali patates yapmistim (esim icin)ama yemedim.

simdi bi filtre kahvemi icicem

Kimyonlu rezene cayini ben ilk 4 ay cok ictim. Tadi benim tarzim degil sekerli. Su an icmem zaten gereksiz kalori olur.
çok kalorilli olacağını düşünmüyorum
valla benim bu aralar sol gögsümde sütüm az gibi ondan rezene harici de içsem iyi olacak sanki

çok kalorilli olacağını düşünmüyorum
valla benim bu aralar sol gögsümde sütüm az gibi ondan rezene harici de içsem iyi olacak sanki
Canim normal cayda kalori yoktur. Humananinki sekerli oldugundan kalorili. Cok dusuk de degildi yanlis hatirlamiyorsam.
Benim de bgn sutum az gibi, damla alicam simdi

Canim normal cayda kalori yoktur. Humananinki sekerli oldugundan kalorili. Cok dusuk de degildi yanlis hatirlamiyorsam.
Benim de bgn sutum az gibi, damla alicam simdi
gerçi benimki sağ tarafında kırmızı çiçekler olandan ama bu kadar kalori yazıyor
1611843376360.png

Akşam

Tarhana çorba 1 kase
Cacık küçük bir kase
Dünden kalan 1 köfte patates , 4 yk kadar pirinç pilavı

Bol salata

Akşam yemeği öncesi 3.5 km yürüyüş yaptım. Kar yağıyordu, biraz zorlandım.

79A68BC8-A319-4FA8-AD64-F0544D0BB506.jpeg

Şimdi günah çıkarmak için azıcık hareket edeyim 😬

Aksam;
2 yk kiymali patates
Karnabar haslama
1 dilim ekmek

Simdi bir adet meyve yicem. Meyveye karar veremedim henuz, buyuk ihtimal elma.

Tekrar acikmam halinde 1 kasik borulce yiyebilirim.

Bir kayisi kurusu ve bir ceviz yiyorum simdi :)

Son düzenleme:
Kizlar aksam sutumun azaldigini hissettim. Su iciyorum. Diyet mi etkiledi acaba ya. Az once bestlak damla ekledim suyuma. Insallah cabuk toparlanirim

Kizlar aksam sutumun azaldigini hissettim. Su iciyorum. Diyet mi etkiledi acaba ya. Az once bestlak damla ekledim suyuma. Insallah cabuk toparlanirim
Ben de 3-4 gündür içiyorum damlayı canım. Çok sıkı bir diyet yapmadığım için de azalma hissetmedim. Damlanın da etkisi vardır belki

X