2020 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin / Bebeklerinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    293
Hayırlı olsun hep böyle gitsin İnşAllah

2020
AĞUSTOS ANNELERİ

Merhaba, listeye eklenmek isteyen alttaki bilgilerle birlikte bana mesaj atabilir.

Hepimize sağlıklı hamilelikler dilerim
..
ANNE
ADAYI
ANNE
DOĞUM
TARİHİ
SON
ADET
BAŞLANGICI
TAHMİNİ
D.TARİHİ
KİLO
SON
KİLO
@Science3​
22.10.1993​
09.11.2019​
SİİRT​
17.08.2020​
61​
@dofh​
17.10.1992​
30.10.2019​
SAKARYA​
05.08.2020​
54​
17.07.1989​
26.10.2018​
KAYSERİ​
64​

Son düzenleme:
Merhaba arkadaslar
bende ağustos 2020 annesiyim hayırlısıyla İnşAllah
Herkes için çok güzel geçsin...
Hayırlısıyla inşallah Ağustosta benim de
testte çift çizgi gördüm kanı alınca geliyorum insallah
Ben de ağustos annesi olacağım inşallah hayırlısıyla
Hayırlısıyla ve sağlıkla inşallah
Merhabalar bende emin olmamakla beraber ağustos annesiyim ama temmuza sarkabilir..
sağlıkla kucağımıza almak nasip olur inşallah.
bende sanırım ağustos annesiyim
merhaba arkadaşlar ben de ağustos annesi olacağım inşallah sata göre 4+1 bugün beta hcg de 352 çıktı bugün herkes değerini paylaşsın bi de katılmak isteyen olursa whatsapp grubumu kursak acaba
Benim bebeğimin tarihi de 7 ağustos dedi doktor kızlar keseyi gördünüz mü ben daha göremedim çok yeni
Kızlar benim tahmini tarihim 01 Ağustos
Beta hcg ise 2035 sizce de yüksek değil mi
Henüz doktora gitmedim ve kese görmedim...
Merhaba ben de 4+2 bugün beta hcg 393 çıktı ☺ Herkese göre değişiyor sanırım. Doktorum haftaya cuma gel dedi.
Selam kizlar hepinize hayirlinolsun simdiden. Benimde dogum agustos gorunuuor.Benim adetten 5gun once 7 cikti beta hcg. Sat 4kasim. Sizin nasildi ilk degerleriniz ?
Merhabalar agustos anneleri
kizlar ilk doktor kontrolune ne zaman gidiceksiniz? 10 gun sonrasinda mi?
Merhaba Kızlar
Yumurtlamanın 10. Gününde
10.6 değerimle hamile olduğumu öğrendim bugün. İnşallah devamı sağlıkla gelir.
tahmini olarak aynı gün görünüyoruz hayırlı olsun. Rabbim sağlıkla getirmeyi nasip etsin inşallah bhcg yaptırdın mi hic kac cikti degerin yaptirdiysan

Aynı gün görünüyoruz
Sabah evde yaptığım testte 2.cizgi cıktı öğlen kan tahlili verdim 158 çıkmıştı cnm
Merhaba Ağustos Anneleri

Merhaba Ağustos Anneleri
Bu sayfa pasif kalmış ve konu sahibi aktif bir kullanıcı değil. Bu sebeple daha aktif paylaşım yapma adına sizi diğer konuya bekliyorum.
2020 AĞUSTOS ANNELERİ

Beta değerine bağlı canım. Benim beta 2binlerdeydi pazar günü görünmedi 5 binlerde görünürmüş.Dr öyle dedi.
4+5te gördüm ben canim keseyi ins kalp atımı icin gidecem cumarteside. Icini ferah tut iyi düşün evrene pozitif enerji gonder

Hım anladım özel mesaj at olmazmı

Niyetim bu konuyu aktif bir şekilde tutabilmek. İlla benim konum olmak zorunda değil. Bir başkası ya da siz açarsanız bilgilerimi veririm. Ama konu sahibine mesaj atmak çözüm değil, çünkü giriş yapmıyor. Görmesi mümkün değil.

Halksınız benim için farketmez bana her türl uyar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…