- 19 Ekim 2015
- 1.291
- 513
Hayırlı olsun hep böyle gitsin İnşAllahKızlar 2 gün önce beta hcg 46 çıkmıştı.
Bugün sonuç 117
Çok şükür şimdilik her şey yolunda gidiyor. 15 gün sonra ultrason ile kontrol olacak.
Bu arada olası düşük tehlikesine karşı progesteron verdi. Aynı zamanda folik asit ve d vit kullanıyorum
Amin inşallahHayırlı olsun hep böyle gitsin İnşAllah
Zaten kan testiyle öğrendim canım 10,6 idi değerim boşuna tekrar tekrar kan vermek istemiyorum zaten beklemem gerekecek çünkü.Sen bi kan testi yap canım.
Amin canım inşAllah hepimiz sağlıcakla alalım kucağımızaAmin inşallahSizinde bebişiniz hayırlı olsun sağlıkla kucağınza alın inş
He tamam canımZaten kan testiyle öğrendim canım 10,6 idi değerim boşuna tekrar tekrar kan vermek istemiyorum zaten beklemem gerekecek çünkü.
İdrarla koyulaşmayı görüyorum şuanlık yeterli
Yinede acaba dedim bi baktırayım kaç olmuşHe tamam canım
Kaç gün önce değer ond şimdi 113 olduYinede acaba dedim bi baktırayım kaç olmuş
113 çıktı canım sonucum
Yinede acaba dedim bi baktırayım kaç olmuş
113 çıktı canım sonucum
Merhaba arkadaslar
bende ağustos 2020 annesiyimhayırlısıyla İnşAllah
Herkes için çok güzel geçsin...
Hayırlısıyla inşallah Ağustosta benim de
testte çift çizgi gördüm kanı alınca geliyorum insallah
Kızlar çok garip hissediyorum... dün öğrendim 4 yıllık evliyim... neredeyse son 1 yıldır bu konuya odaklanmıştık... ama her seferinde hüsran... tsh değerlerim oldukça yüksekti... bende eşimle konuştum, bir müddet kafamıza takmayalım diye ... nasıl oldu bilemiyorum gerçekten de eskisi gibi düşünmemeye başladığım an belirtiler kendini gösterdi... dün ilk olarak 3432354 defa test yaptım bu kez sonuç çift çizgiydi... sonra hemen beta hcg testi yaptırdım... sonucu alır almaz eşime sürpriz yaptım... çok ağladı... henüz kimse bilmiyor, kendi anneme bile söyleyemedim... doktor ayarladık bugün Cumartesi inşallah ilk muayene... Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah... çok zorlu bi yol... ama şuna inandım ki, kafadan çıkarınca psikolojik bi etkisi var... naçizane imkansız gibi görünebilir ama deneyin lütfen.... biraz uzun yazdım kusura bakmayın... neredeyse 3 yıldır kulüpteki tüm yorumları okuyordum... belki bu yoldaki adaylara bi faydam olur... gönülden dua ediyorum ki Rabbim bu duyguyu her isteyen kadına nasip etsinyolumuz uzun hayat imtihan unutmamak lazım✌ vardır herşey de bir hayır
Ben de ağustos annesi olacağım inşallah hayırlısıyla
Hayırlısıyla ve sağlıkla inşallah
Merhabalar bende emin olmamakla beraber ağustos annesiyim ama temmuza sarkabilir..
sağlıkla kucağımıza almak nasip olur inşallah.
bende sanırım ağustos annesiyim
Merhabalar, bende bir ağustos ayı anne adayıyım aynı zamanda da yeni bir üyeyim. Deneyimlerinizden fikirlerinizden faydalanıp nacizane bende deneyimlerimi sizlerle paylaşmak için üye oldum .Allah çocuk isteyenlere çocuk ,herkesin çocuğunu da kucağına almayı nasip etsin :)
merhaba arkadaşlar ben de ağustos annesi olacağım inşallah sata göre 4+1 bugün beta hcg de 352 çıktı bugün herkes değerini paylaşsın bi de katılmak isteyen olursa whatsapp grubumu kursak acaba
Benim bebeğimin tarihi de 7 ağustos dedi doktor kızlar keseyi gördünüz mü ben daha göremedim çok yeni
Kızlar benim tahmini tarihim 01 Ağustos
Beta hcg ise 2035 sizce de yüksek değil mi
Henüz doktora gitmedim ve kese görmedim...
Merhaba ben de 4+2 bugün beta hcg 393 çıktı ☺ Herkese göre değişiyor sanırım. Doktorum haftaya cuma gel dedi.
Selam kizlar hepinize hayirlinolsun simdiden. Benimde dogum agustos gorunuuor.Benim adetten 5gun once 7 cikti beta hcg. Sat 4kasim. Sizin nasildi ilk degerleriniz ?
Merhabalar, ben hamileliğimi apandis, idrar yolu enfeksiyonu ve böbrekte kum taş olabilir ile birlikte öğrendim. Şimdi de doktordan çıktım ufacık da kesemizi gördük 4+3 müşüzçok heyecanlı ve çok başka bir duyguymuş açıkcası beni ağlattı . Hepimiz kucağımıza sağ salim alırız
Merhabalar agustos anneleri
Selam KIZLAR bende ağustos annesiyim 3.5 yaşında bi kızım var daha once 2016 nisan anneleri gurubundaydim.ve dün 2. Gebeligimi öğrendim idrar tahlilinde çift çizgiyi gördüm kAn tahlili yaptırdım beta hcg 158 cikti herkesinki hayırlı olsun Rabbim ısteyen herkese nasip etsin
kizlar ilk doktor kontrolune ne zaman gidiceksiniz? 10 gun sonrasinda mi?
Merhaba Kızlar
Yumurtlamanın 10. Gününde
10.6 değerimle hamile olduğumu öğrendim bugün. İnşallah devamı sağlıkla gelir.
günaydın herkese ilk hamilelikleri olanlar çok tatlişsiniz bence doktor konusunda içinizden geldiği gibi davranın.benim 3. bebişim olacak biri 8 diğeri 5yaşında iki kızım var bu hamileliği sakin yavaş tadını çıkara çıkara yaşamak istiyorum.herkesin gönlüne göre olur inşallah.
HErkese merhaba inşallah herkes hayırlı sağlıklı bir hamilelik geçirir. Benim de sat 30 Ekim. 28 Kasım’da kan da hcg 3071 çıktı. Daha doktora gitmedim biraz daha geçmesini bekliyorum kese ve kalp atışı için
tahmini olarak aynı gün görünüyoruz hayırlı olsun. Rabbim sağlıkla getirmeyi nasip etsin inşallah bhcg yaptırdın mi hic kac cikti degerin yaptirdiysan
Aynı gün görünüyoruz
Sabah evde yaptığım testte 2.cizgi cıktı öğlen kan tahlili verdim 158 çıkmıştı cnm
Merhaba Ağustos Anneleri
4+5te gördüm ben canim keseyi ins kalp atımı icin gidecem cumarteside. Icini ferah tut iyi düşün evrene pozitif enerji gonderBeta değerine bağlı canım. Benim beta 2binlerdeydi pazar günü görünmedi 5 binlerde görünürmüş.Dr öyle dedi.
Slm cnm alani nasil doldurucami bilmiyom
Ama dizin topik te kimse yok burdan devam et istersen.Merhaba Ağustos Anneleri
Bu sayfa pasif kalmış ve konu sahibi aktif bir kullanıcı değil. Bu sebeple daha aktif paylaşım yapma adına sizi diğer konuya bekliyorum.
2020 AĞUSTOS ANNELERİ
Ama dizin topik te kimse yok burdan devam et istersen.
Hım anladım özel mesaj at olmazmı
Halksınız benim için farketmez bana her türl uyar.Niyetim bu konuyu aktif bir şekilde tutabilmek. İlla benim konum olmak zorunda değil. Bir başkası ya da siz açarsanız bilgilerimi veririm. Ama konu sahibine mesaj atmak çözüm değil, çünkü giriş yapmıyor. Görmesi mümkün değil.
Halksınız benim için farketmez bana her türl uyar.
4 gündeKaç gün önce değer ond şimdi 113 oldu