2020 Ağustos Anneleri Zayıflıyor

selam kızlarr. ek gıda galiba hepimizi bitirdi. kimse yazamıyor. ben de tartılmaya bile fırsat bulamaz oldum. evin işleri falan hersey ust uste geldi. yazlıkları cıkartmam lazm izmir yanıyor. ev 30 derece. cocuk ıpıslak sureklı ne gıydırcem napcam sasırdım resmen. isilik gibi oldu sırtı falan. ben de yasaklar bıtınce sanırım salonlar acılır. su gıdemedıgım reformer a gıtmek ıstıyorum.

Kıyamam. Havalar birden ısındı. Ek gıdayı sabahtan yapıyorum. Yedir, uyut, oynat, yedir, uyut, oynat... gün bitiyor. İnşallah açılır da gidersin. Ben akşama kadar bulaşığı zor yıkıyorum. Açılma olursa işte anca yürüyüş... Yaşam standartlarımı çok düşürdüm

İzmirin sıcağı da fena olur. Burası da öyle yanıyor...Oğlan sürekli terli geziyor valla, saçlar yapış yapış hep sürekli siliyorum kafasını ama nafile.
Ben de işleri yetiştirmek için lila6 gibi sabahtan hazırlıyorum ek gıdasını. Ya çamaşır yıkanıyor ya da kuruyanlar toplanıyor hergün. Kendimize 2 günde bir yemek yapıyorum. Çorba, sebze ya da et yanına bulgur falan... Hergün bulaşık tabii. Duştan sonra saçları kurutcam diye uğraşmıyorum artık, ordan biraz zaman kazandım Çok zor yetişiyorum herşeye. Bütün bunlara rağmen sabah ve akşam 10-15 dk spor yapmaya çalışıcam bakalım.

Bu arada ben de 2 gündür yazlık-kışlık ayarlaması yaptım kendim için. Kışlıkların tamamını kaldırdım.Yazlıkları çıkardım, yıkadım kuruttum yerleştirdim. Tamamını yıkayamadım henüz...
Edizin de kışlıklarını ve küçülenlerini yıkıyorum partiler halinde kurutup kaldırıyorum. Sadece siyah-laci renkler kaldı. Bgn onları da halletmeye çalışıcam.
Edize yazlık hep üst almışım. Ama altta sadece 2 şort var. Baya bi şort almam lazım. Ek gıda dolayısıyla sürekli kıyafet de değiştirmek gerekiyor. Çok çabuk kirleniyor

White Mocha ben de laptopun başına geçebilsem alacağım birşeyler...

Yazlık kışlık ayarlama olayını gözüm yemiyor sen iyi halletmişsin. Bizim bahar temizliğinde olacak onlar da. Bayram için eşimle sözleştik Tek başıma giremem. Geçen sene hamileyken iyi temizlemiştik bakalım bu seneki performansımız ne olacak? Bir sürü eşya var sanki. Düzenleme şart bizim için. Dolaplar full elden geçecek.

İki gündür kurutmalık da çamaşırlar elim hiç gitmiyor. Yıkanacak çamaşır da her daim var.

selam kızlar
bu çamaşır beni de bitirdi sepeti ben sıfırlıyorum arkamı dönüyorum gene dopdolu :) ütülemesi ayrı dert
bazen yıkanan çamaşırları kurutucuya atmaya vakit olmuyor deliriyorum bir yandan çünkü atsam kuruyacak ve ben 1 makina ütü yapcam sonra bir bakıyorum gene 3 makina çamaşır birikmiş ben 45 dk 1 saat ütü yapıyorum akşam... Belim falan pert

bahar temizliğini bu hafta sonu eşimle yaptık ama öyle 2 gün kıyamadım pazartesi çalışıyor, pazar günü dinlensin... ama halılarımı yıkatmıştım iyi oldu o yüzden yerleri dolapları sildik yerleştirdik,
ben fırsat buldukça dolap içlerini düzeltiyorum zaten benim takıntım var mutlaka hep dağınık geliyor
hepsine girsem asla ve asla işin içinden çıkamazdım

ek gıdayı sabah ne ara yapıyorsunuz
bir de mesela çorba falan yaptık ya da köfte yaptık sabahtan nasıl ısıtıp veriyorsunuz benmari mi ?

sabah iyi bizim zaten rutin, sabah uyuyorda 30 dkda olsa kahvaltıyı o ara hallediyorum ve yediği için beni pek yormuyor
fakat akşam yemeği 5 gibi hazırlamam gerekiyor uymuyor hafif uykusu gelmiş oluyor eşim 6'da çıkıyor falan derken tam bir kabus
üstüne bir de yemediği çokça oluyor aşırı geriliyorum...

Sebze asla sevmiyor bugün mesela kereviz, elma, pattes yaptım az tereyağ zeytinyağ ekledim
zar zor yoğurtla kandıra kandıra 2 yemek kaşığı yedirdim...

Dün köfte patates yapmıştım nam nam nam diye 3 top köfte yedi

Gelelim spor meselesine ramazanda tamda tahmin ettiğim gibi pide ve nutella ve çay muhteşem üçlüsü beni esir aldı
bir de 23 Nisan haftası arkadaşlarla villa kiralamıştık 3 günlük, somon, ızgara köfte sucuk, pizza yedik..
fakat sonrasında 101 oynadık öyle de özlemişimki ortamları hiç kasmadım
cipsler çekirdekler havada uçtu ahzuehheehhahah her gün gidip bizimkiler cips aldı
aaaa bir de nasıl söylemeyi unuturum ki A101 suflesi

demem o ki bu pazartesi başladım tekrar Allah'ın izni ile zaten dün ile bugün arasında ( sırf merak ettiğim için tartıldım ) 1 kilo farketmişti. Hedefim sabahları kalkıp Ada uyanmadan yarım saat leslie ya da bölgesel sıkılaşma hareketleri yaptırmak
bir de hava o kadar mis ortam öyle sakin oluyor ki sabah 6'da eşimle balkonda kahve içmekten haz alıyorum valla

Sevgili Günlük gibi oldu ahzuheueh bizde haberler böyle
Bayram'a kadar 64 olacaktım 69 kiloyum şu an

Ada'nın doğum gününe 12 hafta var - 12 haftada 8 kilo vermem lazım iyi halli hadi 7

Ayy sevgili günlük kısmını okuyunca koptum ben

esmeralda5 Nutellaya ben de daldım. Bir kavanoz kaş ile göz arasında gitti. Biraz pide de gitti. Ramazanda çok da kasmadım.

Ek gıdada bizim yumurta alerjimiz olduğu için kahvaltı pek olmuyor. Onun yerine çorba veriyorum. Meyveli yoğurtta sevmiyor. Boğazına kaçar diye köfte de denemedim kıymayla devam ediyor. Loru da pek sevmedi. Çeşitlendirmek istiyorum bazen ama ya yemiyor ya alerji olacak korkusu oldu bende. Kıymaya da yeni alıştı yoğurtsuz kıymalı sebze yemiyordu. Yeni yeni yiyor. Demir emilimi için yoğurtlu vermek istemiyorum kıymayı. Bir öğün kıymalı sebze, bir öğün yoğurtlu sebze yiyor.

şöyle eline salatalığı falan versem oyalansa... ama korkuyorum suyu bile boğazına kaçırıyor.

oyyy minnoş yaaa
bizimkinde de hep bir çiğneme isteği var bu ara yumurtasını da püre haline getirmiyorum

sebzelere kıyma ekliyordum sağolsun canım kızım yemediği için kıymalar hep ziyan oldu bende napayim köfte yaptım
bir kez sebzeli bir kezde bildiğin ekmek soğanlı

eskiden sofraya oturunca yemek yiordum rahatca oyuncakla oyanalanıyordu şimdi mamamamamamamama diye söyleniyor

çok mu yior derseniz kesinlikle hayır

neler yapıyorsun kuzum sebze olarak

White Mocha şaka bir yana tebrikler gerçekten bende çok yemeyim diye önden benim demirbaşım labne ve domates ve roka yiyorum :)

sonra en azından 2 dilim pide ile nutella yemiş oluyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…