2020 Ağustos Anneleri Zayıflıyor

Bugun bi baktm bizimki ayakta. Herseyi nssil hizli yapiyorlar ya 2 dk kafami cevirmistim tutunup oyuncak kutusuna ayaga kalkmis. Bu arada ben diyet falan unuttm ya. Saldim iyice. 55 kaldim

Bugun bi baktm bizimki ayakta. Herseyi nssil hizli yapiyorlar ya 2 dk kafami cevirmistim tutunup oyuncak kutusuna ayaga kalkmis. Bu arada ben diyet falan unuttm ya. Saldim iyice. 55 kaldim
Yeni yeni ayaklandıysa düşer durur. Bizimki dengesini yeni tutturdu kendi kalkıyor kendi oturuyor.

Diyet Ramazandan sonra benim için yoğun yürüyüşle devam eder ama sizin için yasaklar bir avantaj iftar, davet olmaz güzel verilir.

Aa masallah yaa. Bizimkini kendi basina ayakta gormeye daha var gibi. Aslinda sinav pozisyonuna gecip kalkmaya calisiyo gibi yaparken kendini yana birakip oturuveriyor 😂

Yeni yeni ayaklandıysa düşer durur. Bizimki dengesini yeni tutturdu kendi kalkıyor kendi oturuyor.

Diyet Ramazandan sonra benim için yoğun yürüyüşle devam eder ama sizin için yasaklar bir avantaj iftar, davet olmaz güzel verilir.
Bugun itibari ile tekrar dikkat etmeye basladim. Yine abur cubura psta borege sarmsitim. Onlari birakiyorum. 💪
Aa masallah yaa. Bizimkini kendi basina ayakta gormeye daha var gibi. Aslinda sinav pozisyonuna gecip kalkmaya calisiyo gibi yaparken kendini yana birakip oturuveriyor 😂
valla hersey bi anda oluyor. Hizlarina yetismek imkansiz 😍 daha emeklemez derken surunmeye basladi. Bi anda emeklemeye basladi. Bi anda ayaga kalkiyor. Yakinda siralar da.
aling aling bu arada simdi farkettim. Senin uyeligin benden bile eskiymis ☺️ Kendimden bile once kayitli gordugum ilk uyesin canim
Yaaaa 🙈🙈 lisede ya da ortaokulda falandim herhalde. Hep takip ederdim ama yazmisligik yoktu.

Ramazanda gullac yememek olur mu kizlar? 😂 Ben bgn yedim 🙄
Afiyet ve bol süt olsun.

Ben de geçenlerde hazır yedim ama zaman zaman nasıl yapılacağını bilmememe rağmen kendi yapma arzum oluyor fakat imkansız. Kendim yapmam zaten kötü olur çok yerim bi de ilkte tutturamam.

Hazır olunca bir dilimle kurtarıyorum.

X