2020 Ağustos Anneleri Zayıflıyor

Bize boşluk yok orası muhakkak... yemek, bulaşık, temizlik doluyor bir şekilde. Aman sağlık olsun da...

Bize boşluk yok orası muhakkak... yemek, bulaşık, temizlik doluyor bir şekilde. Aman sağlık olsun da...
Heheheh aynen insan bu tempoya da alışıyor :)
Bir de şey oluyor tam yılma moduna giriyorsun bebiş yeni bir şey yapıyor ne bileyim el sallama, alkış yapma, vs. Birden unutuyorsun her şeyi:)

nasılsın kuzum sen orucun ilk günü nasıldı?

çocuk insanı hamarat yapıyor minnoşluğu olmasa zaten zor.

sağol canım iyi geçti şükür iyiyim biraz zor oluyor ama dayanılmayacak gibi değil. Normalde de yiyemiyordum kızla arada kahve dopingi alıyordum o olmuyor bir tek. Günler geçtikçe zorlar mı ama bilmiyorum.

Baslamadan biten reformer maceram kapandi salonlar. Halbuki bombostu bir hoca bir ben yapacak bisey yok keske yazilmasaydim. Gunaydin herkese.

Baslamadan biten reformer maceram kapandi salonlar. Halbuki bombostu bir hoca bir ben yapacak bisey yok keske yazilmasaydim. Gunaydin herkese.
Günaydın. Ben de özeniyordum gitmeye. Ama biraz daha zayıflayayım diye düşünüyordum. Güveneceğim bir hoca da bulabilir miyim tereddütüm de var gerçi. Herneyse kötü olmuş üzüldüm. Pandemi bitmeden sanırım bize rahat yok.

Eee iptal etmediler mi daha çok yeni, gerçi ramazandan sonra açılır kuzum

Yaaa normalde de ilk günler zor geçer zaten, Allah kabul etsin canım

İptal ettiler mi onu bile soramadim kapandi. Hak kaybim olmaz da. Bayram sonra devam edebilirim. Ama cocuk ozaman ayaklanacak iyice. Nasil giderimbilemedim. Simdi onu arabada uyuturum gibi dusunuyordum

İptal ettiler mi onu bile soramadim kapandi. Hak kaybim olmaz da. Bayram sonra devam edebilirim. Ama cocuk ozaman ayaklanacak iyice. Nasil giderimbilemedim. Simdi onu arabada uyuturum gibi dusunuyordum
Benimkiyle imkansız. Uyumaz.

Benimkiyle imkansız. Uyumaz.
İlk gittigimde ablam geldi. Evden cikmadan uyuttm. Ben ciktm 5 dk snra uyanmis ama bebek arabasnda uyuyodu benmki onceden. İse gittigimden aliskin muhtemeen orda bebek arabasnda uyutuyodm. Gerci son birkac gundur oturmak dahi istemiyo arabaya

Selam kızlar,
Bu ara hiç fırsat bulup giremiyorum. Şimdi okudum yazdıklarınızı.
lila6 Allah kabul etsin kuzum. Ediz de baya hareketlendi artik. Herseyi tutup cekmeye calisiyor. Evdeki esyalarin yerlerini degistiriyoruz artik. Isler iyice zorlasacak gibi neyse saglik olsun
aling ne kotu oldu ya sen tam baslayacakken kapanmasi. Artik kendi capimizda incelme cabalarina giricez. Ben de kendimi bi olceyim dedim, olcmeseymisim daha iyiymis. Eski halime gore hala oldukca kalinim.
esmeralda5 sinir bozuklugun gecti mi, esinle arayi duzelttin mi ben bu ara biraz trip atiyorum. Bugun yorgunluktan trip atmayi da unuttum.

Amin canım. Bugünde iftar oldu

O hareketten neler çekiyorum bir bilseniz... iki dakika bakmayayım üzerine birşeyler devirmiş. Tutup ayağa kalkmaya çalışıyor herşeyi.

Ya ben trip atmayı da beceremem ya öyle sinir olduğumla kalıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…