- 1 Temmuz 2009
- 5.728
- 5.870
Edizcik uyudu da, peki ya anasi?White Mocha maşallah Edizcik uyumuş deniz havasını alınca... ne güzel iyot kokusu geliyordur...
Analara uyku yokEdizcik uyudu da, peki ya anasi?
Neyse saglik olsun...
Bugun bi baktm bizimki ayakta. Herseyi nssil hizli yapiyorlar ya 2 dk kafami cevirmistim tutunup oyuncak kutusuna ayaga kalkmis. Bu arada ben diyet falan unuttm ya. Saldim iyice. 55 kaldim
Aa masallah yaa. Bizimkini kendi basina ayakta gormeye daha var gibi. Aslinda sinav pozisyonuna gecip kalkmaya calisiyo gibi yaparken kendini yana birakip oturuveriyorBugun bi baktm bizimki ayakta. Herseyi nssil hizli yapiyorlar ya 2 dk kafami cevirmistim tutunup oyuncak kutusuna ayaga kalkmis. Bu arada ben diyet falan unuttm ya. Saldim iyice. 55 kaldim
Bugun itibari ile tekrar dikkat etmeye basladim. Yine abur cubura psta borege sarmsitim. Onlari birakiyorum.Yeni yeni ayaklandıysa düşer durur. Bizimki dengesini yeni tutturdu kendi kalkıyor kendi oturuyor.
Diyet Ramazandan sonra benim için yoğun yürüyüşle devam eder ama sizin için yasaklar bir avantaj iftar, davet olmaz güzel verilir.
valla hersey bi anda oluyor. Hizlarina yetismek imkansizAa masallah yaa. Bizimkini kendi basina ayakta gormeye daha var gibi. Aslinda sinav pozisyonuna gecip kalkmaya calisiyo gibi yaparken kendini yana birakip oturuveriyor
Yaaaaaling bu arada simdi farkettim. Senin uyeligin benden bile eskiymis Kendimden bile once kayitli gordugum ilk uyesin canim
Ben de yedim biraz hamur isi... biraz da hurmaya sardim, en sevdigim seydirBu hafta günlerim hamur komasında geçti arkadaş her güne mi bir hamurlu şy denk gelir... eski disiplini sağlayacağım kendime
Bi dilimle kaliyorsan cok iyi canim. Afiyet seker olsunBen şerbetli tatlıya sardım iftardan sonra bi dilim çayın yanına iyi gidiyor. Bi defa da güllaç var tabi.
Bi dilimle kaliyorsan cok iyi canim. Afiyet seker olsun
Ediz gunler sonra bugun anasina bi guzellik yapti uyudu.TeşekkürlerOnu da zor yiyoruz zaten kız uyumuyor. Uyku daha ön planda oluyor.
Regl falan yaklaşıyorsa...Ediz gunler sonra bugun anasina bi guzellik yapti uyudu.
Bu ara ben de nedense doymuyorum. Su ana kadar hic doyma konusunda bi sikinti yasamamistim. Dun ve bgn ne yesem doymadim.
Yoo, ona da var daha... Bebisle 5 km yuruyorum onun etkisi mi acabaRegl falan yaklaşıyorsa...
Emzirmeyle beraber baya kalori açığı oluyor demek ki yememeyi başarırsan kilo vereceksin demek ki...Yoo, ona da var daha... Bebisle 5 km yuruyorum onun etkisi mi acaba
Almazsin insallah canim. Veremesen bile kilonu korursun bence.Emzirmeyle beraber baya kalori açığı oluyor demek ki yememeyi başarırsan kilo vereceksin demek ki...
Ben ramazanda kilo alacak gibiyim hayırlısı...
Ramazanda gullac yememek olur mu kizlar?Ben bgn yedim